Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2025 FIFA Club World Cup

Istaknuti odgovori

FIFA će podijeliti milijardu dolara klubovima, a interes za samo takmičenje je gola kurčina. 

U početku su karte naplaćivali po par stotina dolara, na kraju ih dali po 3-4 dolara. I opet ne mogu napuniti stadion. 

Tako im i treba kad organizuje u Americi, gdje je fudbal na n-tom mjestu po popularnosti. 

• Odgovori 179
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Oni više ne mogu izmisliti takmičenja koliko mi možemo osvojiti.  Iako se potajno nadam svakom trofeju u svakom takmičenju u kojem klub nastupa, pa tako i trofeju na ovom, moja realna očekivanja

• Iako je u startu proglašen "nebitnim takmičenjem", osjećaj večeras je skoro na nivou maja 2012. Vjerovatno zato što smo opet kao veliki autsajderi slavili. Svaka čast momcima, perfektna utakmica. 

• Sjajna pobjeda. Ne sjecam se kad smo jedno finale ovako izdominirali. Cak i protiv Betisa u konferenciji je patnja bila 60 minuta. Kad uzmes da je protivnik aktuelni prvak Evrope i najjaca ekipa na ko

Objavljene slike

• Autor

Moja očekivanja su da se sa ovim protivnicima u grupi mučimo u prvim poluvremenima i sa hendikepom rješavamo u nastavku. U knock-out fazi kad naiđe neki jači protivnik ćemo napuniti gaće samo od spomena imena tog kluba i ispasti lagano od Parisa ili Atletica ili ko već naleti.

Jesu prenosi samo na DAZN?

50 minutes ago, chiba said:

Izgleda da mora preko DAZN, uopšte ne vidim na Areni da prenose

mora izgleda da se registruješ i odma te torpeduju sa tim da predješ na premium, znači u tome je caka, debela reklama

Ne moras se preplatiti na premium da bi gledao utakmice.

Sofa nagađa da će odmah Delap početi.

Ja se ne bih kladio u to.

Za Galaxy igra Giroud, jedan od meni najdražih igrača i po mom mišljenju najpodcjenjeniji igrač prošlog desetljeća.

Htio bih izmješane momčadi, no osvajač ovog natjecanja osvojit će 100 milijuna eura, a to bi značajno uljepšalo naše financijsko stanje.

100 milijuna neočekivanog bonusa ti omogućava da dovedeš Costu i Gittensa, a to su ozbiljna pojačanja.

Nisam gledao utakmicu. Vjerovatno je bio toliko bolji od ostalih da je 'Player of the match' premala titula, pa su zbog toga morali dodati ovaj 'Superior' i usput napraviti i taj pehar. 

Ma vidi se jednostavno da ovo nije vrijeme za klupski fudbal. FIFA nesto pokusava nazor, vidjecemo hocel biti sta od ovog takmicenja. Vjerujte da nisam imao pojma da uopste igramo sad, jucer sam u pola utakmice usao na forum i vidim da se nesto komentarise. A to mi se fakat rijetko desava.

Ovo ce nas takmicenje vise unazaditi za narednu sezonu jer ga necemo osvojiti a potrosicemo vrijeme. Idealno bi bilo da su se igraci odmorili, pojacanja dogovorila i da krenemo u pripreme kompletni. Al hajd, utjeha je bar da imamo sta gledati i pratiti kao navijaci.

5 hours ago, chiba said:

na klipu sa treninga vidi se Santos

ne razumem zašto prošlu utakmicu nije igrao

Reko bi ja nesto, al ce Hamco da napise da trazim dlaku u jajetu.

• Autor

Evo za pola sata druga utakmica. Izmjene su Chalobah umjesto Tosina, Enzo umjesto Lavie, Gusto umjesto Maduekea i Delap umjesto Jacksona. Neko će biti na neprirodnoj poziciji, Gusto ili James. Ne znam zašto to radimo umjesto da stavimo od prve minute Georgea na krilo ili Santosa u vezni red. Očekivao sam i više promjena jer je malo dana za odmor, a uz dužno poštovanje prema protivniku mi ovo trebamo riješiti sa Conference League sastavom.

Što se tiče prošle utakmice, nisam dao komentar. Svidjelo mi se što sam vidio od Delapa i nije mi se svidjelo što Neto igra desno a Madueke lijevo, iako je Meto dao gol i bio igrač utakmice (samo zbog gola). Madueke je igrač koji dribla u sredinu, a Neto je igrač koji trči pravo i centrira. Neto desno je na desnoj nozi kojom slabije centrira. Madueke lijevo ulazi na šut desnom nogom kojom slabije šutira. Ko to ne vidi treba kod Wiseya na pregled.

ne znam šta sve od takmičenja prenosi ovaj DAZN ali svidja mi se što ima opcija da izabereš tekmu da ne vidiš rezultat, onda biraš da li ulaziš live ili iz početka

ko može da plaća samo internet možda DAZN premium opcija i nije loš izbor, a verovatno na godišnjem nivou i izadje jeftinije nego da plaćaš kablovsku gde dobiješ 200 kanala a od toga gledam 5

5 minutes ago, chiba said:

ne znam šta sve od takmičenja prenosi ovaj DAZN ali svidja mi se što ima opcija da izabereš tekmu da ne vidiš rezultat, onda biraš da li ulaziš live ili iz početka

ko može da plaća samo internet možda DAZN premium opcija i nije loš izbor, a verovatno na godišnjem nivou i izadje jeftinije nego da plaćaš kablovsku gde dobiješ 200 kanala a od toga gledam 5

Pitanje je samo šta prenose tj. za šta imaju pravo prenosa na datoj teritoriji. Sumnjam da DAZN može prenositi sadržaj koji Arene prenose. 

• Autor

Gledaju 4 dana kako drugi europski klubovi sa pola snage gube i igraju neriješeno i ovo nam prirede. Ne mogu shvatiti da ekipa ima pristup kao da je trening, a da se ne izvrše sve izmjene i da se ne daje šansa igračima iz drugog plana. Flamengo bolji bio skoro čitavu utakmicu, počeli smo igrati kad smo primili treći gol.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.