Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Vinko' timestamp='1329902693' post='28964']
@Tinmar nije da nama Talijani ne leže mi smo znali da će ovakav rezultat bit , ja sam i prije utakmice govorio će nas Napoli pobjedit jer AVB pokušava progurat "playstation nogomet" pokušao je i Wenger nešto slično fol stalno napadat trpat mreže pa pogle sad nemaju 7 godina trofeja ao me sježanje ne vara i evo ov godine čini se ostali isto prazni ruku.
[b]I da pitam što je Bertran prijavljen za Ligu Prvaka ??[/b]
[/quote]
Ne leže nam, komentator je rekao da imamo dva prolaza iz zadnjih 7 ogleda, sjećam se Intera prošle godine kad smo dominirali a opet pušili golove. Istina da nam trenutno nitko ne leži ali Talijani nam ipak posebno ne leže.

Za boldano: ako nije prijavljen moje isprike cijenjenom AVB-u.
HEHE ja sam šef.. Ja sam postavija essiena i lamparda na klupu a stavija ona dva drva da zaustave napade,,,,Igrači koji su bili na terenu su to sjajno odradili... Ja se počinjem brinit jeli ovaj nas zajebaje ili nema blage veze o ničemu..... Goni se u 3 p..... m......... jazavče....
ali zanimljivo ovaj bez glave, njihov desni bek sa zavojem dosao nam je glave i to dva puta gov**r jedan, sto ga Drole nije bolje spicio :lol:
eto jedan zanimljiv komentar

"Ako Drogba (kao i Chelsea) bude odigrao kao protiv Valencie, imaju dobre šanse za polufinale. Kod Napolija nema prevelikog prostora za napredak, dok kod Chelseaja gore jedva da može."

ovo je potpuno istinito, ali šanse da ćemo igrati bolje su naprosto minimalne
zasto ne gledate s vedrije strane, igramo kuci, jednostavno moramo bolje zaigrati, i nemamo vise prava na kiks, uz pomoc navijaca mozemo uspjeti

ja sam danas uspio se izvuci hehe, kad mi se Cityevi i Unitedovi navijaci jave, ja ih samo ispratim evropom ligom, a arsenalovi nisu ni spominjali ligu sampiona ni sekunde

kako mi nedostaje od king Carla " COME ON CHELSEA! "
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aeD7KfR6MzQ#t=47s
Utakmicu počinjemo sa formacijom 4-3-3.
____________________Cech_____________________

_____Bane_____Cahill_____Luiz_____[b]Bosingwa[/b]_____

______Ramires_____[b] Meireles[/b]_____[b]Malouda[/b]_______

_____Sturridge_________Drogba_________Mata_____

Boldani nisu smjeli početi utakmicu. Umjesto Bosingwe je trebao igrati Bertrand (zbog nedovoljno spremong Cole-a), umjesto Meirelesa Essien, a umjesto Maloude Lampard.
I onda bi formacija izgledala :
____________________Cech_____________________

_____Bane_____Cahill______ Luiz_____Bertrand_____

______________Ramires_____ Essien______________

_____Sturridge_________Lampard________Mata_____

Sa ovom formacijom bi gotovo sigurno igrali bolje.

[b]Cech[/b] - Sinoć nas je u nekoliko navrata spasio, ali ipak snosi dio krivice za Lavezzijev drugi gol (za rezultat 3:1).
[b]Ivanović[/b] - Uz Matu sinoć naš najbolji igrač.
[b]Cahill[/b] - Glavni krivac za Cavanijev gol. Nesiguran u nekoliko navrata. Sveukupno veoma loša partija.
[b]Luiz[/b] - U više navrata čistio situaciju, ali je ipak najveći krivac za Lavezzijev drugi gol.
[b]Bosingwa[/b] - Igrao do 12. minute i više pogrešaka za manje minuta je u životu nisam vidio.
[b]Meireles[/b] - Loša utakmica. Najveći krivac za Lavezzijev prvi gol.
[b]Ramires[/b] - Njegova najlošija utakmica za Chelsea.
[b]Malouda[/b] - Nešto pokušavao solo prodorima, ali nažalost nije ništa korisno uradio. Najbolji njegov potez je bio pas za Drogbu kada se Didier našao, za njega, u najboljoj prilici.
[b]Sturridge[/b] - Nije bio na svom nivou. Očekivao sam od njega da će bolje odigrati.
[b]Mata[/b] - Dao gol. Bio dobar, ali nije imao s kim igrati.
[b]Drogba[/b] - Loša partija.

[b]Zamjene :[/b]
Cole - Spasio čist gol nakon šuta Maggia. Sveukupno solidan.
Essien - Neočekivano nije počeo utakmicu, ali 20 minuta nije mogao napraviti puno toga.
Lampard - Isto što i za Essiena.
Da ima opcija dislike ovaj bi moj komentar dobio možda i deset minusa, ali ću ipak reći ovo koliko god mi bilo teško:

Navijat ću naravno u uzrvatu za svoj Chelsea, to je neupitno, ali ću priželjkivati da ispadnemo, jer ne bih volio s ovom igrom da proÄ‘emo u četvrtfinale i da nas zapadne Real ili Barcelona ili neki drugi sada jak i raspoložen klub pa da nas ponize ko Borat Kazahstan. Bolje nekada i časno umrijeti nego biti podvrgnut ismijavanju čitavog svijeta, pa da svi gledaju ciganluk kako AVB nema autoritet, kako se igrači svaÄ‘aju, tim raspada. Mi nismo cirkus da se dušmani naslaÄ‘uju, mada sada najviše ličimo na cirkus. Eto to će biti ako proÄ‘emo Napolija. A za AVB-a me više zaboli briga, on je taj koji dobiva novac za rad u klubu i to veliki novac, a ja sam taj koji ne dobivam ništa niti išta tražim samo ljubav prema Chelseaju. Navijači od AVB-a ne traže instant uspjehe i instant trofeje, mi tražimo taj neki tim da se gradi u sljedeće tri četiri godine, ali takoÄ‘er od AVB-a tražimo čvrstu šaku da posloži sve kako treba od trenutnog kadra pa makar čitava akademija igrala za prvi tim, mi ne tražimo od njega da moramo spuštene glave ići kada se Chelsea spomene kao sad što je slučaj.
[quote name='Tinmar' timestamp='1329914451' post='28985']
Ne leže nam, komentator je rekao da imamo dva prolaza iz zadnjih 7 ogleda, sjećam se Intera prošle godine kad smo dominirali a opet pušili golove. Istina da nam trenutno nitko ne leži ali Talijani nam ipak posebno ne leže.

Za boldano: ako nije prijavljen moje isprike cijenjenom AVB-u.
[/quote]

čini se da sam te krivo ispravio, moje isprike al u obranu Chelsiju ču reć da te godine Inter je imao fenomenalnog Etoa najbolji napadač u tom trenutku je bio :S

[quote name='Wisey' timestamp='1329917193' post='28994']
Prijavljen je Bertrand za LP zajedno sa Cahillom.
[/quote]

hvala na informaciji :) al me zanima kakva budala moraš bit da češ raÄ‘e stavit desnog beka nja ljevu stranu i nakon svega uvest OZLJEĐENOG Colea , al bitno da zdrav klinac kao velik talenta ne dobije priliku i onda čete reć pa da je on bio nešto igrao bi , pa kako če postat nešto kad mu ovaj neda priliku pa meni bi prvom samopouzdanje palo na minimum da ispred mene igraju ozljeÄ‘eni i klocevi koji zapravo ni ne igraju tu poziciju, samopouzdanje je jako važno a ovaj mu ga je srozao sad na minimum, stvarno mi je žao Bertrana što je ovaj AVB budala, kažu nije on još igrač , zelen je pa kako će steć iskustvo a i u ostalom na nama je da napravimo igrača od njega neče njemu znanje talet i iskustvo past s neba i jedno jutro se probudi e sad sam ja odlična i iskusan igrač za prvu postavu, ma mrš u tri....
Svakako očekujem puno veću minutažu za Ryana u budućnosti, ali i on se mora pokazati kada dobije priliku. Vjerujem da bi Bosingwa defanzivno bio solidan, da se nije desila povreda.

Ustvari najveći problem je bio užasna partija Ramiza kombinirana sa nespremnošÄ‡u Essiena da uskoči na mjesto Meirelesa jer je u onih 20 minuta bilo očito da Bizon u sebi nema trenutačno one energije, svježine i snage. :mellow: Jedino mi nije jasno kako je tako Oriol propao u zemlju, jest mu opala forma ali i najgori Oriol je bolji od ovog Meirelesa.
Jedna od najvecih gresaka sinoc je povlacenje nakon postignutog gola.
I da Ramires kod 1:1 je morao zakucat onu priliku.
Ako u revansu ne zabijemo gol u prvih pola sata igre,mislim da onda nemamo sanse. :unsure:
Šanse da prođemo dalje su male, ali postoje. Na SB-u stisnut ih i pokušati dati gol u prvih 20-25 minuta. Ako zabijemo gol na početku, što prije to bolje, šansa da prođemo se drastično povećava.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329939730' post='29098']
Jedna od najvecih gresaka sinoc je povlacenje nakon postignutog gola.
I da Ramires kod 1:1 je morao zakucat onu priliku.
Ako u revansu ne zabijemo gol u prvih pola sata igre,mislim da onda nemamo sanse. :unsure:
[/quote]
Kakvo povlačenje ? Jesmo se malo nesvjesno vratili nazad, ali ništa posebno. Pa čovječe, imali smo 2-3 vrhunske prilike da odemo na 2:0 i ćao. Luiz glavom morao zabiti ono, Sturridge u kontri sebičan kad je trebao dati loptu na lijevo Mati...
dajte ljudi ne pričajte gluposti da je Bertrand "premlad" da igra

pa momak ima jebene 22 godine
Vinko sve si reko
po toj logici kako će uopće ikad zaigrati, ako ne dobije šansu??
di će iskustvo skupit? na FIFI?
MORA IGRAT I TOCKA

pogledajte Basel
Dragović- 20 godina
Shaqiri - 20 godina
Xhaka - 19 godina

i još neki po 23 godine il tako nešto

ajde više prestanite srat

ponašate se ko AVB zbog kojeg i jesmo u ovoj usranoj situaciji

želite da od Bertranda bude nešto jednog dana? onda on jednostavno MORA igrat i u onakvim tekmama ko što je bila jučer
[quote name='Caeruleus' timestamp='1329925476' post='29024']
Da ima opcija dislike ovaj bi moj komentar dobio možda i deset minusa, ali ću ipak reći ovo koliko god mi bilo teško:

Navijat ću naravno u uzrvatu za svoj Chelsea, to je neupitno, ali ću priželjkivati da ispadnemo, jer ne bih volio s ovom igrom da proÄ‘emo u četvrtfinale i da nas zapadne Real ili Barcelona ili neki drugi sada jak i raspoložen klub pa da nas ponize ko Borat Kazahstan. Bolje nekada i časno umrijeti nego biti podvrgnut ismijavanju čitavog svijeta, pa da svi gledaju ciganluk kako AVB nema autoritet, kako se igrači svaÄ‘aju, tim raspada. Mi nismo cirkus da se dušmani naslaÄ‘uju, mada sada najviše ličimo na cirkus. Eto to će biti ako proÄ‘emo Napolija. A za AVB-a me više zaboli briga, on je taj koji dobiva novac za rad u klubu i to veliki novac, a ja sam taj koji ne dobivam ništa niti išta tražim samo ljubav prema Chelseaju. Navijači od AVB-a ne traže instant uspjehe i instant trofeje, mi tražimo taj neki tim da se gradi u sljedeće tri četiri godine, ali takoÄ‘er od AVB-a tražimo čvrstu šaku da posloži sve kako treba od trenutnog kadra pa makar čitava akademija igrala za prvi tim, mi ne tražimo od njega da moramo spuštene glave ići kada se Chelsea spomene kao sad što je slučaj.
[/quote]
Pobjeda od 4-2 ili 1-0, 2-1 na Stamfordu bi bila dobra ;) i ja to želim
[quote name='Tinmar' timestamp='1329948601' post='29202']
Pobjeda od 4-2 ili [b]1-0, 2-1 [/b]na Stamfordu bi bila dobra ;) i ja to želim
[/quote]
?????

[quote name='Caeruleus' timestamp='1329925476' post='29024']

[/quote]
dovoljni je cirkus da nas je napoli naguzia
@chelsea4evercr dobro si pročitao, tako bi zadržali dostojanstvo i ne bi prošli dalje ali bi časno ispali
[quote name='Tinmar' timestamp='1329949651' post='29208']
@chelsea4evercr dobro si pročitao, tako bi zadržali dostojanstvo i ne bi prošli dalje ali bi časno ispali
[/quote]
ahaa
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.