Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Napoli (A) 21.02.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 289
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://www.youtube.com/watch?v=g6A6pMO_WKM

Ovako se ja osjećam pred Napoli. Jest da smo u teškim govnima do grla, al ovo je knock-out faza LP - nešto u čemu se uživa. :)
Što si otvarao novu temu?
Ma dobijamo jebene žabare laganica!

EDIT: sad sam video drugu temu.. Stavi anketu: Rezultat u gostima?

Uređeno , autor izmjene: Zxenox

Vjerujem u nase momke , ali ako budemo igrali kukavicki , bezidejno , izgubit cemo ,
MI to mozemo COME ON CHELSEAAAAA !
Ako Napoli bude igrao otvoreno i napadao mi imamo velike sanse za pobjedom/dobrim rezultatom. U utakmicama u koima smo dominantni tacnije u koim mi napadamo i imamo veliki posjed lopte. Golove iz takve igre bezveze primamo a nista ne stvaramo.[b] Znaci kljuc bi trebao biti igrati oprezno i na rezultat i bazirati se na kontre, na brze prodore mate i sturridgea ![/b]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329614620' post='27783']
Ne mogu stavit anketu, nek mod koji je zadužen za ovaj dio foruma ubaci..
[/quote]
OdraÄ‘eno. A možeš i sam ubaciti anketu idući put, samo ideš na 'Use full editor' i tu pronaÄ‘eš opciju 'Manage topic poll'. :)
Pod uvjetom da su Terry i Cole spremni:

_____________Cech____________
Bane_____Cahill____Terry____Cole
____________Essien____________
______Ramiz________Lamps______
___Danny____Drogba______Mata___

Luiz često bude nervozan i zna 'poluditi' bespotrebno tako da bi sjeo na klupu u ovoj tekmi iako je on naš najbolji igrač u posljednje vrijeme. Treba nam disciplina u igri, smirenost odbrane i veznog reda, te ubojite kontre. Torresa bih ubacio ako budemo imali povoljan rezultat oko 70. minute jer nam njegova igra u prostoru može puno koristiti kad domaći krenu u napad. :) Prepustiti njima loptu, nešto slično kao protiv Valencije i odigrati jako gusto u sredini terena.
može torres ako bude 5:0 za nas, pa da igramo odbranu 10-1 sa Torresom isturenim
iz tvojih usta u ne znam čije već uši mogu da mu pomognu..
Ja ne znam sta mi je, ali jedva cekam ovaj mec. Iako postoji mogucnost da se propisno obrukamo... :)
Ni sam neznam kako cu gledat' ovu utakmicu.Stari mrzi Chelsea :unsure: ,uvijek kad zajedno gledamo Chelsea bude svega :blink: .Ako izgubimo nemogu ni zamislit koje ce zaebancije bit' na moj racun.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329683312' post='28096']
Ni sam neznam kako cu gledat' ovu utakmicu.Stari mrzi Chelsea :unsure: ,uvijek kad zajedno gledamo Chelsea bude svega :blink: .Ako izgubimo nemogu ni zamislit koje ce zaebancije  bit' na moj racun.
[/quote]

[quote name='VahaCFC' timestamp='1329683312' post='28096']
Ni sam neznam kako cu gledat' ovu utakmicu.Stari mrzi Chelsea :unsure: ,uvijek kad zajedno gledamo Chelsea bude svega :blink: .Ako izgubimo nemogu ni zamislit koje ce zaebancije  bit' na moj racun.
[/quote]
Samo mu reci da je lopta okrugla ;)

Inače, ja mislim da mi njih možemo srediti :D
Interesuje me zasto AvB ne proba formaciju koju je znao koristiti Special One (inace my favourite formation :D), a to je formacija 4-3-1-2 ili 4-1-2-1-2:

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/341824_Chelsea.jpg[/img]

Sto se tice same utakmice, City nije prosao dobro tako da je tesko ocekivati da se ponovi dobra partija nasih kao protiv Valencije, ali kao sto kazu, nada zadnja umire.
Samo moze proci formacija 4-3-2-1 :D ista igra kao protiv Valencije , nek se oni igraju sa loptom a cuo sam da im je to losija strana a mi cemo zabijat ;) :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.