Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Manchester City (A) 21.03.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

Jednostavno nisam dovoljno pametan šta bi bilo bolje u sutrašnjoj utakmici. Da li krenuti sa formacijom 4-4-2 ili 4-2-3-1. Da li Torres ili Drogba ili i Torres i Drogba. Da li Mata na krilu ili u sredini.
RDM će sigurno biti na velikim iskušenjim ali vjerujem da će sve dobro posložiti i sa remijem bi svakako bili zadovoljni. Kao što i Cech a i drugi igrači kažu, imamo veliko iskustvo u ovakvim situacijama i vjerujem da LP naredne sezone aBd neće doći u pitanje ;)
  • Odgovori 143
  • Pregledi 12,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://chelsea.theoffside.com/files/2012/03/Screen-Shot-2012-03-20-at-12.31.51-PM.png[/img]
seems good ;)
To bi bilo to. Lamps, Essien će uz pomoć Ramiza morati raditi ko nenormalni na sredini terena, puno više nego protiv Napolitanaca da bismo pobijedili. Tu se lomi ovaj meč. Uz zgusnutu defanzivu i veoma malu razdaljinu izmeÄ‘u linija te discipliniranost svih igrača možemo do ta tri boda. Ipak, skeptičan sam.
Urednik goal.com-a prognozira 2-2, dok citatelji istog daleko vishe vjeruju u pobjedu chelsea. Chelsea win 64.3%, City win 28.2%, Draw 7.5%
Uzimamo, samo isti sastav, ista igra kao protiv Napolia. Torres oko 60 minute umjesto Sturridgea (i prije ako bude škrt).
Koliko god pricali da sturridge nebi trebao od prve, ne zalim iako zaigra od prve..Nije on da nije u formi vec je samo sebican a boga pitaj ocel biti u ovoj utakmici sebican jer sam zna da je vazna.. Trebao bi nam covjek koji ce probijati sa svojim driblinzima po strani..
[quote name='soxx' timestamp='1332353187' post='37051']
Koliko god pricali da sturridge nebi trebao od prve, ne zalim iako zaigra od prve..Nije on da nije u formi vec je samo sebican a boga pitaj ocel biti u ovoj utakmici sebican jer sam zna da je vazna.. Trebao bi nam covjek koji ce probijati sa svojim driblinzima po strani..
[/quote]

Mislim da ce biti veceras...
Sturridge u prvoj mora biti! Rekao sam već, identična kao protiv Napolia.

PS. Tek sam sad vidio da se tema zove Manchester[b] Circus[/b] :D :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1332354002' post='37055']
[/quote]
Ma Cero ovaj nije normalan. :lol: :P
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1332354002' post='37055']
Sturridge u prvoj mora biti! Rekao sam već, identična kao protiv Napolia.

[/quote]

Nisam ništa slagao u naslovu :P Kako drugačije nazvati klub u kojem igraju Balotelli i Tevez, a trenira ih Mancini? :) Života mi mog više poštujem NK Lokomotivu iz Zagreba i NK Olimpic iz Sarajeva. To su bolje organizirani klubovi od Cityja. Jel pošteno?
Torres u sastavu, Drogba klupa, zvanicno!

Mata-Torres-Ramires

Lampard-Mikel-Meireles

Cole-Cahill-Luiz-Ivanovic

Cech
Odakle ti to?? Ni staridza ni drogbe cc ?

Ojjjjj jest bgm takva.. Sad na twitteru ugleda

Team v Man C: Cech; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Lamps ©; Ram, Mata, Meir; Torres. [url="http://twitter.com/#%21/search/%23CFC"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url]

Ako torres ne bude dobar nema hljeba od nas joj meireles

[b]
Hart, Kolo, Richards, Zabaleta, Clichy, Yaya, De Jong, Silva, Nasri, Aguero, Balotelli

Klupa: Pantilimon, Savić, Kolarov, Milner, Barry, Džeko, Tevez[/b]
Bolje za nas sto nema Dzeke u sastavu jer tako ima vise sanse da Balo zasere i fasuje crveni :D
jos malo jos malo pa deremo city ,, po ovom sastavu hoce opet da proba ono da meireles igra iza torresa kako sto je bilo u kupu ..ajmo torke ubaciti citiyu koju golcinu....
[quote name='trebevic' timestamp='1332356220' post='37061']
Torres u sastavu, Drogba klupa, zvanicno!

Mata-Torres-Ramires

Lampard-Mikel-Meireles

Cole-Cahill-Luiz-Ivanovic

Cech
[/quote]

Ovo ispade 4-3-3 a nije vec je 4-2-3-1. ;)

Cech; Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Mata, Meireles; Torres.
ja sam drugi što je glasao za poraz, a bome sada gledajući prvu postavu mislim da bi nas mogli i rastaviti na proste faktore a ne samo pobjediti...
daj Bože da budem u krivu pa se izvuče nekako X, a pobjedi se neću nadati da se ne razočaram previše
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.