Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2025 FIFA Club World Cup

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Flamengo head coach Felipe Luis before their 3-1 victory over Chelsea: "I told Enzo Maresca I lost 4 night sleep because they have the most complete tactical play in Europe and the players understand their model."

hahah, pa kako ovo nisam pročitao, pa ovo slama kičmu kolko je brutalno, oplodio nam trenera

• Odgovori 179
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Oni više ne mogu izmisliti takmičenja koliko mi možemo osvojiti.  Iako se potajno nadam svakom trofeju u svakom takmičenju u kojem klub nastupa, pa tako i trofeju na ovom, moja realna očekivanja

• Iako je u startu proglašen "nebitnim takmičenjem", osjećaj večeras je skoro na nivou maja 2012. Vjerovatno zato što smo opet kao veliki autsajderi slavili. Svaka čast momcima, perfektna utakmica. 

• Sjajna pobjeda. Ne sjecam se kad smo jedno finale ovako izdominirali. Cak i protiv Betisa u konferenciji je patnja bila 60 minuta. Kad uzmes da je protivnik aktuelni prvak Evrope i najjaca ekipa na ko

Objavljene slike

23 minutes ago, reLo said:

Kažem ja, naš trener je vizionar - on je to predvidio.

A još ako ovo prođe:

r/chelseafc - Benfica are the CONFIRMED opponents in the round of 16 should Chelsea progress by avoiding a loss vs ES TUNIS today.

AAAAA a zaboravio sam da igramo protiv Benfice, koja je jača od Flamenga hehehe.

Da je bar Bačka topola umjesto benfike imali bi šanse i to jer je onaj sandžaklija otišao u rusiju.

Mene je sramota da ovako pičkasto “bježimo” od nekih ekipa. Baš smo nisko pali a ne vidim da ćemo se sa Mareskom nešto uzdići. Lik izmišlja igračima pozicije. Niko ne zna šta igra a sinoć tj. jutros u 3 sata utakmicu protiv Tunižana je bilo mučno gledati. Ne zbog toga što je bilo tako rano nego što smo loši.

• Autor
1 hour ago, Walter said:

Mene je sramota da ovako pičkasto “bježimo” od nekih ekipa. Baš smo nisko pali a ne vidim da ćemo se sa Mareskom nešto uzdići. Lik izmišlja igračima pozicije. Niko ne zna šta igra a sinoć tj. jutros u 3 sata utakmicu protiv Tunižana je bilo mučno gledati. Ne zbog toga što je bilo tako rano nego što smo loši.

Mi smo porazom od Flamenga otišli na stranu gdje su Bayern i PSG. Igrom slučaja se sve okrenulo u zadnjem kolu. Izgubili smo jer smo nesposobni, nije bilo namjerno .

• Autor
  • Popularna objava

Eh evo ga. Na papiru otvoren put do polufinala, ali nas je ova ekipa navikla na sve i svašta. Jeste bolje nego da igramo protiv PSG, Bayerna i sl., ali ove Portugalske i Brazilske ekipe su premazane svim mastima i na 90 minuta je sve moguće. Nakon toga eventualno polufinale i finale u kojima je ionako svejedno protiv koga igramo, jer tu moraju doći jake ekipe. Tu smo mi ta ekipa koja može iznenaditi na 90 minuta. Ne bi valjalo da u polufinalu dođe City i da ponovimo pristup iz dvije ligaške utakmice, tj. da utakmicu izgubimo u tunelu.

image.thumb.png.ff6f26c98f07a637bc70e05b45d2ac2c.png

Zasluzen prolaz u 1/4 finale bez trunke dileme ko je bio bolji na terenu. Samo da jebem sudiji majku pa onako se ne sudi Borcu u BiH ligi.

Ciganija Portugalska, ne mogu ih ocima pa to radi sve osim sto igra fudbal. Steta samo sto ih u regularnih 90 minuta nismo dobili 3 razlike jer je toliko trebalo biti.

Maresca je takticki pripremio odlicno utakmicu. U nedostatku kvalitetnog lijevog krila igrao je Palmer koji uopste nije bio los. Bolji sigurno nego Madueke da je igrao tu. 

Idemo sad na Palmeiras, oni su fizicki mnogo bolja ekipa od Benfice, nesto slicno Flamengu. Treba imati na umu da Caicedo nece igrati zbog zutih kartona.

26 minutes ago, hamco said:

Zasluzen prolaz u 1/4 finale bez trunke dileme ko je bio bolji na terenu. Samo da jebem sudiji majku pa onako se ne sudi Borcu u BiH ligi.

Ciganija Portugalska, ne mogu ih ocima pa to radi sve osim sto igra fudbal. Steta samo sto ih u regularnih 90 minuta nismo dobili 3 razlike jer je toliko trebalo biti.

Maresca je takticki pripremio odlicno utakmicu. U nedostatku kvalitetnog lijevog krila igrao je Palmer koji uopste nije bio los. Bolji sigurno nego Madueke da je igrao tu. 

Idemo sad na Palmeiras, oni su fizicki mnogo bolja ekipa od Benfice, nesto slicno Flamengu. Treba imati na umu da Caicedo nece igrati zbog zutih kartona.

Zato ide James u vezni red, a Santos i Essugo na tribine. 

• Popularna objava

Koja glupost je prekinuti utakmicu u 85 min, i onda kad god se desi grmljavina proci proci pola sata bez grmljavine da bi se ista nastavila. Nevjerovatno.

Inace sam zaspao cekajuci nastavak ali sreca ostavio sam tv upaljen i probudio me komentator kad se derao za penal. Uredno sam pogledao produzetke i mogu reci da smo ih zasluzeno dobili, kao sto neko rece i u regularnih 90 je trebalo biti gotovo. 

Ovaj Malo Gusto me sve vise i vise pocinje nervirati. Igra u sredini gdje mu nije prirodna pozicija i za mene je los (nije njegova odluka da tu igra,znam). Osim toga skoro svaku utakmicu napravi neku glupost, lose procjeni let lopte. A tek njegovo ponasanje … 

Andrey Santos da je pametan vec sada bi trazio novi klub.

Nije ovo prva koja se prekida, strašno, strah me kako će izgledati pravo svjetsko prvenstvo, gdje im je pamet išta stavljat u Ameriku

19 minutes ago, ja13 said:

Nije ovo prva koja se prekida, strašno, strah me kako će izgledati pravo svjetsko prvenstvo, gdje im je pamet išta stavljat u Ameriku

Nijedna nije imala 5 min do kraja, ovo je prva. Trebao nam je ovaj brat

Cijelu utakmicu smo bili bolji, ne znam zašto negativni komentari.

Trebali smo riješiti utakmicu u 90 minuta s dva ili tri razlike, ali Cucureli su izbili s crte loptu, Delap u malom zaleđu i raspoloženi Trubin su držali Benficu.

Onda prekid utakmice, pad koncentracije i glupi penal.

Isto tako ne razumijem Gusta u veznoj liniji, očito je taktička zamisao da igra netko tko se izvlači na bok, ali Gusto nije takav igrač, onda nam treba netko poput Kimmicha.

A i Marescin sin KDH treba imati svoju minutažu.

Šteta za Santosa, odličan je igrač, ali ovdje je gužva. 

Mislim da bi odlično došao nekoj momčadi koja je u rebuildu. BVB ili Roma ili netko sličan bi dobili jackpot da ga dovedu.

Ja nesto radio sa strane, i vidim na streamu kraj utakmice. Otvorio livescore tamo pise FT 1-0 za nas. 

I kasnije da pogledam koje su sljedece utakmice na livescore, kad tamo pise 4-1 za nas. Svasta. 

Caicedo je vec dobio drugi zuti i nece igrati protiv Palmeirasa.

Ovih 7 igraca ima jedan zuti i eventualno dobijanje zutog protiv Palmeirasa znaci da nece igrati polufinale ukoliko prodjemo dalje.

Tosin Adarabioyo

Cole Palmer

Marc Cucurella

Liam Delap

Reece James

Levi Colwill

Pedro Neto

Btw imamo i povredjenog Badiashilea koji je juce hodao pomocu staka.

• Autor
4 hours ago, Bari said:

Inace sam zaspao cekajuci nastavak ali sreca ostavio sam tv upaljen i probudio me komentator kad se derao za penal. Uredno sam pogledao produzetke i mogu reci da smo ih zasluzeno dobili, kao sto neko rece i u regularnih 90 je trebalo biti gotovo. 

Isto mi se desilo. Otvaram oči, oni nešto slave, piše 1-1, drhtim čekajući hoće li se okrenuti na 2-1  i govorim u sebi "znao sam". Eto nije moglo bez drame, očekivano smo uveli još jednog štopera da se zabunkerišemo do kraja i nije uspjelo. Produžetke smo riješili zahvaljujući crvenom kartonu za protivnika koji se onda brže potrošio. Sve u svemu zasluženo, ali smo se bespotrebno previše umorili. Sigurnost treba da je na prvom mjestu, ali se stvarno ne sjećam kad se neka utakmica prekidala jer negdje u blizini sijeva. Jedino na Euru Njemačka - Danska, Peljto četvrti sudija bio.

2 hours ago, hamco said:

Caicedo je vec dobio drugi zuti i nece igrati protiv Palmeirasa.

Ovih 7 igraca ima jedan zuti i eventualno dobijanje zutog protiv Palmeirasa znaci da nece igrati polufinale ukoliko prodjemo dalje.

Tosin Adarabioyo

Cole Palmer

Marc Cucurella

Liam Delap

Reece James

Levi Colwill

Pedro Neto

Btw imamo i povredjenog Badiashilea koji je juce hodao pomocu staka.

Zapitao sam se što se neko od njih nije očistio zbog polufinala i vidim da bismo bez svakog od njih bili u velikom problemu protiv Palmeirasa, čak i bez Neta.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.