Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formula 1

Istaknuti odgovori

• Odgovori 334
  • Pregledi 35 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nafato sam neke amerikanke iz missuria u klubu u subotu, jedva sam stigo na trku u nedelju. Preko 150 hiljada ljudi sigurno, nikad veću gužvu nisam vidio na jednom mjestu. Osjećaj nevjerovatan kad prv

• Hello. <spoiler> </spoiler>

• Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

Zato sto je Mercedes prosle sesone fulao koncept bolida (mijenjala se pravila) cesto nisu ni u Q2, Q3 ulazili i to su gurali i na pocetku ove pa su nekad kasnije promjenili. Ove sezone je Red Bull liga za sebe, mislim da bi Verstapen pobjedio da starta 20ti, toliko su dominantni, zajedno i RB i Max. Saintz je jednom pobjedio na specificnoj trci, gdje je pretesko preticanje a Max je startao 8mi.

Tako da, kad se bolje sagleda, nije toliko cudno sto Lewis nema pobjedu od one zavrsnice. 

• 3 mjeseca kasnije...

Auuuuu kakva bomba na zadnji dan prelaznog roka. Vise od 10 godina ga ne mogu smisliti a sada dolazi u omiljeni crveni bolid. 

Nisam optimistican da ce postava Leclerc-Hamilton funkcionirasti. 

Nakon 17. godina Hamilton osvaja titulu za Ferrari, svoju 8. i penzionise se. FILMSKA PRICA

Daleko su i ferari i hamilton od titule, nažalost. Ko zna šta će biti za godinu ali do tada će se ovaj neopravdani hype završiti. Veća je stvar gdje će Saintz završiti, najvjerovatnije u Stake F1 tj. u budućem Audiu.

Sainz je dobar vozac, a da li je odlican i neka visoka klasa to je diskutabilno. Leclerc je svakako dosta bolji po tom pitanju, ali je baksuzan i malo sirov kad stvarni ne idu kako je zamislio. Svakako sta god da rade namaju mnogo sanse protiv masinerije RB, a ovo je jednostavan nacin da se marketingom dobije mnogo.

Uzdam se ako nista da se bar bolidi koliko toliko ujednace, mada to je rijetko kad bilo u istoriji.

On 2/2/2024 at 9:26 AM, ker said:

Sainz je dobar vozac, a da li je odlican i neka visoka klasa to je diskutabilno. Leclerc je svakako dosta bolji po tom pitanju, ali je baksuzan i malo sirov kad stvarni ne idu kako je zamislio. Svakako sta god da rade namaju mnogo sanse protiv masinerije RB, a ovo je jednostavan nacin da se marketingom dobije mnogo.

Uzdam se ako nista da se bar bolidi koliko toliko ujednace, mada to je rijetko kad bilo u istoriji.

Ali ako Sainz pređe u Stake F1 team, a to je Audi za 2 godine imaće ogromne šanse da bude konkurentan Verstapenu i Red Bullu, finansijski će audi biti među jačim konstruktorima a i audi je već se posvetio elektrifikaciji i novim normama i standardima za 2026 ali to je tek da se vidi ko će najbolje izvršiti tu tranziciju. Ali tim putem ako Sainz postane glavni vozač Audija i kockice se poslože može očekivati barem jednu titulu svjetskog šampiona između 2026-2028, zbog toga mislim da je ovo glavna vijest iz ovog transfera Hamiltona u Ferrari

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.