Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Manchester City (A) 21.03.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 143
  • Pregledi 12,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

City je apsolutno zasluženo pobijedio, nema su tu šta prigovoriti. Ali siguran sam da bez one Essienove gluposti ne bi nam dali gola do prekosutra. Imali smo i vrlo lako mogli ukrasti bodove, ali šta se sad može. -_- Idemo na Spudse, to se mora dobiti. Nema druge.
  • Autor
E sada da napišem par stvari.

1 Čech = odličan je bio.

2 Ivanović = šteta :/

3 Cole = vrlodobar je bio.

4a David Luiz = odličan je bio, među najboljim,

4b Bosingwa = kreten bio i ostao, kod prvog gola njega najviše krivim.

5 Essien = ispod svoje kvalitete.

6 Romeu = nije se vidio, nije igrao.

7 Ramires = nije bio loš, ali može on još bolje.

8 Lampard = ispod prosjeka, možda greška RDM-a što ga nije mjenjao u drugom poluvremenu

9 Torres = u stilu sezone, ako zaboravimo zadnje dvije-tri utakmice u kojima je bio odličan.

10 Mata = može on bolje.

11 Drogba = ono što sam ja vidio bio je super meni kao što je uvijek. Možda je morao bolje ono centrirati.

12 Mikel = bio je dobar, daleko od toga da je bio loš, ALI nije kvalitet za Chelsea. Nije kreativan, to nam očajnički treba

13 Ballack = nije igrao, nije u klubu trenutno

15 Malouda = odlični su mu ćevapi bili za vikend

16 Meireles = može on bolje.

17 Cahill = odličan je bio
Dupli aršini, Bosingwa jest bio loš ali Essien je večeras bio užasan. Katastrofa, ne samo radi penala nego ukupno.
[quote name='Wisey' timestamp='1332366592' post='37116']
Ali siguran sam da bez one Essienove gluposti ne bi nam dali gola do prekosutra. Imali smo i vrlo lako mogli ukrasti bodove
[/quote]

istina i stvarno šteta toga...eto mora se i nama dogodit, neće se samo Napoliu :D
steta stvarno kad smo poveli ocekiva sam da cemo probat nesto napravit jos ali nista od toga. ramires je po meni potpuno zakaza i on je triba napustit igru i uc sturridge jer bi on s prodorima moga dosta ucinit. city je jak alli nije nepobjediv na svom terenu mi smo to mogli i dokazat ali ipak previse gresaka za momcad koja ide na barcu
Na kraju krajeva, na ovo smo bili i spremni, nadali smo se iznenađenju ali je se znalo da će bit rovovska bitka.. Stvari nam otežavaju Arsenal i Tottenham, sljedecu utakmicu protiv Spursa MORAMO dobiti zelimo li ostati u borbi za 4. mjesto..bit ce tesko, jako tesko..
Ruku na srce, City je u drugom poluvremenu bio razinu iznad nas, kontrolirali su igru većinu vremena i stalno bili tu oko naših 16, na kraju zasluženo pobijedili..Garyev gol sretno i spretno ušao, penal čist, njihov drugi gol pripisujem prvo cijeloj obrani što su dopustili ona kratka dodavanja na 20 metara i na kraju Lampardu koji nije do kraja ispratio Nasrija..Ne znam, igrači su bili dosta nervozni, pravile su se stvarno nepotrebne greške, je li to zbog pritiska ili pada koncentracije, nisam pametan..imali smo mi mnogo sreće, oni su 2 prečke zdrmali, već na početku su mogli okrenuti vodu na svoj mlin..
Izgubili smo onu glavnu bitku, a to je sredina terena, tu nismo uspjeli zadržati loptu u svom posjedu i usmjeriti je prema naprijed, i kad smo je imali to su bile povratne lopte ili lopte uz aut liniju koje nisu imale velike koristi, za razliku od njih koji su gospodarili tim dijelom terena..naglašavali smo da će to odlučiti utakmicu, i ispostavilo se da upravo jest..
Naša igra nije se temeljila na okomitom kretanju prema naprijed, to su više bila kratka dodavanja na stranu nakon kojih je većinom slijedila povratna i onda nabijanje naprijed, Torres je dobio većinu takvih duela ali onda nije imao niti mogao kome dati tu loptu.. Bili su zgusnutiji, brojniji na sredini i napad su završavali sa više igrača, prijetili su iz svih oružja, dok su naši napadi bili utemeljeni na individualnoj inspiraciji, ni gol nismo dali iz akcije nego može se reći iz odbijanca..
No ipak, ne možemo gledati sve crno, nakon ovog treba podignuti glave, koliko god se nakon ovog činilo da su odigrali kriminalno - nisu! Treba uzet u obzir snagu protivnika, objektivno su jaci od nas, imaju siri kadar koji je ujedno i kvalitetniji, a to pokazuje na kraju krajeva i mjesto na tablici..
Mi se okrecemo Spursima kojima možemo otkinuti sva 3 boda, u to sam siguran!
idemo daljeee ,,,,jbg ovu smo skroz lose igraliii ali bio sam ubijedjen da ce biti bolje i moje misljenje da se torres opet trudio a drogba isto djed :/
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1332367071' post='37124']
za momcad koja ide na barcu
[/quote]

varaš se brate, ima prvo da izbacimo benficu
a po meni mora bolje nego danas da bi to uspjeli
treba ponovit igru protiv napolia, posebno iz drugog poluvremena i onda neće biti problema
šteta, na kraju poraz, a mogao se komotno iščupati X, a pobjedi se ionako nisam nadao jer igralo se protiv ekipe koja će najverojatnije usprkos manciniju i ostalim problemima osvojiti PL....
city apsolutno zasluženo dobio i jedanaesterac i utakmicu..
sastav chelseaja me neugodno iznenadio i znao sam da nam se crno piše, iako u igri možda čak i nije tako izgledalo...

hebo me stream dosta, tako da u neke analize igrača neću ulaziti, ali i bez toga znam da se paćenika bosingwe treba riješiti što prije, kao i meirelesa bez obzira na njegove povremene bljeskove dobre igre..
glavni konkurenti su nam još više odmakli, što znači ako se želi zadržati ikakva nada u 4. mjesto na kraju tottenham se na bridgeu mora dobiti, to jasno je ko dan...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332367222' post='37129']

varaš se brate, ima prvo da izbacimo[b] benficu[/b]
a po meni mora bolje nego danas da bi to uspjeli
treba ponovit igru protiv napolia, posebno iz drugog poluvremena i onda neće biti problema
[/quote]
oftopic: benfica nije jaca ni od napolia kamoli od shittya
  • Autor
A kad sam vam ja još jučer govorio da se pripremimo na poraz. ÄŒudo se moglo desiti u ovome:

[img]http://www.clubjerseys.com/images/chelsea3rd12.jpg[/img]

ili u ovome:

[img]http://1.bp.blogspot.com/-4omKcZeMlUg/TeWNcbifQFI/AAAAAAAAAOU/JBOJ7f0Y0eg/s1600/Chelsea+2011-2012+Home+Kit+Adidas+Jersey.png[/img]

.............ali u ovome sigurno ne:

[img]http://lh6.ggpht.com/-F07LwqpXxVQ/TfC7Jek4nlI/AAAAAAAAANc/-uZVJ_ejtVM/ssa333451%255B9%255D.jpg[/img]

Što god treba da poÄ‘e po zlu u ovom prokletstvu i poÄ‘e po zlu. Sjetite se QPR-a, a dalje da i ne govorim :(
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1332367497' post='37132']
oftopic: benfica nije jaca ni od napolia kamoli od shittya
[/quote]

ali po meni danas nije City bio dobar kolko smo mi bili loši, i mislim da nebi ni Benficu dobili takvom igrom
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332367659' post='37136']

ali po meni danas nije City bio dobar kolko smo mi bili loši, i mislim da nebi ni Benficu dobili takvom igrom
[/quote]
narvno da nebi ali ne virujem da bi oni grijesili toliko ko protiv shittya. igrali su doista jadno jel to zbog teskog ritma ili zbog lose pripreme stvarno ne znam ali vjerujem da oni mogu dobit benficu i u prvoj utakmici i u drugoj ali ipak s plavim dresom ne crnim :P
[quote name='Caeruleus' timestamp='1332367820' post='37138']
TABLICA KAKO SADA IZGLEDA?
[/quote]

loše...

na početku prvenstva smo se smijali Arsenalu koji je gubio od svih redom, a sada se oni smiju nama i bježe nam 6 bodova :D

ali isto tako nikad lošiji Chelsea, a opet 7 bodova ispred Loserpoola AHAHAHAHAHHA
[quote name='Caeruleus' timestamp='1332367820' post='37138']TABLICA KAKO SADA IZGLEDA?[/quote]

MUFC 70
MCFC 69
Mrtva đubrad premazana svim govnima, najebem im se matere 55
KFC Piletina 54
CFC 49
Newcastle 47
LFC 42
Swansea 39
Ima li šanse da su naši nešto kao prodali ovu tekmu? Jest da nam ne treba para, al eto možda su šta izmajmunisali, da city ostane u borbi za titulu, mi smo ionako u kurcu tako da... Jbg nije nemoguće iako ludo zvuči..

To kažem zbog toga, što večeras nije bilo ni mrvu borbe kakva je bila do sad pod vodstvom Di Mattea.
Večeras smo nadtrčani,nadigrani, loši totalno.

TakoÄ‘er ne razumijem, neko reče kako nema veze što smo izgubili, borimo se sa Tottenhamom. Pa baš zbog toga trebamo što bolje igrati i što više bijediti, nebi li ih stigli i prestigli. Šta, zar očekujete da ćemo ih prestići ako ih dobijemo u Subotu, da ćemo zaradi te pobjede dobiti umjesto 3, 10 bodova.. Ne razumijem..

Ocjenjivat igrače nema potrebe, Cech, Luiz, Cahill, Mata(donekle) te Torres su eto možda zadovoljili. Da i Mikela sam zaboravio, ostalo nothing..

I šteta, što se po ko zna koji put ispostavilo da sam loš prognozer, kad je u pitanju Chelsea. A bio sam toliko siguran u pobjedu,...

edit: Naša forma u posljednjih 5 utakmica: L,W,L,W,L..... U Assenala sve pobjede, dok u pilića pobjeda, tri poraza i večerašnji remi... Kako će se nastavit, vidjet ćemo..
[img]http://oi43.tinypic.com/rw6pfm.jpg[/img]

Sapienti sat [center][center]
[/center][/center]
[quote name='bbj26' timestamp='1332368684' post='37160']
[img]http://oi43.tinypic.com/rw6pfm.jpg[/img]

Sapienti sat[center][center] [/center][/center]
[center][center]

[/quote]

ova statistika govori sve o tome tko je želio ovu pobjedu više :D[/center][/center]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.