Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formula 1

Istaknuti odgovori

• Odgovori 334
  • Pregledi 35 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nafato sam neke amerikanke iz missuria u klubu u subotu, jedva sam stigo na trku u nedelju. Preko 150 hiljada ljudi sigurno, nikad veću gužvu nisam vidio na jednom mjestu. Osjećaj nevjerovatan kad prv

• Hello. <spoiler> </spoiler>

• Šta tek reći za publiku na Tour de Franceu. Stojiš 5 sati usred neke planine u Francuskoj na 30-40 stepeni i jednom prođu, ne znaš ni ko je prošao.

• Autor

Kimi drugi....ispred Alonso,iza Massa i Vettel 

Ukupni poredak : 

1. Vettel    89

2. Kimi       85

3. Alonso   72

4. Hamilton 50

....

stize Kimi,stize polako ali sigurno  B-)

Kimi drugi....ispred Alonso,iza Massa i Vettel 

Ukupni poredak : 

1. Vettel    89

2. Kimi       85

3. Alonso   72

4. Hamilton 50

....

stize Kimi,stize polako ali sigurno  B-)

Nebrini Alonso uzima titulu

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Ovaj covjek ne da petu poziciju nikome....sutra za veliku nagradu Monaca Kimi starta sa 5 pozicije iza dvojca Mercedesa i Red Bullova...bice tough

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
samo nek ono španjolsko precijenjeno smeće ode iz ferrarija. uvreda za crvene. uvijek netkn drugi mu kriv. kimi, welcome back, treba nam pravi vozač i prvak.

Raikkonen's agent confirmed that joining Ferrari is a possible option.

Auu ponovno okupljanje,ovo mi se svidja !

Da slazem se bilo bi to sjajno, Raikkonen je otjeran i zamjenjen Alonsom pod izgovorom da Kimi ne razvija bolid dovoljno i da ga se zato odricu u korist Spanca.

To se naravno pokazalo kao greska nakon 3 godine i neuspjeha tehnickog dijela ferraria odnosno neuspjeha kod razvoja bolida a i vozackog onoga Alonsa i Masse

Ove godine su na pocetku sezone mozda i imali bolid koji je bio dobar kao Red Bullov ali razvoj bolida je nesto u cemu daleko kasne za sjajnim impresivnim Red Bullom kojeg stvara aerodinamicki genij  Adrian Newey.

Izgleda da je ipak Alonso taj koji ne razvija bolid dovoljno. Nikada ga nisam volio iz vise razloga, molio je celnike Ferraria da mu ostave Massu na jos godinu dana kako ne bi imao konkurenciju a mediji su to predstavili kao njegovo brizno zalaganje za timskog kolegu sto je apsurdno.

Kada bi on i Kimi bili u isitom titu, ledeni Finac bi obrukao Spanskog sminkera.

Ferrariju trebaju promjene to je jasno posebno zbog tih silnih godina bez titule, dolazak Raikkonena i promjena nekih ljudi u timu bi mogao vratiti stari sjaj u tim iz Maranela. Kimi je zasluzio povratak a taj cin bi znacio priznvanje graske od strane velikih sefova.

Prave mnoge greske zadnjih godina posebno one takticke u toku utrka ili ti trka ali ova greska odnosno zamjena Kimi Alonso ih je opasno kostala ili bolje reci unazadila

Kimi prizano da je pregovarao sa Ferrariem nakon sto su pregovori sa Red Bullom propali, spominje se 11 miliona koje bi Finac dobio po sezoni ako bi ponovo sjeo u šasiju tima iz Maranela.

• Autor

During a partyin in Finland, Raikkonen has revealed he is gonna join Ferrari, Sports Bild reports.

Znaci Kimi od iduce sezone ponovo u Ferrariu,a kako se pise da ce i Maldonado tamo,bye bye Alonso.  :-h

Dzabe im bilo ko ako bolid jos bolji ne bude 

Istina je da Ferrari vode pogresni ljudi, tako je od odlaska Jeana Todta i Rossa Brawna, to je itekako vidljivo ali svakako bi bili opasniji sa sjajnim Kimiem nego precjenjenim Alonsom.

pa ne znam meni se bas svidjelo prosle godine kad je Alonso iz mrtvog bolida uspio onoliko da izvuce  , mislim da ima kvaliteta za Ferarija  jeste da je za njegove dobre trke veoma vazan faktor i Masa  

• 3 sedmice kasnije...

Masa otisao iz Ferarija,a Kimi potpisao ugovor za godinu dana,a moze takodje da se produzi jos na godinu dana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.