Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formula 1

Istaknuti odgovori

• Odgovori 334
  • Pregledi 35 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nafato sam neke amerikanke iz missuria u klubu u subotu, jedva sam stigo na trku u nedelju. Preko 150 hiljada ljudi sigurno, nikad veću gužvu nisam vidio na jednom mjestu. Osjećaj nevjerovatan kad prv

• Hello. <spoiler> </spoiler>

• Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

Ne mora da znaci jer Ferrari zadnjih godina nikada nije isao sa 2 top vozaca. Uvijek bi imali favoriziranog i drugog vozaca. Ovaj put se mozda i odluce da imaju i Kimia i Alonsa iz razloga sto su zadnjih godina baceni u sjenu od strane Red Bulla.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

I onaj kreten osvoji drugo mjesto bas kad ja ne stignem pogledati,kako sam shvatio da je u 2 poslije podne ?!

Nebitno,ajde neka konacno i on poslije duze vremena dodje na podijum,sljedeca trka je nasa !

Goooo Kimi !!!

Ja se probudio u 9 i mogao sam dosta da pogledam.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

• 2 mjeseca kasnije...

Uh jebem ti ovu 2013 koliko smo poznatih ljudi izgubili i evo zadnji dan šta se desi, ustadoh moprije upalih TV i htjedoh nastavit spavat kad gledam Batka u Umri muški i kaže da se stanje pogoršalo ne mogu da vjerujem. Sad ne mogu spavati jer mi je ovo jedan od njdražij ljudi u sportu, izliv krvi u mozak je i više nego opasan po život, nadam se da će se izvući, zapravo molilm boga da se izvuče.

Zbog njega sam počeo pratiit F1.

To jebeno skijanje je ekstremno opasno, malo ko nikada nije doživio nesreću.

Ajde Å umi,pretekni to i pobedi

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

skijanje zna biti sjebano, i ja sam se jednom tolko prosuo tj sreća da nisam noge polomio, mi se skijali na nekom brdu i sad nama nije bilo zanimljivo, mi kroz neku šumicu (nije tolko gusta al ima drva) tako da sam se tolko zapičio da sam se skršio kao nikad u životu... al bilo je fora

ugl nadam se da će se Šumaher oporaviti, stvarno je velika legenda i velika ličnost, kada neko kaže F1 automatski pomislim na njega

Drzi se legendo ,i najveci duduk na svijetu za F1 zna koje Sumaher.Legenda je vozila i formulu i motor ,a glave mu dodje skijanje 

• 5 mjeseci kasnije...

I ti možeš biti lijep kada ti naprave profi slike...

I dalje ružna

Pa ja sam lep i ovako aj nemoj me vredjati 

• 1 mjesec kasnije...

Mladi HolanÄ‘anin Maks Ferstapen sledeće sezone će voziti za ekipu Toro Roso i postati najmlaÄ‘i vozač u istoriji Formule 1! On je roÄ‘en 1997. 

• 10 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.