Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Ma momci sta ste drugo oćekivali, jebaji ga loši smo i idemo dalje. Nesreca nas prati kroz čitav život, Real dobije CSKA s kojim igra 1-1, a mi Napoli. To sad u ovom slucaju nije važno važno je sačivati rezultat i pokušati se suporstaviti. Drogba me nije nešto očarao, Mata i Danny za pohvalu. Po meni najbolje ubaciti Bizona a istjerati Maloudu ili (Meirelesa). Igra nam je u kurcu to se vidi jebaji ga.

Da samo vidite kakve komentare primam na FB mene srce boli, koliko mi je žao šta nam ljudi govore. Govore da nismo zaslužili da igramo u ligi prvaka pljuju nas na sve načine,a mi nemamo nikakve šanse se oduprijeti, jednostavno [b]ŠAH MAT[/b] !
  • Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bane, Luiz, Mata, Sturidge i prije njih je pantera na golu, i oni su jedini sto su igrali iole kako treba, al igra je dobra malo poradit na sredini i to ce biti to, malo vise 'pasinga' ii preba postavit Meirelesa i Ramiresa na sredinu,a gore da igraju Malouda, Mata i Sturridge, bilo bi to odlicno, predvidjam da cemo uzet ovo ipak na kraju,..i Cavani toliki igrac?? Pa ono bi i 'nas' Torres zabio.. Cahill mi je unistio snove..kriv po meni za oba gola..toliko..UZIMAMO NA KRAJU... COME ON CHELSEAAAAAAA
uzimamo na kraju , al loptu iz svoje mreze Napoli je stroj ja ne znam sta je njhovim igracima al ljudi su divljac trce ko blesavi imaju strasnu podrsku sa tribina
Ja verujem u pobedu, samo ih još malo raširimo u odbrani. Zasada im je odbrana najslabija tačka, udaraj tu!
za sutra moram debele argumente pripremit

jel ono Cavani ramenom zabio?

Napoliju je odbrana grozna, ne znam kako im nismo utrpali vise golova, samo trebaju napadaci prave lopte dobiti, pa iz kornera je sam Luiz sutirao preko gola, pa Drogba isto tako preko, samo je mogao vala po zemlji ne znam sta je htio sa onakvim sutem, ja vjerujem u povoljan rezultat, ako nista 2-2

al odbrana nam je izigrana samo tako, da nije smijesno bilo bi zalosno
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329858685' post='28752']
"Što biste sada dali da možete pročitati ili čuti misli Romana Abramoviča" - Drago Ćosić.

Sve je rekao, ako ovaj tulavac ostane na klupi nakon ovega zamrzit ću i Romana.
[/quote]

Željko Vela*

btw dubro
mislim da je vrijeme da počneš cijepat drva, ako već nisi
Tuga ljudi tuga, ali eto da se opamete i AVB i igraci i navijaci koji lako potcjene ovakvu jednu ekipu kao Napoli, Chelsea ispada 100% a nisu ni zasluzili da prodju, mene ocekuje sutra kao vjerujem i vas dosta zajebavanja i provociranja :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329857013' post='28739']

poslje bosingwe
[/quote]
Pa Bosingwa je igrao nepunih 10 minuta. :o
Cahill i Ramires se nisu sastavili sa loptom.
Po meni najbolji Mata i Cech. :D
[quote name='Elao' timestamp='1329860440' post='28765']
Tuga ljudi tuga, ali eto da se opamete i AVB i igraci i navijaci koji lako potcjene ovakvu jednu ekipu kao Napoli, Chelsea ispada 100% a nisu ni zasluzili da prodju, mene ocekuje sutra kao vjerujem i vas dosta[b] zajebavanja i provociranj[/b]a :)
[/quote]
Mene su vec poceli zajebavati na facebooku ! :( :( :(
Baš zato ću sutra obuč dres i duksu. Nek me zajebavaju, boli me k****. Chelsea u srcu i kad gubi i kad pobjeđuje.
Ispali smo...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1329860911' post='28779']
Ispali smo...
[/quote]
Mislim da ima neke sanse,ne velike al' je ima.
Jebem sve redom, msm to sam radio i prije utakmice kada sam vidio sastav !
AVB debil zna da je Napoli najopasni iz kontri i on im to o5 dopsta, skoro pa cijelu utakmicu napada, tacnije drzi svoje stopere na centru. Sastav je bio idiotski, jebali mu sve i Malouda i Raul (bosingwa al izasao je odma) debil drzi Essiena na klupi, dobro covjek je vjerovatno hteo da iznenadi Mazzarija svojom nekom igrom svojom nekom nebi je mogao nazvati taktikom jer u nasoj igri zadnji 2 mjeseca nema igre ! debil pokusava da igra kao barsa, da stoperi mu pokrecu akcije, da ekipa igra nonsalantno kao da su neke pripreme :angry:
Et ija sam do sada branio AVB-a al poslije ove utakmice mu jebem sav zanski rod, ja stvarno nemogu da svatim da je covjek toliki idiot, pa majku mu staru bolje igraju nase rezerve i academija. Da sam na Romanovom mjestu, sad bi im usao u svlacionicu postuio kao mamic (rastjerat sve debile, od trenera, uprave i igrace .. i pustit da igraci iz academije zavrse sezonu! ionako nemoze biti gore nego sto jeste :huh:
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329861021' post='28784'] Mislim da ima neke sanse,ne velike al' je ima.[/quote]

Kako iskoristiti tu sansu? Cime? Nema sanse da mi ne primimo gol na Bridgeu, a 3 necemo dati!
koja ekipa nas dobija. pa šta se onda žalimo za nerešen rezultat sa Birminghamom..
Od danas Ramires spada u gurpu igraca tipa Malouda, Kalou, Meireles, Bosingwa..preglupi su igraci.. Drogba nista nije pokazao,unistili nas ljudi, mene je stid..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.