Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma ja mu jeeeeeeeeeeeeeeebem sve sto mu se moze jebati osim boga.
Hei sve shvatam al gubis 3:1 i uvodis Essiena i Lamparda umjesto Meirrelesa i Maloude a KRETEN RAMIRES SE NIJE SASTAVIO SA LOPTOM.IZGUBIO JE 55677889x loptu i umjesto da Torres.a ubaci on ubaci veznjake.
Ovaj AVB stvarno je retardiran covjek.Ne mogu se odreci toga da sam navijac Chelsea ali stvarno u ovom trenutku me je sramota.
BRUKA,SRAMOTA,UŽAS,jebada i sve ostalo -.-
[quote name='Blues_95' timestamp='1329861250' post='28799']Ja cu samo reci [b][size=5]LOPTA JE OKRUGLA ! [/size][/b][/quote]

U posjedu nasih igraca, ona je kockasta.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329860685' post='28771']
Pa Bosingwa je igrao nepunih 10 minuta. :o
Cahill i Ramires se nisu sastavili sa loptom.
Po meni najbolji Mata i Cech. :D
[/quote]

al ubio me lik u tih 10 minuta, 2 lopte je u aut pustio
Kurac ce mo im vratit, ljudi su razorni hladnokrvni, oni su takvi jebeno su uigrani. A šta smo mi? mi smo tim koji ima oko 90% igrača sa 33 godine, hodati ne mogu, sramota.
Ja prvi ne bi volio da idemo dalje, ako su sad padale provokacije na FB za Napoli sta ce bit kad krenu padat za Barcu, Real kad nas zguze po 5 razlike, tu provokaciju ni jedan od vas ne bi volio osjetiti.

Zato svako svog ;) i pokusati spasiti sto se spasit može, FC cup i izbor za LP sljedece godine.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329861467' post='28806'] a kada je kod Ramiresa onda je nevidljiva lik zaboravlja loptu mislim da je 1 uspio da primi loptu i da je povede[/quote]

Pa ja mislim da i Kenenisa Bekele ima bolju kontrolu lopte od njega.
0:1 imamo dvije kontre da ih iskaramo do kraja, al ne. Moraju naši sve usrati i pokenjati se nama navijačima direkt u facu. Jebaji ga sad.
Dajem nam nekih 20% šanse da se plasiramo dalje. Treba čudo na Stamfordu da bi to ostvarili. Ipak, nada umire zadnja. :)
Ako je moguce otkaz Boasu od ove ekipe je napravio VELIKO NISTA , sve je razjebo
Jedan nas prosjecni Napoli unisti majko moja :( , nista Boasu otkaz , tesko mozemo nesto u revansu sa ovakvom igrom .. :(.
Kakav crni otkaz, nemojte da vas uhvati taj Romanov sindrom... Otkazom na pola sezone se nista dobro nece dobiti. Kazem fino - ovo je sezona za zaborav!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329862317' post='28824']jeste li primjetili da nisam nista opsovao ? :D[/quote]

Sigurno te dobro omlatilo to sto koristis. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1329861123' post='28792']

Kako iskoristiti tu sansu? Cime? Nema sanse da mi ne primimo gol na Bridgeu, a 3 necemo dati!
[/quote]

Sve to stoji al' ako navijac ne vjeruje u pobjedu neznam tko ce ?

@chelseathebest a Cahill,Meireles,Ramires,Malouda donekle i Drogba( :blink:)
[b] [/b]
evo malo jebacine na moj racun na fb , sutra je vrhunac kad se vidimo podjebancija :)
[img]http://i41.tinypic.com/16ablud.jpg[/img]

Veceras odbrana podbacila totalno male sanse za prolazak al nije nemoguce , ubit cemo ih na Bridzu :)
Jadno jadno..
Iskreno da kazem Malouda mi nije bio los..

Al napoli je bio bolji i to je to.. Sturridge bog
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329862475' post='28828'] Sve to stoji al' ako navijac ne vjeruje u pobjedu neznam tko ce ? @chelseathebest a Cahill,Meireles,Ramires,Malouda donekle i Drogba( :blink:) [b] [/b][/quote]

Brate moj, dosao je trenutak kada ja ne vjerujem... Iako cu se ja opet nervirati i u revansu i skakati po sobi, ali stvarno smo sada u teskom skripcu.
Tesko ja takodjer nevjerujem u prolazak , nakon ovako bijedne partije , ako se igra promjeni na bolje mozemo proci ,ali i to tesko ,al sta je tu je :S CFC <3
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329862317' post='28824']
jeste li primjetili da nisam nista opsovao ? :D
[/quote]
Da li je moguce :o
Ma vjerujem da si sasovo sve sa zadnjim sudackim zvizdukom,k'o i ja.
Ja jos bratu govorim u sudijskoj, on hoce prebaciti, govori kraj ,reko pusti sad cemo primit gol i eto ga.. Ccc..
Cech - nemam nekih zamjerki pretjerano
Luiz - par grešaka,jedna nas koštala gola jbg
Ivanovic - jedan od rijetkih koji se borio
Cahill - nesiguran
Bosingwa - drago mi je šti izaÄ‘e A.Cole - može puno bolje
Ramires - primio 10 lopti od toga 8 zaboravio iza sebe,idealna prilika za gol 0 bodova
Meireles - slabo Essien - ispod prosjeka
Malouda - za divno čudo ko i odigrao nešto,nejasna mi je izmjena njegova Lampard - slabo
Sturiddge - pokušavao,trudio se,trčao
Mata - u prvom dijelu par kontakta s loptom i slučajni gol,drugi dio ništa konkretno
Drogba - od 55. min hoda po terenu,ubacuje se svima u loptu,nemoćan i nekonkretan prema golu
AVB - mi je svakako nejasan odavno tako da se nista nije promijenilo

slabo,slabo,slabo al' šta je tu je ima još 90 min pa ćemo vidjeti !
A sad ću da vam kažem i zašto ima nade za uzvrat:
Meireles je suspendovan, nema pravo nastupa, a Bosingwa se ozlijedio na početku tekme. Još da nam je kako Mikela i Maloudu prekrižit i imat ćemo nešto. :lol:
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.