Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2025 FIFA Club World Cup

Istaknuti odgovori

U junu naredne godine počinje prvo izdanje ovog takmičenja. Sudjeluju 32 kluba sa svih kontinenata, raspoređeni u 8 grupa sa po 4 tima. Najbolja dva iz svake grupe idu u knock out fazu. Prvo izdanje će se igrati u Sjedinjenim Američkim Državama. Vidjet ćemo na šta će to ličiti i koliko će ekipe ozbiljno shvatiti takmičenje. Nama će ovo biti dobar test zrelosti ekipe u jednoj mini verziji Lige Prvaka. 

Izvlačenje grupa je na rasporedu danas u 19 sati. Nalazimo se u drugom potu. Priželjkujem iz prvog nekog iz Južne Amerike, a iz trećeg nekoga ko nije iz te zone.

POTs confirmed for FIFA Club World Cup draw

• Odgovori 179
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Oni više ne mogu izmisliti takmičenja koliko mi možemo osvojiti.  Iako se potajno nadam svakom trofeju u svakom takmičenju u kojem klub nastupa, pa tako i trofeju na ovom, moja realna očekivanja

• Iako je u startu proglašen "nebitnim takmičenjem", osjećaj večeras je skoro na nivou maja 2012. Vjerovatno zato što smo opet kao veliki autsajderi slavili. Svaka čast momcima, perfektna utakmica. 

• Sjajna pobjeda. Ne sjecam se kad smo jedno finale ovako izdominirali. Cak i protiv Betisa u konferenciji je patnja bila 60 minuta. Kad uzmes da je protivnik aktuelni prvak Evrope i najjaca ekipa na ko

Objavljene slike

Odakle mi u ovom kupu, tj. po kojem kriterijumu su izabrani učesnici??

Ovako na prvu nigdje veze takmicenje, vec imas pun kurac utakmica i sad jos igraj Svjetsko prvenstvo za klubove.

Ovo da se odigra u vidu neke predsezone ok, sve ostalo mi je nigdje veze. Meni je ovo kao neka Liga Nacija samo za klubove, svi igraju Ligu Nacija al niko ne zna zbog cega.

1 minute ago, King Chelsea said:

Ovako na prvu nigdje veze takmicenje, vec imas pun kurac utakmica i sad jos igraj Svjetsko prvenstvo za klubove.

Ovo da se odigra u vidu neke predsezone ok, sve ostalo mi je nigdje veze. Meni je ovo kao neka Liga Nacija samo za klubove, svi igraju Ligu Nacija al niko ne zna zbog cega.

Osvajaci Lige prvaka zadnjih 5 sezona + uefin koeficijent . To je za Europu

• Autor
32 minutes ago, King Chelsea said:

12 klubova iz Europe - 4 prethodna osvajača Lige Prvaka + 8 najboljih po rankingu od preostalih klubova. S tim što postoji ograničenje da ne mogu više od 2 kluba iz iste države da idu, osim ako nemaš 3 osvajača LP iz iste lige. Zato su izvisili Liverpool, Arsenal, United, Barca i slični klubovi, a svoje mjesto je našao Salzburg.

Nismo loše prošli. Flamengo, Leon i klub iz Tunisa. Očekivani protivnik u osmini finala Benfika, očekivani protivnik u četvrtfinalu Atletico ili PSG. Ali 6 mjeseci je predugačak period, bit ćemo pametniji kad to krene.

Julian Alvarez je prošlo ljeto igrao Copu, pa Olimpijske Igre, pa će izgurati čitavu sezonu sa Atleticom i onda otići na ovo. Potencijalno preko 80 utakmica u 13 mjeseci bez ikakvog odmora. Ili ako mu dodamo prethodnu sezonu u Cityu onda 150+ utakmica u 22 mjeseca bez pauze.

1 hour ago, Wisey said:

Usput da jos jednom jebem nanu debelom konobaru za ono izgubljeno finale 2013., ne halalim.

2012*

1 hour ago, Whisper said:

Lagane 3 utakmice za cup squad, i mozda jos poneka... 

dobra grupa, samo da bez povreda prodje.

3 hours ago, Adi said:

12 klubova iz Europe - 4 prethodna osvajača Lige Prvaka + 8 najboljih po rankingu od preostalih klubova. S tim što postoji ograničenje da ne mogu više od 2 kluba iz iste države da idu, osim ako nemaš 3 osvajača LP iz iste lige. Zato su izvisili Liverpool, Arsenal, United, Barca i slični klubovi, a svoje mjesto je našao Salzburg

Barcelona da je pobjedila/prosla PSG-a prosle sezone igrala bi ovo takmicenje.

Ovo za dva klupo po drzavi si upravu.

I kakve su pare u igri u ovom takmicenju? Nesto se ja bojim ovog takmicenja. Nadam se da cemo ici sa nekim bas izmiksanim sastavom.

Trebala bi nam Premier liga biti prioritet ispred svega i da cuvamo najbolje igrace. Trenutna filozofija kluba da igraju dva razlicita sastava dva razlicita takmicenja idealna da klub napravi iskorak ove sezone.

• 6 mjeseci kasnije...

Izgleda da Maresca i uprava identicno razmisljaju. 

Taman kad pomislis da se nesto pozitivno desava u klubu, onda te sa ovim razuvjere. 

29 minutes ago, Adi said:

Eto izašao je spisak. Idu Penders i Slonina, ali Petrović nigdje ne ide. Kakva glupost. Ako ga želiš prodati, sad si mu oborio cijenu i pokvario ono što si dobio dobrom posudbom. Čitav svijet zna da ne računaš na njega i ne možeš puno tražiti.

Trazio je Petrovic da ne ide.

1 minute ago, reLo said:

Pa bi li ti tražio da ideš znajući da ćeš grijati klupu Sanchezu? 😀

Naravno da bih ali ne znamo da li bi bio klupa ili ne. Ne znam sta je falilo da otputuje sa ekipom pa mozda bi i izborio prvih 11. Ne krivim ga ni zasto ali ne treba unaprijed kriviti trenera ili upravu a sam igrac trazio da ne ide.

New Law starting at the CWC:

Once a goalkeeper has control of the ball, they will have 8 seconds to release the ball. The referee will raise his arm to indicate there are 5 seconds left. If the ball hasn't been released,a corner will be awarded.
“Control of the ball” means for goal kicks and when the ball is in his hands. Placing the ball on the floor where an attacker can legally get the ball is not time wasting.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.