Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formula 1

Istaknuti odgovori

Dobra utrka nema sta. Max odlican. Tsunoda brat, ne moze ni da zapocne utrku kako treba :D

Samo je poceo kmecati na team radio, valjda naucio od Lewisa. Danas bas nije imao na sta da se zali, fer i sportsko utrkivanje bilo.
  • Odgovori 334
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nafato sam neke amerikanke iz missuria u klubu u subotu, jedva sam stigo na trku u nedelju. Preko 150 hiljada ljudi sigurno, nikad veću gužvu nisam vidio na jednom mjestu. Osjećaj nevjerovatan kad prv

• Hello. <spoiler> </spoiler>

• Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

Baš je napeto bilo od prvog do poslednjeg kruga. I mene je Max iznervirao kad je kmečao par puta, te za liniju, te na kraju kako je prišao ha hu....

Red Bull i Ferrari odlične bolide imaju, Alpine također jako dobar, samo mi je žao za Alonsa odličnu utrku su imali...

Mercedes i McLaren najveće razočarenje zasad....

• 1 godina kasnije...

Sad za vikend sam u Budimpešti, prva trka na koju idem, prošle godine nisam uspio nabavit kartu iako sam tražio 4 mjeseca prihe trke, ovu sad sam bukiro prije tačno godinu dana otprilike. Serhia Pereza baš gotivim.

Karting je najjača stvar za izduvat se, vozim 1-2 puta sedmično kad sam u Bijeljini. Osjećaj brzine je predobar pogotovo ako su profi kartovi koji idu do 70-80 km/h, preporučujem svima

Uvijek sam se pitao koja je poanta gledanja F1 uživo 😁 Ono, vidiš ih samo kad prođu pored dijela di si ti, i to tih par sekundi, ok to često, svakih minut dvi, al svejedno... Većinu toga ne vidiš 😁

9 minutes ago, ja13 said:

Uvijek sam se pitao koja je poanta gledanja F1 uživo 😁 Ono, vidiš ih samo kad prođu pored dijela di si ti, i to tih par sekundi, ok to često, svakih minut dvi, al svejedno... Većinu toga ne vidiš 😁

Ne znam, više je kao iskustvo, imaš 2 noći u gradu gdje se održava trka, puno turista, puno cura i još vikend. Trka ili bilo koji takav događaj je kao razlog da bi otišao negdje a da ti je sigurno da ćeš se provesti 

• Popularna objava
39 minutes ago, ja13 said:

Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

26 minutes ago, Adi said:

Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

Imam druga profi biciklistu, ispratio sam i par njegovih trka, @ker ga je upozno kad sam pio kafu s njim

Nije to ni blizu isto na TV-u i na stazi. Pa čovječe kad odeš gledati trke jugića udara te adrenalin kad vidiš kako to izgleda, na TV-u ni blizu. Mogu misliti kakav je osjećaj kad vidiš formulu.

Vozio sam i karting, ne baš tako redovno kao MASKO, ali vozio sam i to mi je jedna od najboljih stvari koju možeš sebi uplatiti u slobodno vrijeme pogotovo ako imaš dobro društvo. Ima u BL staza pa nije ni skupo, 10m je 25 KM što je sasvim dovoljno za jedan dolazak, iako izgleda malo na prvu i više nego dovoljno je.

4 hours ago, ja13 said:

zamisli kako ce to biti vrh ako F1 napravi neku podrsku za Appleove VisionPro naocale. Sjedis na kaucu i u realtime vidis skoro isto sto i vozac, kao da si na stazi. I samo prebacujes se s vozaca na vozaca. To je tek iskustvo.

Ako vec nesto nema nesto napravljeno.

Ja pratim baš F1, što se kartinga tiče odem povremeno, ima kod mene blizu, doduše u zatvorenom je prostoru.

Što se tiče F1 trke uvijek sve pratiš na ekranu dok ne prođu svi ispred tebe, tako da to nije toliko loše koliko je loš tour de france ili tako te zajebancije

Što se tiče F1, naravno za Ferrari navijam, gotivna su mi oba vozača

10 minutes ago, Bari said:

Sad kad mu Riccardo uzme mjesto u Red Bullu 😆

Gotivan mi je Ricciardo. Verstappena sam baš zamrzio zbog situacije sa Perezom. Mislim i da bi najbolje bilo da se Cheko pomiri da će uvijek bit j*ban u red bullu pored Maxa i pređe u neki slabiji tim gdje će biti glavni vozač

Ja gotivim Maxa iako je veoma sebičan ali opet je majstor svog zanata.

Što se tiče situacije u Red Bullu, znalo se da kod Hornera Max uvijek vodi glavnu riječ i tako će biti isto kao što je kod Tota vodio Hamilton, drugi vozač je tu samo da se bori za svog kolegu i to je to nema tu jednakosti.

Ricciardo mi je gotivna glava, bolji vozač od De Vriesa za klasu to je sigurno samo je pitanje kakav je u glavi mada mislim da je sad našiljen

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Što se tiče situacije u Red Bullu, znalo se da kod Hornera Max uvijek vodi glavnu riječ i tako će biti isto kao što je kod Tota vodio Hamilton, drugi vozač je tu samo da se bori za svog kolegu i to je to nema tu jednakosti.

Kod Tota je se Rosberg uspio izborit za titulu kao drugi vozač, al drugi vozač u švabo u Njemačkom timu

Malo je loša situacija sad jer je Max najbolji vozač u najboljoj formuli. Niko od tih iz novog talasa nije na njegovom nivou, npr. Leclerc je dobar vozač, ali da mu daš Red Bull ne bi bio ni blizu Maxu, a siguran sam da bi Max imao mnogo bolje rezultate od Charlesa da mu daš taj isti Ferrari.

Hamilton i Alonso su stara škola i pokazuju i dalje veliku klasu. Ja navijam za Lewisa od prvog dana kada je zamijenio Monotoyu, prije toga navijao sam za Montoyu pa odlučio da tako nastavim.

Pojavit će se prije ili kasnije neko ko će mu biti konkurent.

Ja uglavnom ne navijam ni za koga. Kad sam bio mali navijao sam za Alonsa jer mi je njegov i Fisichellin bolid bio najljepši, a i svi kojem sam znao su za Schumachera navijali pa da malo u kontru idem. Kasnije sam navijao za Kubicu jer je imao smiješno prezime. Evo godinama slabo pratim i ne navijam uopšte, samo navijam da niko ne vezuje puno titula.

Pa moguće je, ali ne vidim takvog, jedino tipa da nekog jakog dovedu u redbull ili da tamo kad budu prelazili na nove formule RB jako padne i neko drugi bude najjači. Max trenutno ima 3 titule (ova sezona je gotova) što je mnogo, velika šansa da osvoji i slj. sezone jer trenutno nema vidljivog konkurenta.

Mislim da ako ne bude nekog čuda može stići lagano Lewisa. Iako to ne bih volio.

Formulu sam prestao pratiti od kako nema Kimija, on mi je bio omiljeni vozac od kako znam za formulu.

Šumaher, Fisikela, Barikelo, Kubica, Alonso dragi i srčani vozaci, Vetell pičketina nikad za nisam volio, Hamilton je bezobrazan ko seto on mi je najmrzi od svih...volio bi gledati veliku nagradu Belgije i u planu sam u narednih 20 godina otici jednom haha

• Popularna objava
7 minutes ago, ker said:

@MASKO Kakvi su utisci?

Nafato sam neke amerikanke iz missuria u klubu u subotu, jedva sam stigo na trku u nedelju. Preko 150 hiljada ljudi sigurno, nikad veću gužvu nisam vidio na jednom mjestu. Osjećaj nevjerovatan kad prvi put osjetiš kako prođe formula pored tebe, ja sam bio oko 30m od staze na pravcu i osjetiš vjetar od formula što prave, zvuk je nevjerovatan.

Najbolje pičke navijaju za ferrari, to sam zaključio.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.