Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2025 FIFA Club World Cup

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Veliki trofej i veliki uspeh za klub, istorijski, bez obzira na to sto mozda vecina nije ni svesna, verovatno pod uticajem dela javnosti da takmicenje nema tezinu iz raznoraznih razloga. Bice svesna, polako. Treba krv propisati da se uopste dodje na ovaj turnir a onda jos pisanja krvi da se osvoji. I to sve jednom u cetiri godine.

A da ne pricam o tome koliko zapravo i nismo bili medju favoritima za trofej. 

A kao slag na torti cinjenica da niko godinama, mozda i decenijama nece uspeti da se popne tamo gde je CFC trenutno a to je vrh gde su svi moguci trofeji. Tamo nema ni Real Madrida, ni Barselone, ni Man Utd, ni Liverpula, ni Milana, ni Juventusa, ni Ajaksa, ni Bajerna. Nema nikoga. Sada i nadalje, sve su to samo brojke...Treca Liga Sampiona, treci Liga Evrope itd itd

Licno, sa jednim dubokim filozofskim mirom posmatram klub nakon finala 2021. ali ovo u nedelju uz finale sa Betisom me bas drmalo i sad je tek mir i spokoj 🛌

• Odgovori 179
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Oni više ne mogu izmisliti takmičenja koliko mi možemo osvojiti.  Iako se potajno nadam svakom trofeju u svakom takmičenju u kojem klub nastupa, pa tako i trofeju na ovom, moja realna očekivanja

• Iako je u startu proglašen "nebitnim takmičenjem", osjećaj večeras je skoro na nivou maja 2012. Vjerovatno zato što smo opet kao veliki autsajderi slavili. Svaka čast momcima, perfektna utakmica. 

• Sjajna pobjeda. Ne sjecam se kad smo jedno finale ovako izdominirali. Cak i protiv Betisa u konferenciji je patnja bila 60 minuta. Kad uzmes da je protivnik aktuelni prvak Evrope i najjaca ekipa na ko

Objavljene slike

Msm lepo je sto mozemo da kazemo da smo osvojili sve vise puta, ali brt. konferencijska liga, nesto ne verujem da se u Realu, Bayernu ili Liverpoolu sekiraju sto nikad nisu osvojili Konferenciju, pa cak ni Ligu Evrope. :D

14 minutes ago, Igi said:

Msm lepo je sto mozemo da kazemo da smo osvojili sve vise puta, ali brt. konferencijska liga, nesto ne verujem da se u Realu, Bayernu ili Liverpoolu sekiraju sto nikad nisu osvojili Konferenciju, pa cak ni Ligu Evrope. :D

Srecu cine male stvari, mali trofeji... 😀

On 7/16/2025 at 1:13 AM, Igi said:

Ako sam dobro vidio Barca je npr. bila 13 puta u europa ligi i nijednom je nisu osvojili, tako da njima bi ako nista trebalo biti krivo, kao i ekipama koje su imale prilika vise, a nisu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.