Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328971313' post='25352']
a Bosingwa ce se gubiti na beku ko nevinost na ekskurziji...
[/quote]
:lol: :lol: :lol:
  • Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='zulu' timestamp='1328971553' post='25355']
Auuu, kako cemo da popusimo danas. Jes' da nije Malouda u ekipi, al igracemo lose...
[/quote]

Izvini molim te, jest to ti vidovit??
Hajmo uzet ovo, jbo ga dan vise, bar 3:0...COME ON CHELSEAAAAAAAAA
Samo ne valja sto nema Cahilla, ostalo je sve ok i ocekivano.. barem meni..
Ima li itko na ovom forumu ko je svjestan sta avb radi od ekipe i šta nas još čeka ako ostane... Ljudi moji ne možemo protiv ni jedne ekipe izdržat 10 min da ne primimo gol....... AVB goni se u tri p......... m.......... jazavče...
A. Cole totalno los kao i Lampard, Bosingwa je katasrtofa kao i Meirelles....AVB moze lagano poceti sa pakovanjem kofera, ukoliko danas bude porazen 100% otkaz!
Ljudi moji, ja viš ove patnje ne gledam. Počev od iduće tekme pa nadalje, jedino u LP i one veće utakmice. Preporučam i vama isto. ;)
[quote name='trebevic' timestamp='1328975417' post='25378']
A. Cole totalno los kao i Lampard, Bosingwa je katasrtofa kao i Meirelles....AVB moze lagano poceti sa pakovanjem kofera, ukoliko danas bude porazen 100% otkaz!
[/quote]
Otkaz?

Ne budi smijesan,potrosili smo 45 miliona na njega i tek tako da mu Roman da nogu,nema sanse...
[quote name='exampLe' timestamp='1328975518' post='25380'] Otkaz? Ne budi smijesan,potrosili smo 45 miliona na njega i tek tako da mu Roman da nogu,nema sanse...[/quote]

Tek tako? Ono kao nemamo 289451 dobrih razloga?

[quote name='diablo_bih' timestamp='1328975542' post='25383']Ne igra avb. Ova odbrana je smijesna, skroz su dekoncentrisani, pod nekom napetosti :S[/quote]

Ne, nije AVB, moja je mrtva prababa stavila Bosingwu na beku i Ivanovića na stopera, ne to nije AVB učinio nego moja mrtva prababa. Jebala te logika da te jebala.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328975566' post='25384']

Tek tako? Ono kao nemamo 289451 dobrih razloga?
[/quote]
Naravno da imamo ali sanse da dobije otkaz poslije ove utakmice su iste kao i sanse da u istoj Torres zabije hat-trick.
Ne igra AVB? Odbrana losa? Pa ko sklapa tu odbranu, ima Cahilla na klupi, a on glumi magarca...Lampard i Cole nisu igrali protiv ManU-a, vidi se da nisu nista radili, samo trose lovu, boli njih kurac.
[quote name='Zxenox' timestamp='1328975704' post='25386']Nemojte da mračite, jebiga, i dalje se navija![/quote]

Naravno da se navija brate, al Villas-Boas nam se svim navijačima s Bosingwom posro točno na glavu, al onako baš momački posro.
Daj Lukakua bože molim te, oduzmi mi 10 godina života al samo njega ubaci umjesto onog teleta !!!!!!!!!!
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328975730' post='25388']Smiri se dubrovcanin, ti da danas 9-1 ih ubijemo htio bi mu dati otkaz.[/quote]

Otkaz bi mu dao ovog trenutka svaki čovjek zdrave pameti. Pogledaj šta čini.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.