Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Manchester City (A) 21.03.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

Zanimljiv sastav. Te drago mi je što je Torres u prvoj, večeras valja puno trčati, a Torres to više čini od Drogbe. Još ako ga krenu golovi uh....

Idemoooooooooooooooo
  • Odgovori 143
  • Pregledi 12,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Veliko iznenađenje za sviju je ovaj sastav, pa i za naše protivnike. 4 vezna igrača koji mogu jako puno trčati, pokrivati prostor i zatvarati, veoma zanimljiva odluka Robbieja i samo se možemo nadati da će upaliti. ;)
Ako bi ga zavukli prvi, opet to ističem, imali bi jako dobru priliku za tri boda.
  • Autor
Stream: [color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]http://atdhenet.tv/44958/watch-manchester-city-vs-chelsea[/size][/font][/color]
  • Autor
Veoma veoma tvrda i teška utakmica puna nervoze. Ako tome dodamo činjenicu da igramo u crnim dresovima, gol Cityja visi u zraku. Nadam se da griješim, jer bi u slučaju remija Arsenala i s 0:0 bio zadovoljan.
Ja sam zadovoljan prvim poluvremenom. Njihove jedine dvije šanse su došle iz naših pogrešaka. Sem toga, dosta dobro smo igrali pogotovo u sredini terena. Mikel je ugodno iznenađenje, ponajbolji u prvom dijelu. Torres također ima zapaženu ulogu, istina nije lako doći u priliku ali zasad je to u dure. :) Još malo da nas sreća posluži i mogli bismo s najtežeg gostovanja u ligi izvući bod, pa možda čak i bodove. :D

Povrijedio nam se izuzetno bitan igrač i igrač koji je u velikoj formi, Ivanović. Dodajte ovome odsustvo Terrya i nije to baš bezazleno. Cahill i Luiz ponovo fenomenalni pozadi.
Zadovoljan sam prvim poluvremenom. U drugom još samo malo smanjiti rizik i jače igrati u odbrani a u napadu imamo dosta prostora, veoma puno što ćemo nadam se iskoristiti aBd. :D
Ramires i Meireles veceras slabiji od ostatka momcadi, al' sve u svemu dobro se igra. Mozda da izvede Matu, a ubaci Maloudu...
Eh samo da se ovdje sjetim mamice onom Yayi Toureu. :angry: Ubiše nam Matu, isto ko što je radio i na SB-u (ono kad mu je stao na nogu mučki) i onda reaguje onako poslije običnog faula Mate. :angry:
Prvim poluvremenom koliko toliko zadovoljan, imamo nekih pocetnickih gresaka koje trebamo izbjegavati u drugom poluvremenu, kao onaj krivi pas Lamparda, sve je stvar koncentracije...Ivanovic otpocetka nije bio "pravi", al opet je velik udarac sto se ozlijedio, ipak Bosingwa je za njega balvan sto se tice ofanzive, iako je nazad odigrao relativno dobro..Mikel strašan, stvarno je momak uskrsnuo od RDM-ova dolaska, Torres također vrlo dobar, nije imao pravih prilika, al trci, dobio je svaki duel, proigrao par puta, steta sto to nismo uspjeli realizirati...Gary i David također solidni, Luiz u ovoj utakmici samo ne smije u svoje solo prodore i dobar..ostalima prolazna ocjena
Prizeljkivao sam x ali eto neda se jbg, City je kao ekipa mnogo jaca a i mnogo su bolji bili i sasvim zasluzeno dobili, vise me iznervira izjednacenje Tottenhama :(
sveukupno gledajući, nisam zadovoljan
nisam zadovoljan ni igrom, nisam zadovoljan ni rezultatom
tokom cijele utakmice smo stvarno previše griješili i CIty je zasluženo dobio
možda je Di Matteo pogriješio sastav i formaciju, ali nećemo mu zamjerit jer ipak je dobio prethodne 4 tekme ,a još je ovo bio i City, najjača momčad lige...
mislim da Matu nije smio na krilo stavit, i da je ipak trebao Drogba od prve, a svakako se vidio i nedostatak Dannya, kolko god sebičan da je, nedostajao nam je strašno, oni njegovi prodori po boku

mislim da Di Matteo nije izveo najjači mogući sastav, jeli moguće da je čuvao neke za subotu i Tottenham? jer ipak mi se borimo s Tottenhamom za mjesto, a ne sa Shittyem (iako smo imali i ovdje dobre šanse uzeti bodove, ali ipak protiv Tottenhama je puno lakše, a i bitnije uzeti bodove)

nema veze, ovdje pobjeda ionako nije bila jedina opcija, i poraz je ovdje dolazio u obzir
ali u subotu ništa osim pobjede ne dolazi u obzir, moramo odigrati puno bolje nego danas i reducirati pogreške maksimalno
Eh da krenemo...

Cech - Branio sto se moze braniti.
Ivanovic - Nije puno igrao tako da - no comment.
Cahill - Dobro odigrao, postigao gol, cupao i pokrivao greske kolega.
Luiz - Bez ispada i gluposti poput gubljenja lopti i trcanja u napad, sve u svemu solidno.
Bosingwa - Nataknem ga na oklagiju...otkad je zamjenio Baneta nista nije uradio osim sto je izgubio 2k lopti.
Cole - Nidje veze, nije se otkrivao, u duelima srednja zalost - totalno odsutan.
Mikel - Iznio par puta loptu kako treba, srednja zalost.
Lampard - Obrukao svoje ime i prezime, dalje ne bih komentarisao.
Ramires - Pokusao nesto a uradio nista, ocigledan nedostatak podrske (citaj Sturridgea).
Essien - Povrede su ucinile svoje, fataj se penzije.
Mata - Isto kao i za Ramiresa, nedostatak podrske (citaj Colea)..
Meireles - Od njega smo navikli da igra lose, bljesne jednom u 20 utakmica
Torres - Trudio se, trcao, radio pressing ali bez upotrebljivih lopti.
Drogba - Premalo vremena da se ista uradi, takodjer kao i za Baneta - no comment..
Jbg, dobro je krenulo, City je kvalitetnija momcad i zato su preokrenuli. Nema tu rijeci o nekoj sreci ili nesreci, to je glupost.. I na terenu se vidjelo, City je dominirao i bio bolji. Po meni su zasluzili ovu pobjedu.
Sami smo krivi sto imamo karine od pojedinih igraca...

Opet kazem, pobjedio je bolji tim... Cestitke Cityu, nadam se da cemo bolje igrati protiv Tottenhama...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.