Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2025 FIFA Club World Cup

Istaknuti odgovori

Što je najgore pola tih kartoniranih je zbog prigovora sucima, sinoć Palmer gura onoga nakon što je već dobio crveni... Colwill kasnije zbog prigovora, pravo kapitenski

• Odgovori 179
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Oni više ne mogu izmisliti takmičenja koliko mi možemo osvojiti.  Iako se potajno nadam svakom trofeju u svakom takmičenju u kojem klub nastupa, pa tako i trofeju na ovom, moja realna očekivanja

• Iako je u startu proglašen "nebitnim takmičenjem", osjećaj večeras je skoro na nivou maja 2012. Vjerovatno zato što smo opet kao veliki autsajderi slavili. Svaka čast momcima, perfektna utakmica. 

• Sjajna pobjeda. Ne sjecam se kad smo jedno finale ovako izdominirali. Cak i protiv Betisa u konferenciji je patnja bila 60 minuta. Kad uzmes da je protivnik aktuelni prvak Evrope i najjaca ekipa na ko

Objavljene slike

1 hour ago, reLo said:

Pa sve su to momci od 20-21 godinu koji ni iz puberteta nisu izašli. Nema tu sabura ni milimetra. 

Seljacine

Ovo sa prekidom utakmice necu ni komentirati, sve ste rekli. Razlika je ta sto sam se ja komirao i nista me nije probudilo do ujutro u 5 dok dijete nije ustalo.

Smijesan penal je sudjen kontra nas, bas ocajna odluka. Srecom na kraju pobjedjujemo i to potpuno zasluzeno. Benfica nam je uvijek bila tezak protivnik ali isto tako smo ih uvijek na kraju pobjedjivali. U Ligi Sampiona 2012., u Evropskoj ligi 2013. i sada ponovo.

I Palmeriasu nece igrati startni stoperi, niti jedan od njih , to sigurno znam jer sam gledao protiv Botafoga (mislim da im nece ni neki veznjak igrati ali nisam siguran).

Izmedju nas i Benfike nije da je bila baš klasična prijateljska, bilo je i malo varnica i grubljih startova, pozdravljam to ali mislim da nikada ovaj format takmičenja nešto neće zaživeti valjda zato što se održava u vremenu kada smo navikli da je odmor i da igrači i mi navijači nemaju utakmice

zbilja ne bih voleo pa ne znam koje pare da zaradimo da nam se to odbije kroz neke povrede kasnije kada krene prvenstvo

pozitivna strana je to što bi mi svakako išli negde na turneju, dobro je ovo i za promociju, mada je posećenost stadiona skoro nikakva, da ne kažem žalosna

na drugu stranu, forsiranje prvotimaca, ne pružanje prilika mladim igračima što je do sada bilo pravilo oduvek mi je negativno

Chelseaju je širom otvoren put do finala, a onda je na jednu utakmicu sve moguće.

Osvajanje bi nam uvelike olakšalo dovođenje Dioga Coste i ispunjavanje financijskih uvjeta transfera.

S time da još imamo mrtvi kapital u ovim škart igračima, da se tog krene rješavat, začas bi skupili 200 milijuna eura.

• Popularna objava

Probat dogurat do finala namlatit sto vise para, nije sad da imamo da se razbacujemo dobro ce doci, ali jedan minus je sto ce Maresca misliti da smo svemirski brod a ne da nam se poklopio raspored do kraja.

5 hours ago, Geremi said:

Chelseaju je širom otvoren put do finala, a onda je na jednu utakmicu sve moguće.

Osvajanje bi nam uvelike olakšalo dovođenje Dioga Coste i ispunjavanje financijskih uvjeta transfera.

S time da još imamo mrtvi kapital u ovim škart igračima, da se tog krene rješavat, začas bi skupili 200 milijuna eura.

Cekaj a Schlotterbeck ?

Čeka nas Fluminense, ratnička ekipa koju predvodi jedan od najboljih stopera ikada i uz Terrya najboljih stopera Chelseaja ikada.

No međutim pobjeda je imperativ, ne može mi nitko reći da brazilska ekipa može biti favorit protiv Chelseaja pa koga god da su prethodno izbacili.

Pogotovo nakon drakonske kazne UEFE gdje će nam ti milijuni jako dobro doći jer još nije potpisan niti Gittens niti Costa, a niti novi stoper.

Bili smo za klasu bolji od Palmeirasa. Svi su dobro igrali osim mozda Delapa i Gusta. Joao Pedro je odigrao izvanredno, jos samo gol da je dao to bi bio najbolji debi nekog igraca Chelsea.

Colwill i Delap propustaju mec protiv Fluminensea ali mislim da ih Tosin i Pedro mogu odlicno zamjeniti.

Vrijedi spomenuti da se vraca Caicedo posle suspenzije dok ne znamo sta je sa Jamesa i Lavie. Kako god, Santos tu moze igrati i protiv Palmeirasa je bio i vise nego solidan.

Pitanje za milion dolara, sta ce biti sa Jacksonom obzirom da je sinoc Maresca uveo Joao Pedra nakon 2 treninga sa ekipom.

19 minutes ago, chiba said:

Hamco šta je to bilo sa Delapom?

Nije stvar toliko igre koliko ponasanja, frajer se zakacio sa svakim i udara ljude bespotrebno bez lopte, rezultat toga zuti i suspenzija.

• Autor

Priželjkivao sam Fluminense za protivnika u polufinalu. Eto ko bi rekao da će to biti oni pored Citya, Intera i Al Hilala. Zbog te činjenice ih ne treba podcijeniti, kao ni zbog termina odigravanja utakmice koji će biti raniji na što su oni bolje prilagođeni.

Malo ko je na velikim turnirima napravio baš toliko iznenađenja i ušao u finale. Nedavno na Svjetskom Maroko je izbacio Španiju, Portugal, ali ne i Francusku. u Ligi Prvaka Ajax one sezone Real, Juventus, ali ne i Tottenham, Koreja 2002. isto zapela u polufinalu nakon velikih iznenađenja itd. Ogromni smo favoriti, a za finale ne znam ko bi bio najbolja opcija, osim BVB.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.