Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

[quote name='zulu' timestamp='1329838504' post='28581']
Istina, ili se neko zajebava?

[url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/champions-league/1567/56/ooops-avb-leaves-chelsea-tactics-naples-hotel"]Teamsheet left in hotel room[/url]
[/quote]
Nesto sto sam ja jucer postavio !

[quote name='sisa01' timestamp='1329693028' post='28150']
[b]A ja bi protiv Napolia stavio sljedecu formaciju i sastav ![/b]

[b]--------------Sturridge-------------[/b]

[b]Mata-----------------------Ramires[/b]
[b]-----Lampard------Essien---------[/b]
[b]--------------Romeu-----------------[/b]
[/quote]
Razlika je samo Romeu/Raul ;)

Svidja mi se ova formacija, mnogi ce reci previshe defanzivno sto se debelo varajU !
  • Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='zulu' timestamp='1329840111' post='28590']
Sta je rekao Cavani?
[/quote]

ma nista , ispricava se unaprijed navijacima kluba sto ce veceras dobit pusing :D
[quote name='zulu' timestamp='1329840111' post='28590']
Sta je rekao Cavani?
[/quote]

"This is a great chance for us to wreck English football.They have such a reputation but this year they have failed and we intend to make things far worse for the English clubs by beating Chelsea.

"We do not fear Chelsea, so we are confident that we can eliminate the last English team.

[b] [size=4][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"We are not suggesting that this will be easy, but, with the way we have been playing, we are very optimistic.[/font][/color][/size][/b]

"We do not fear Chelsea, so we are confident that we can eliminate the last English team.

"It would be fantastic, though, to repeat the type of result that AC Milan produced against Arsenal

A šta da kažemo na ovo sve:

http://www.youtube.com/watch?v=I34fdxol29k
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1329837568' post='28574']
Mater im zabarsku! Jedva cekam da ih vidim za par godina (to su najkasnije jos dvije godine) kako im drzava propada kao Grcka. Ionako su im stadioni uvijek polupranzni, Njemci im uzeli to 4. mjesto za LS. Dabogda propali skroz!
[/quote]
Sta si ti ocekivao da ih docekaju sa ovacijama ?

Kao sto je Wisey rekao ovako su docekani Portugalci u Zenici ( i ja sam bio u toj skupini ljudi ) . . .

Nadam se da ce Lampard , Mata , Luiz i Cech biti na nivou , to ce nam biti od krucijane vaznosti,
Svugdje je tako i nasa repka je docekana u Francuskoj il Portugalu na aerodromu sa zvizducima.. Ne sjecam se tacno..

Al kako vidim pisu da je bilo rasistickog vredjanja.. To treba kaznjavat.
[quote name='Blues_95' timestamp='1329843709' post='28612'] Sta si ti ocekivao da ih docekaju sa ovacijama ? Kao sto je Wisey rekao ovako su docekani Portugalci u Zenici ( i ja sam bio u toj skupini ljudi ) . . . Nadam se da ce Lampard , Mata , Luiz i Cech biti na nivou , to ce nam biti od krucijane vaznosti,[/quote]

Ma nisam ja to rekao samo zbog ovoga. ;) Ja zabare mrzim odavno vec...
[quote name='Wisey' timestamp='1329848407' post='28641']
Biće Napulj plava mahala, plava mahala, plava mahala... :lol:
[/quote]
Vec je :D :D :D
Cech, Cahil, Luiz, Bosingwa, Ivanovic, Meirelles, Malouda, Mata, Sturidge, Drogba i Ramires!
Chelsea team: Cech, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Bosingwa, Ramires, Meireles, Malouda, Sturridge, Drogba, Mata.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/champions-league/1567/56/ooops-avb-leaves-chelsea-tactics-naples-hotel

zanimljiva formacija
uh izvini, nisam video da si stavio :D
Wisey mislim da ni večeras nećeš gledati tekmu(Bosingwa).. xD
Imao sam neki predosjecaj da ce malouda igrati.. Ali sto ne igra na krilu ako je vec u 1oj :/ Matu u vezu i kao protiv manche.. AL vidjet cemo.. Imamo nade drogba <3
Ne moze se ova utakmica pratiti bez bocice valijuma. Jao veznog, jao ocaja! Sve od zla oca i gore matere... Pa utakmica nije ni pocela a ja vec u kurcu, zajapuren. Ma bjezi... Sad mi je vjera u prolaz drasticno opala.

Jbm ti maslacak neoprasen!
Malouda je misterija za Napoli!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.