Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='zulu' timestamp='1329301725' post='26584']
Prosle sezone par puta koliko se secam. Mislio dam da ce moci nesto da uradi, ali nije bilo sve kako treba.

Ne secam se bas koje utakmice tacno, ali znam da je bio kapiten barem dva puta.
[/quote]

Da ti druže nisi nešto pomješao? :lol: Bane je koliko ja znam bio kapetan Chelsea ovoliko puta do sada: 0 (nula).
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Vidim slabo je članova nahvalilo ovdje Ivanovića za današnji nastup, sram vas bilo :P NAJBOLJI DANAS IGRAÄŒ i samo zbog njega smo dobili drugu priliku protiv Birminghama SAMO zbog njega! Ginuo je na travnjaku doslovice za razliku od nekih koji su puno plaćeniji od njega.

[color=#000080][b][size=6]PLAVI VITEZ SRBIJE I BALKANA![/size][/b][/color]

[color=#000080][b][size=6][img]http://images.football365.com/11/10/800x600/Branislav-Ivanovic-Chelsea-Champions-League2_2667864.jpg[/img][/size][/b][/color]

[size="5"][color="#000080"][b]MOJA ŽELJA ZA BUDUĆEG KAPETANA![/b][/color][/size]
Žalosno je da desni bek u ovakvoj jednoj utakmici bude najbolji igrač. Može to još bolje Bane, siguran sam. Samo se nadam da će ovakvim partijama držati Bosingwu van ekipe što je duže moguće.
[quote name='Wisey' timestamp='1329596972' post='27684'] Jedan je Pete Borota. ;) :P[/quote]

Car, nikad gledao nisam, ali sam procitao i ludi zvuci :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329613920' post='27777']
Po meni danas Bane najbolji, nevjerojatno je kako ovog momka do prije par mjeseci nisam uopce simpatizirao, a sad mi je jedan od najdrazih igraca u CFC.
[/quote]
NACIONALISTO :P :P :P
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329863944' post='28862']hocete da kazete da je lose odigrao veceras ?[/quote]
Nećemo. Igrao je kriminalno.
Bane je igrao odlično, Cavania je trebalo da čuva Cahill, idiota lopta preskočila.. Hamšik ga nije nijedno prošao..
[quote name='Zxenox' timestamp='1329864798' post='28871']Bane je igrao odlično, Cavania je trebalo da čuva Cahill, idiota lopta preskočila.. Hamšik ga nije nijedno prošao..[/quote]
Hamšik ga je izvaljao kad je prvo zakasnio da pokrije, pa mu je onda bacio lažnjak i Cole vadio sa crte. Cavani je bježao i njemu i Cahillu kod drugog gola, treći gol opet na njegovoj strani igrač- Lavezzi, a Baneta nigdje. Cahill nije bio ništa bolji baš kao ni Luiz, ali bekovi i vezni su im vrlo malo pomogli što je kumovalo ovako lošoj partiji odbrane. :)
Sretan ti rođendan majstore, dabogda nam ostano na beku i odigrao 1000 utakmica na visokom nivou. Svaka ti čast majstore i hvala ti na poprilično dobro odigranoj utakmici protiv Napolia. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.