Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sad su nam pravo male sanse da prodemo dalje ali eto mozemo se nadat..
[quote name='mata10' timestamp='1329865391' post='28877']
Sad su nam pravo male sanse da prodemo dalje ali eto mozemo se nadat..
[/quote]
nisu male al kako igraju su sitne da je ovo chelsea prije dvi godine prosli bismo dalje s 4-1 a sad ovako kita btw napoli ima slabu obranu a nisu ni jaki u napadu ka sta se cini
Recept je zabiti gol u prvih 20 minuta na SB-u ogromnim pritiskom. Nekako ga ugurati, a poslije biti jako oprezan pozadi.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329865674' post='28880'] nisu male al kako igraju su sitne da je ovo chelsea prije dvi godine prosli bismo dalje s 4-1 a sad ovako kita btw napoli ima slabu obranu a nisu ni jaki u napadu ka sta se cini[/quote]
Slazem se da Napoli uopste nije tako dobar, imaju oni itekako svojih slabosti, pogotovo u odbrani.. ali upravo sto mi nismo ona nekadasnja ekipa i sa ovakvom igrom sanse su nam minimalne..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329866175' post='28892']
Napasti ih napocetku i ako ia rano damo jedan gol napasti jos 10-ak minuta dok su u soku probati zabiti jos 1 i onda polako ako to ocuvamo do 75' min. pokusati preuzet dominaciju na sredini cuvati loptu i ako se ukaze prilika za kontru osigurat se i cao ;)
[/quote]
dat njima loptu i igrat ko stoke znaci njihovim oruzjem ih pobjedit
Ja mislim da mi jos nismo otpisani sada nam slijede neke lakse utakmice u ligi i ona utakmica u FA cupu
ako te utakmice pobjedimo cilj je podizanje nivoa igre i forme nasih igraca prva utakmica Bolton u subotu ..
kao + uzimam u obzir da u uzvratu na Stamford Bridge-u nece igrati dvije rupetine Bosingwa i Meireles i u tome smo u prednosti
U dosadasnjem dijelu Lp kuci imamo 3 lagane pobjede Leverkusen 2 0 , Valencia 3 0 , Genk 5 0
Nevidim razlog da se to nenastavi ,ali mora se podici nivo igre ,moramo bolje igrati i u prvom sastavu moraju biti Essien i Lampard
a ne neki Malouda i Meireles , samo tako mozemo nadoknaditi minus , ali sa ovakvom losom igrom kao danas to se cine nemoguce ..
Imamo jos sansi , Nema predaje :) I oni imaju slabosti u odbrani nisu nesto tu vidim nasu sansu u revansu , a napad im je dobar jer su koristili nase greske u odbrani i ubijali nas kontrama , tesko ce oni nas nadigrati na Stamford Bridge-u , mi mozemo , mi smo Chelsea !
gledao sam samo prvo poluvrijeme i tolko se naživcirao da drugo nisa mogao mene bi srce izdalo, al eto sad sam došao doma pogledao na TV-u sažetak i mislim si bolje da nisam gledao, Napoli je fulao 4 al ono čista čista zicera 1 na 1 s tim da je jedan s gol linijei izvaÄ‘en od strane Colea, da su imali više sreće i okoncentracije da su bili pribrani osramotili bi nas ko male budale. Al eto zabili smo taj pogodak više sretan nego spretan, koji nam daje neke nade u uzvratu makar kad vidim igru bojim se gledat uzvrat, ovakva igra u gostima još ajde al doma pružit ovako nešto navijači to nisu zalsužili , a toga se ja iskreno bojim
Bane i Ramires su podbacili kad je najmanje trebalo, pa malo je reći katastrofalni. Bane možda manje, ali on je jedan od naših najboljih igrača i ono večeras nije smio dozvolit. Ramires, kao da nikad ni jedan trening nije odradio, kao da nikad lopte nije vidio. Smeće.

Luiz, osvojio milijardu duela, pokupio isto toliko lopti, al onu jednu pogrijesi i pade treći gol. Ne zamjerim mu puno, al morao je paziti.

Meireles, je smiješan bio, velika greška AVB-a. Malouda je bio puno bolji od njega, ali opet nije to to.

Drogba jedini posao što je napravio je da je naparvio od Campagnara to da izgleda kao da je s ratišta došao. Bio je samo u skoku dobar.

Cech odličan. Mata malo dobar, malo ne. Sturridge puno driblao, a ništa napravio. Ostali nisu vrijedni pomena, zato što ništa ne napraviše.

Ništa, nije sve izgubljeno, još je aktivan rezultat. Možemo proći. ;)
Nemojmo se previše zavaravati da ova ekipa može dati dva gola a ne primiti niti jedan. Vjera i nada postoji, ali veoma mala.
[quote name='Wisey' timestamp='1329867695' post='28936']
Nemojmo se previše zavaravati da ova ekipa može dati dva gola a ne primiti niti jedan. Vjera i nada postoji, ali veoma mala.
[/quote]
moze li bit 5 -2 ? :D :D
Igra po ko zna koji put ove sezone bizarna. Teško će biti u uzvratu pogotovo sa ovakvom igrom, ali dok se igra nade ima ;)
Htio bih pitati ove simpatizere napolitanke, zašto nije Hamšik igrao?? Pisalo je da je u sastavu, al ga nebi na terenu...

I kažu vrijedi 40 miliona... :blink:

Jedini Lavezzi je dobro odigrao(od ovih što se stalno spominju u tom Napoliju), mada mislim da će se načekati da odigra opet ovako dobru partiju. Ne ujeda dva puta muha za gujcu...
[quote name='how yes no' timestamp='1329870959' post='28954']
Htio bih pitati ove simpatizere napolitanke, zašto nije Hamšik igrao?? Pisalo je da je u sastavu, al ga nebi na terenu...

I kažu vrijedi 40 miliona... :blink:

Jedini Lavezzi je dobro odigrao(od ovih što se stalno spominju u tom Napoliju), mada mislim da će se načekati da odigra opet ovako dobru partiju. Ne ujeda dva puta muha za gujcu...
[/quote]
ne kuzim sta nam se dogodilo kakav pad da ja na stranim forumima slusam kako gube nadu u nas klub :( :(
Ma zaboli i tebe i mene, a i sve ostale šta ko misli. U kurcu jesmo, al vratit ćemo se, pa ćemo rada onda ih slušati, mada tada ih naravno neće nigdje biti.

Ne treba bezveze pljuvati ni trenera ni igrače, već vjerovat u njih i davat podršku, a oni će morati izaći iz...
Eto, Roman bar sad zna kome ukrasti igrača, ijedan od ove trojice Hamsik-Lavezzi-Cavani bi došao ko budali šamar. Chelseaju Talijani ne leže, borbeni su pozadi a kad uzmu loptu i krenu u kontru možeš se počet molit da ne primiš gol...

Drogbu puno volim ali čini mi se kao da on misli da je još uvijek dobar kao prije dvije godine, previše je samopouzdan za svoje trenutne mogućnosti ali ok ajde, borio se. Lampard je morao igrat od prve, nisu ni on ni Meireles dobri ali za Lampsa barem znaš da će umrijeti za loptu ako treba. Ramires je dobar kada nema loptu ili kad ima loptu ali nema nikog oko njega u okrugu od 5 metara jer je to jedini način da se snaÄ‘e s njom, je da nije njegov posao da kreira nešto ali nažalost trenutno i on to mora raditi i morat će poradit na tehnici, dodavanjima i driblingu. Ideja sa Maloudom lijevo i Matom u sredini je dobra, ne znam zašto je to tako loše funkcioniralo. Bosingwa lijevo je onako, ziheraški, da je imao muda AVB je mogao staviti Bertranda ne bi mu ništa bilo. Cahill i dalje ne obećava, Luiz mrvicu bolji, Baneta je Lavezzi izludio, nije ni on bio dobar večeras. Sturridge je opet bio sebičan pomalo, to u ovakvoj utamici ne smije biti. ÄŒech je bio dobar zapravo. Popljuvat ću ih u plavoj analizi neviÄ‘eno ja mislim, daBogda pročitali to... Sve u svemu užas, prije par mjeseci smo se smijali Unitedu kako je ispao iz lige prvaka a sada je ipak jasno da su oni svjetlosnim godinama ispred Chelseaja i još dugo će biti...

Eto, ove sezone će biti jedno čišÄ‡enje lažnih navijača koliko vidim, jer nitko više ne poštuje Chelsea, nitko ga se ne boji, svi koji će ove sezone biti uz Plavce će vjerojatno biti uz njih do kraja, no matter what. Zapravo svi mi nismo ni osjetili šta znači kad je klub u krizi, dosad je sve bilo onako, jedne godine drugi, jedne prvi, jedne treći, svake godine borba za sve trofeje... Sad ćemo tek vidjet od čega smo satkani i kako ćemo dalje.
Ljudi, drž'te se, najgore tek dolazi ;)
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395834_10150592216662839_370692322838_9050901_490765784_n.jpg[/img]

treći gol napolija..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329897727' post='28963']
U liniji su :P
[/quote]

mislim da želi pokazat kako je pisalo 3-1 i prije nego je pao gol

@how yes no nemožeš reć ništa Napolijevim igračima, jebi ti to što se oni nisu vidjeli kako veliš kad pogledaš da su nam uvaljali 3 gola + što su imali 4 čista zicera, to se nkako moralo stvorit i napomenuo bi još Inlera i Maggia koji su bili jako dobri , a u napadu im nismo mogli ništa eto pade onaj gol zbog glupe greške branića al slućajno da slućajnije nemože bit. Napoli je odigrao kvalitetno i zaslužili su ovaj rezultat dapače i bolji.
@Tinmar nije da nama Talijani ne leže mi smo znali da će ovakav rezultat bit , ja sam i prije utakmice govorio će nas Napoli pobjedit jer AVB pokušava progurat "playstation nogomet" pokušao je i Wenger nešto slično fol stalno napadat trpat mreže pa pogle sad nemaju 7 godina trofeja ao me sježanje ne vara i evo ov godine čini se ostali isto prazni ruku.
I da pitam što je Bertran prijavljen za Ligu Prvaka ??
A Sturridgeu bi zaljepio takvu šamarčinu u svlačionici da bi sve zvonilo, nakon onoga u 35. minuti kad su išli on i Mata 2 na 2 Mata sam ko duh na drugoj strani u raijusu od 5 metara a ovaj ide neke kerefeke driblanja da je prebacio loptu Mati to bi bio 90% gol al je ovako on sam sve fino zasro.
[quote name='Kalouda' timestamp='1329896980' post='28962']
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395834_10150592216662839_370692322838_9050901_490765784_n.jpg[/img]

treći gol napolija..
[/quote]

Pa Luiz je zajebo ovaj gol , kreten se poigrava u odbrani izbi u aut hablecino ..:S
Jedini moj komentar na sinocnju utakmicu i nase sanse za prolaz dalje je:

[img]http://www.tebowzone.com/wp-content/uploads/2012/02/UEFA-Champions-League-2012-live-streaming-free-online.jpg[/img]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk[/media]
Da i ja prozborim koju...

Ocaj! I oni i mi smo igrali na duge lopte veci dio meca. Tako je Napoli i dosao do prilike u ranoj fazi meca. Bane je prije toga bio u napadu, centrirao ali se lopta odbila i dosla u noge igraca Napolija i odmah je sjevnula lopta za Cavanija, ali svaka cast Cechu. Svaki put kada igraci Napolija upute dugu loptu, meni srce stane. Jos je Ivanovic bio i nas najbolji igrac u 1. poluvremenu. Ali kasnije su svi popustili. Drogba bio potpuno odsjecen, borio se u vazdusnim duelima ali i kad spusti loptu i zagradi se, odmah se oko njega skupi krdo Napolijevih igraca. Jedinu korisnu loptu je dobio od Maloude u 2. poluvremenu i to je ono najbolje od Maloude. Ramires jedinu dobru stvar koju je uradio je kada je sam sebi stvorio sansu odmah nakon sto smo primili 2. gol. Ali sve to je usrao losim sutem. Od Ramiresa ja i ne ocekujem da cini cuda i razigrava igrace po terenu. To nije njegovo, on je jednostavno kao sto sam rekao nas Kenenisa Bekele. Lakse bi mu bilo igrati da su tu bili Lampard i Essien koji su toliko pouzdani igraci, to se bezbroj puta ispostavilo tako. Malouda i Meireles nisu nista ni uradili i zato nismo ni imali vezni red. Mata se trudio, ali nije ga imao ko pratiti. Sturridge imao par prodora ali i on je bio usamljen, nije imao s kime dupli odigrati itd. Bosingwa se povrijedio a Meireles nece igrati uzvrat zbog ciscenja kartona, jos bolje.

Najljepsi trenutak utakmice je kada sam vidio Evu na terenu. :D

Zahvaljujuci onom Matinom golu, eto kao imamo neke sanse na Bridge-u. Ali igra se mora drasticno popraviti! Ne vidim nacin da sa ovakvom igrom mi njima damo 2 gola a da ne primimo nijedan od njih. Dajem nam nekih 30% za prolaz dalje...

A Banetu je danas 28. rodjendan. Neka je sa srecom ljudino, da jos bar 5 godina igras ovako. :)

I dobro je Tinmar rekao, sada dolaze najtezi dani i vidjece se pravi navijaci.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.