30. novembar 2020.5 god. comment_305996 Ne znam prati li iko F1 jeste li vidjeli nezgodu za vikendhttps://www.youtube.com/watch?v=Dye0lrClvN4 Prijavi
30. novembar 2020.5 god. comment_306000 Gledao u direktnom i mislio sam da je mrtav. Samo sam čekao da jave da je živ. U direktnom nije bilo ovog kadra nego samo ovaj na kom se vidi kako udara i eksplozija. Prijavi
30. novembar 2020.5 god. comment_306001 Ne zna ni on sta ga je spasilo, zahvaljuje se Bogu na implementaciji Hala u F1. Na sredu prosao samo sa opekotinama na sakama. Prijavi
1. decembar 2020.5 god. comment_306011 Gledao u direktnom i mislio sam da je mrtav. Samo sam čekao da jave da je živ. U direktnom nije bilo ovog kadra nego samo ovaj na kom se vidi kako udara i eksplozija. Isto i ja sam kontao da je reš pečen Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321897 Jel prati neko ovu sezonu F1, da malo prokomentarisemo? Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321904 Normalno, nenormalna sezona. Zadnja utrka ce odluciti pobjednika, Max je nevjerovatan talenat, ali i Hamilton nije nista oslabio, bit ce bas zajebano. Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321906 Ne zna se ko je veci cigan max ili ham. Ono sto je radio max na poslednjoj trci je u najmanju ruku retardirano. Lik izgubi pozicije i baca se u krivinu da bi vratio a nije moguce druze. Onda onaj brejk test, pa vracanje pozicije, cisto seljacenje, budi gospodin. Okej da ides do krajnjih granica ali znaju se granice. Ide sve ka tamo da max spreman da namerno udari ham i da tako osvoji titulu Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321907 Ma citava utrka je bila bolesna, onaj Mazepin i Tsunoda ne trebaju da se bave profesionalno u ovom sportu. Ne bi im auto dao u ruke. Svo vrijeme je izgledalo kao da gledam monster truck demolition derby, a ne F1 :D Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321910 Navijao sam za Maxa ali i on je govno obicno, preko leseva bi isao samo da se docepa sampionata. A za onog cmizdru, cmecavca britanskog nemam rijeci. Ne znam kako u "sporijem" bolidu ovako dominira. Pa covjek u par krugova prestigne pola grida kao da ostali voze karting, u narednih par krugova i ostale prestigne i na kraju uzme Maxa a u intervju prica da ne zna odakle brzina Red Bullu. Idi u tri lepe, imaj muda reci imamo najbrzi bolid i pusite ga ali ne, mora se napraviti zrtva od njega i kako on vanserijskim voznjama to sve postigne. Netflix sigurno trlja ruke, sljedeca sezona ce biti preeeedobra. Prijavi
7. decembar 2021.4 god. comment_321925 Navijao sam za Maxa ali i on je govno obicno, preko leseva bi isao samo da se docepa sampionata. A za onog cmizdru, cmecavca britanskog nemam rijeci. Ne znam kako u "sporijem" bolidu ovako dominira. Pa covjek u par krugova prestigne pola grida kao da ostali voze karting, u narednih par krugova i ostale prestigne i na kraju uzme Maxa a u intervju prica da ne zna odakle brzina Red Bullu. Idi u tri lepe, imaj muda reci imamo najbrzi bolid i pusite ga ali ne, mora se napraviti zrtva od njega i kako on vanserijskim voznjama to sve postigne. Netflix sigurno trlja ruke, sljedeca sezona ce biti preeeedobra. Dosta su im izjednaceni bolidi. Samo što neke staze više odgovaraju red bulu neke mercedesu, nijanse su u pitanju, imao je i max period dominacije, mada na poslednje 3,4 trke stvarno ham ima brzi bolid, mzd su i uradili bolje nadogradnje. Ne volim hama jos od 2008. god jer sam bio navijac masse. Lik je glumac i sreckovic najveci, isfoliran previse. Ne volim ga nikako i ajde kao navijao sam u ovoj borbi za maxa ali posle saudijske arabije došao sam do zaključka da je max još veći kreten. Ono je bilo samo pitanje momenta kad će max da udari hama, nzm kako je ham uspeo da preživi sve ono. Idi vozi dakar reli ili tako nešto Prijavi
7. decembar 2021.4 god. comment_321928 Mazepin vozi najnekonkurentniji bolid u istoriji, vidjećemo sljedeće sezone koliko on i Mick mogu. Što se tiče Hamiltona i Verstappena tačno je da je Hamilton prgav i da je u zadnje vrijeme velika protekcija i njega i Mercedesa, ali koliko je prgav Verstappen to je nadrealno, kao da igra igricu, tako se ponaša. Po sport bi bilo bolje da uzme Vestappen jer ima slabiji bolid, mlađi je, agresivniji, ali je teško navijati za njega sa takvim ponašanjem. Prijavi
7. decembar 2021.4 god. comment_321933 Ja bih rekao da su bili dosta izjednaceni bolidi s tim da je bilo trka koje odgovaraju jednima tj drugima. Od novog Mercedesovog motora je sampionat jednosmjeran, dominacija je prava rijec za to. Nikad RedBull nije imao ovoliku prednost. Cak imam dojam da Merc skriva brzinu da bi bilo zanimljivije. Onu pijacu u reziji Masija ja nikad nisam vidio, toliko neozbiljno kao u rangu seoskog turnira. Prijavi
7. decembar 2021.4 god. comment_321949 Mazepina da stavis u mercedes, lik bi bio debil. Nikad goreg vozaca nisam gledao. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322102 https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1469331088820641802?t=CXbLqn6keOztl2oDU272CA&s=19 Iz ove perspektive izgleda jos i teze Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322149 Ako ništa vidjelo se ko je šampion, a ko je one time wonder. Ni nove gume mu nisu pomogle, sve do safety car-a. O onom pokušaju preticanja u prvom krugu bolje da ne govorimo, onako ni u igrama ne ulazim u krivinu. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322154 Pogledam F1 par puta godišnje, ove godine sam možda jednu prije ove. Ovu sam jednostavno morao, toliko se dugo najavljivala. Navijao sam da Verstappen osvoji. Prvi razlog je taj što volim prekid dominacije i skoro uvijek navijam da neko drugi osvoji nešto, osim ako to nije Chelsea u fudbalu. I taj Hamilton mi je postao mrzak u zadnje vrijeme. Postao je klasični kmečavac koji se žali na sve sa toksičnom fan bazom na nivou one LeBrona Jamesa. Siguran sam da se onaj lik na kraju namjerno zapucao i da je u pitanju bila zloupotreba pravila. Sa te strane je pobjeda kontroverzna, ali bila bi i Hamiltonova zbog onog kad je presjekao zavoj toliko da je povećao prednost za 2 sekunde. Bilo bi nepošteno i da je Safety Car iskontrolisao sve do kraja i da smo izgubili dramu na kraju. Na kraju najbolja moguća reklama za ovaj sport, uz ostavljen prostor da se žale i jedni i drugi. Verstappenov preokret je nešto kao Aguerov gol protiv QPR-a 13.05.2012. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322160 Sramota da sudije bez primene pravila resavaju pitanje sampiona. Ameri preuzeli f1 i onda je logicno da ce da naprave sou. Gledaju samo novac a tako ce unistiti sport. Ljudi napadaju direktora trke a zna se kakva je uputstva dobio od vlasnika. Najgore sto ljudi za ono u prvom krugu krive hamiltona sto je isekao i da je trebao da vrati. Pa ovaj se bacio sto kaze ker, to se ne radi ni u igrici, trebali su maxa da kazne za ono bacanje, dobro da se nisu udarili. Vratilo se ovo luisu za 2008., vratice se i maxu jednog dana Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322161 Bio sam veliki protivnik Hamiltona i navijao sam da ga bilo skine s trona. Sad kad se to desilo imam gorak ukus u ustima. Koliko je samo prljav vozac ovaj Max pa to je cudo nevidjeno. Uduvijek je to i bio al mislilo se hajde kao mlad je sazrit ce pa ce vremenom promjeniti stav i pristup, medjutim to se nije desilo. Max je zasluzio naslov kroz cijelu sezonu ali ga nije zasluzio na ovoj utrci. Bukvalno nista nije mogao Hamiltonu, nije se mogao pribliziti sa novim gumama. Apsolutno je sve pod svojom kontrolom imao Hamilton do tog SCa. Mozda je mogla biti crvena zastava pa start iz mjesta, sprint trka 5 krugova. Najveca sramota ove Formule 1 je onaj Masi, covjek toliko lose odluke donosi da je to nevjerovatno. Sljedeca sezona Drive to survive ce biti HITCINA, ne znam kako ce sve ugurati u jednu sezonu. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322164 Nije mogla crvena zastava jer nije bio tezak incident i brzo su ocistili stazu, a masi je sprovodio u delo upustvto od strane libeti medije i to je to, nije covek kriv Prijavi
22. mart 2022.4 god. comment_325914 Pratite li F1 Počela nova sezona, Ferrari otvorio sa prva dva mjesta, Mercedes nezasluženo na podijumu, ovaj bolid od Red Bulla i Ferraria je miljama ispred njih Prijavi
22. mart 2022.4 god. comment_325918 Juce htio pisati i smetnem. Konacno, napokon da sam i ja dozivio Ferkanov 1-2. Ferari je napravio strasan motor to potvrdjuje resultat Haasa i Alfe. Od 6 bolida kojima Ferari isporucuje motor samo jedan nije zavrsio u poenima. Zaostaje Merc ali mislim da ce kroz par utrka biti konkurentni, ne sikiram se za njih. Najvece razocarenje McLaren, nevjerovatno koliko su bili losi ovaj vikend. I ovaj vikend ocekujem slican odnos snaga jer nema puno vremena za update bolida, dok vec onu tamo trku ocekujem veliki pomak pojedinih ekipa. Prijavi
26. mart 2022.4 god. comment_326033 Danas ponovo sjajne kvalifikacije. Hamiltom tek 16ti, nije se uspio dokopati ni Q3. McLaren nesto bolji nego prosli vikend ali jos uvijek nedovoljno dobro za Q2. Sto se tice pola: Gledam onboard Leclerca i mislim se svaka cast odlican, maestralan krug ima siguran pole u volanu i tako je i bilo. Dok Checo nije odvezao jos bolji krug za 25 hiljaditinki, najzanimljivije sto uopste i nije bio u kadru cijeli taj krug. Svaka mu cast, prvi pole u 200 i kusur trka. Max 4ti sto nije lose ali je zaostatak za ovom 3 nesto veci. Kvalifikacije je obiljezio i gadan udes Schumachera juniora, zbog toga su i trajale 2 sata. Nadam se da je dobro Mick, sutra Haas bez jednog bolida, nazalost. Bit ce strasna trka sutra, ocekujem mnogo karbona na stazi ali nadam se ne crvenog haha Prijavi
27. mart 2022.4 god. comment_326043 Odlična trka, odlično trkanje Maxa i Charlesa. Ovo prijeti da izraste u odlicnu sezonu i veliko rivalstvo izmedju dva mlada lava. Samo da se ovako nastavi u duhu sporta, fer i posteno bez nekih sumnjivih i nesportskih manevara. Prijavi
27. mart 2022.4 god. comment_326044 Dobra utrka nema sta. Max odlican. Tsunoda brat, ne moze ni da zapocne utrku kako treba :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.