Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Samo cu reci precjenjujete momka, jos se on nije razvio, a vi pricate k'o da je Matic ili sta ja znam ko. Moze k'o zamjena nekih 20tak minuta, i to da bude solida tek. Mozda od iduce sezone se moze pricati o vecoj minutazi tipa 30 minuta po tekmi.

Normalno, a đe će se razviti kad ne igra po mjesec dana ni za mlade a u prvoj ekipi namiriši sve skupa 20 minuta u sezoni?

Tako se nijedan igrač razviti ne može.

Sigurno je bolji od onih 7-8 minuta protiv Sportinga.

Normalno, a đe će se razviti kad ne igra po mjesec dana ni za mlade a u prvoj ekipi namiriši sve skupa 20 minuta u sezoni?

Tako se nijedan igrač razviti ne može.

Sigurno je bolji od onih 7-8 minuta protiv Sportinga.

Igra za mlade, sto ne bi igrao za mlade, ne moze normalno nekad igrati, kada je povrijedjen, ili kada je putovao sa prvim timom u pizdice, a tekma bude ili tog dana ili sutra :D

Samo cu reci precjenjujete momka, jos se on nije razvio, a vi pricate k'o da je Matic ili sta ja znam ko. Moze k'o zamjena nekih 20tak minuta, i to da bude solida tek. Mozda od iduce sezone se moze pricati o vecoj minutazi tipa 30 minuta po tekmi.

Brate sta ti to znaci razvio? Nije se ni Pogba po Fergusonu razvio ode u Juventus pa odamh iz starta poce da kida,kod mladih fudbalera je ili imas ili nemas muda to je osnova normalno pored talenta...Ovaj Loftus Cik ima muda kao onaj Traore voli da uzme loptu krene napred.

Brate sta ti to znaci razvio? Nije se ni Pogba po Fergusonu razvio ode u Juventus pa odamh iz starta poce da kida,kod mladih fudbalera je ili imas ili nemas muda to je osnova normalno pored talenta...Ovaj Loftus Cik ima muda kao onaj Traore voli da uzme loptu krene napred.

Ako hoces laickim jezikom, jos ne moze meda npr. Sandro iz QPR je masina za njega. Dobar je, ali ne moze on igrati jos koliko ti mislis da moze. Tek po tih 20 minuta da dobije, da lagano se pocne razvijati, jer ima talenat, ali jos nema igru kojom moze neku razliku praviti na terenu.

Ako hoces laickim jezikom, jos ne moze meda npr. Sandro iz QPR je masina za njega. Dobar je, ali ne moze on igrati jos koliko ti mislis da moze. Tek po tih 20 minuta da dobije, da lagano se pocne razvijati, jer ima talenat, ali jos nema igru kojom moze neku razliku praviti na terenu.

Slazem se ali meni bi on protiv tima kao sto je ovaj Hal sad za vikend odigrao bar jedno 30.min..

Treba Murinjo picka da ga stavi protiv Hala,decko u najavi novi Pogba.

Ovaj prvi dio recenice ti moze proci, ali ovo posle zareza je komedija :D 

Previse potcjenjujes timove PLa, nema ovdje eibara i cordoba ;)

Pa taj eibar i cordoba odbiju koji bod barci i realu, a hull ga ne bi otkinuo da igra osamsto godina.

Ne znam da je odbio, ali eto :D hull je prejak tim, ljudi imaju bruku para, i to su dokazali ulagajuci odmah :D

šta ja znam, msm možda i jeste hull bolji, ali kad skontam da bilo koji engleski klub ne može ništa (u evropskim takmičenjima) nekom slično rangiranom španskom klubu nekako se raspametim.

treba jos stvari, ima i Ramires muda pa opet ima nedostataka druge prirode

https://twitter.com/ChelseaFC/status/578904169131683840

Xexe, znači 30 minuta u LŠ ako budemo imali tri gola prednosti protiv ekipe tipa Maribor.

https://youtu.be/kICxdzl0dNU
Na stranu sto lupeta ovaj Hazard gore podsjeca malo na Pogbu.Naravno nije ni blizu Pogbi ali ima ovaj momak potencijal i treb mu davat sansu.Ako osiguramo titulu bar 2 kola prije kraja on treba dobit sansu da se pokaze

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.