Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad sam ja nakona utakmice sa manchesterom spomenija da nije torres jedini krivac onda ste me svi iznapadali a sad svi isto pisete... Nisam ja napisa da triba potirat one sve igrače šta sam nabrojia nego da 80 posto svih igrača koji su meÄ‘u 18 igra katasatrofalno izuzev već gore navedene matu i luiza, iako je i mata uša u sivilo ekipe.. Mislin da je jedini logičan potez promjena trenera jer 10 igrača ne možemo zaminit jeli tako...........
Dubice-Kubice, naravno da pali, ali meni je kolega chelsea4evercr rekao novu taktiku na koji nacin se smiriti :D a ako nema oraha imaju, mandarine ili jabuka, a ako tog nema znam da je kriza u kuci a košpice 0.50 KM onda to se kupi :D Liječi pod sigurnošÄ‡u ! Za sve ostale informacije oko toga javite se doktoru Hazardu :P
[quote name='essien5' timestamp='1329041135' post='25674']
Mislin da je jedini logičan potez promjena trenera jer 10 igrača ne možemo zaminit jeli tako...........
[/quote]

tu si upravu
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329041553' post='25676']

tu si upravu
[/quote]
jeben ti zivot više ovo me izluÄ‘uje, probija sam
e bome niste u pravu , od kad je Roman došao anjlakše je samo mjenjat trenere kad god nešto ne ide , trenerova glava je prva a igrači se samo mjenjaju , naravno kako gosponu Abramoviču puhne jer više od pola igrača koje je doveo nevaljaju , a "moraju" igrat. I bome bi trebalo prodat i 10 igrača ma i više ako treba dovest trenera koji če imat ovlasti a ne da Roman kupuje igrače, nego da se dovede trener koji če imat mogućnosti i prostora kao Ferguson u Unitedu, a 10 igrača nije lako prodat i nadomjestit to je proces, ali tako to i treba bit u nogometu, ništa se nemože napravit preko noći , šta misliš smjenit će AVB-a i doves trenera a čarobnim štapićem ?? koji će Bosingwu pretvorit u odličnog braniča ???? od Torrresa napavit prvog strijelca PL ??
Treba se nogometu i klubu pristupit ozbiljno dovest menaÄ‘era ne trenera za milijune koji če im reć aj trčite 15 krugova pa onda bacite ševe, pa čemo malo pucat po golu a stra protiv Evertona sve isto kao i inaće samo Malouda ti počinješ umjesto Mate. Jebeš to to mogu i ja za 2 sao eura na mjesec, treba pravi menaÄ‘er što je Carlo bio u MIlanu , što su Wenger, SAF,Moyes u svojim klubvima to mi trebamo u Chelsiju, i pametno kupovanje, ne dovÄ‘enje zvjezdica i isplaćivanje basnoslovnih cifri treba pemtna kupovina kao što smo sad Cahilla uzeli kao što su Realovci uzeli Sahina i Ozila 2 odlična igrača za ništa, kao što je Tottenham uzeo Modrića i Kranjčara, kao United, Nanija i Jonesa kao Bayern Shaquiria itd.
E onda i sam onda čemo mi moć reč e ove eszone imamo jaku ekipu idemo po trofeje ,i samo tad čemo se moč nadati sezoni sa više treofeja jer i ono Carllovo bi bilo upitno da nismo individualno jači bili od posrnulih Pompeya i da Cech nije obranio penal, e umanjujem uspijh amo je to relano iz moje perspektive. I neče se morat svake godine radit remont ekipe koji stoji preko70 milja eura nego će se ekipa nadomještava popunjavat če se rupe ozljedama, igračima koji odlaze (iz bilo kojeg razloga) igračima koji idu u mirovinu itd. jasno moraš nekad i pljunut para kao što smo sad na Matu i Luiza. E i onda kad budemo imal takvo što kad sesloži ekipa kad se ukomponiraju naši mladi, ovi što su tu i uz možda koje pojačanje e onda čemo moć računat na višegodišnje uspjehe na ekipu na duge staze i na trofeje. A ne ovako ekipa nema ni glavu ni rep, od trofeja smo miljama daleko i svake sezone ista prića, novi menaÄ‘er i 2-3 nova igrča koji "moraju" igrat[i].[/i]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329007131' post='25657']
@how yes no

U oba slučaja je rezultat isti - loša igra i neophodan odlazak trenera.

[img]http://officialpsds.com/images/thumbs/JOINT-psd40820.png[/img] [size=6]?[/size]

Vidim pali to tucanje oraha hahahah :D
[/quote]
ima isti ucinak ali nije to
[quote name='how yes no' timestamp='1328996665' post='25601']

Otkud znaš da ne uvježbavaju?? Možda jednostavno ne žele igrači da prenesu na teren to što je trener zamislio. Mislim da nije ne moguće.
[/quote]

Pazi, ovo je realno u opticaju. Ne svidja im se kako hoce AVb da igra pa igraju ovi matori kako znaju i ne stimuje. A posto nisu tu ni Drogba, ni Terry pa ni Kalou, kad se dve struje sudare ovako... rezultati su tu da se vide.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329007131' post='25657']
U oba slučaja je rezultat isti - loša igra i neophodan odlazak trenera.
[/quote]

Imam par stvari protiv AVBa, nerviraju me njegove izmjene odabir igraca i jos ponesto ali ja bih naglasio da je NEOPHODNIJI odlazak pojedinih igraca... Ima li smo dosta diskusija na ovu temu a da ne idem toliko offtopic reci cu jos samo da bih volio da AVB ostane u slucaju da izbori ligu prvaka i da devede igrace koje on misli da mu trebaju i da sastavi sebi tim, dosao je medju hrpu govana, doveo je sebi Matu i pokazao se kao dobar transfer, ako ne izbori ligu prvaka onda noga naravno.. Nije on kriv sto Torres evo vec 21. utakmicu ne zabija gol, imao je sansi nije ih iskoristio, igrao je sa svim igracima sam je sebi kriv...
[quote name='Adis988' timestamp='1329048594' post='25710'] Imam par stvari protiv AVBa, nerviraju me njegove izmjene odabir igraca i jos ponesto ali ja bih naglasio da je NEOPHODNIJI odlazak pojedinih igraca... Ima li smo dosta diskusija na ovu temu a da ne idem toliko offtopic reci cu jos samo da bih volio da AVB ostane u slucaju da izbori ligu prvaka i da devede igrace koje on misli da mu trebaju i da sastavi sebi tim, dosao je medju hrpu govana, doveo je sebi Matu i pokazao se kao dobar transfer, ako ne izbori ligu prvaka onda noga naravno.. Nije on kriv sto Torres evo vec 21. utakmicu ne zabija gol, imao je sansi nije ih iskoristio, igrao je sa svim igracima sam je sebi kriv...[/quote]

E bravo. Ovo je komentar "hladne" glave. Svi mi koji podrzavamo Boasa smo svjesni da on nije savrsen ali nije ama bas za sve kriv kao sto neki ovdje tvrde. Fino si rekao da je dosao medju govna od igraca... Samo da se izbori LS i naredne sezone i da Boas dovede igrace [b]koje on zeli [/b]i pokazace sta zna.
Treba nesto uciniti jer ako ovako nastavi nece izborit LP i onda mu je 100% noga.

Neko rece da Anceloti imao gore igrace da nije nikog doveo itd.

Anceloti je imao maloudu u formi.. Drogbu starog itd.

Volio bi da krene da osiguramo to 4 mjesto ko ljudi i da gledamo ka buducnosti..
Meni samo nije jasno sto ostavlja Cahilla na klupi.. Bosingwu u prvu i ivanovica na stopera???
Zasto ne promjeni formaciju? Kad ova nece i nece.. ebes ga probaj nesto trece mozda bolje bude..

Nadam se sad kad Drogba dodje, Kalou, Terry oporavi i Ramires da ce mu biti lakse i da ce se nesto uraditi ako ne.. Nama je evropska liga a njemu nogica.
da i ja napišem šta mislim... Glavni razlog problemu vidim šta chelsea više nema okosnicu ekipe ka prije 5 godina....
Imali smo cecha- a.colea, terrya,carvalha u veznom redu makelelea ( essiena ), na krilima odličnog maloudu ( robbena ) s druge strane j.colea i naravno u sredini velikog franka.....
O napadu ne želim trošit riječi jer je Drogba po meni zaslužija bar jednu zlatnu kopačku...
A sad u ekipi imamo cecha, terrya ( cije je samopuzdanje na nuli ), a colea koji je sve lošiji, essiena koji ne moza spojit 10 utakmica bez ozljede, lamparda koji je posta pravo drvo, i naravno torresa koji je totalna enigma cile priče ( mislin da neće proigrat )...
Mislin da je chelsea u zadnje 4 sezona kupija tek 2 prava pojačanja.. To su luiz i mata a ovi ostali nisu dorasli bluesima...
Uz ova dva još bi izdvojia ivanovića i to je to, sve ostalo su velike skupe pogreške...... Torres, ševa, zhirkov, benayoun.......
Trener je priča za sebe, ja bi dovea ili mourinha,capella ili hidinka pa bi vidili kako bi 90 posto igrača doseglo razinu kojoj pripadaju...
[quote name='essien5' timestamp='1329054082' post='25739']
Trener je priča za sebe, ja bi dovea ili mourinha,capella ili hidinka
[/quote]

Oćeš i muzičku ? Sreća pa takvi ne vode klub. De čekajte, strpite se malo... Nisam ni očekivao da AVB-u u prvoj sezoni sve bajno ide. Sam je rekao u novembru: Navijači će ubrzo tražiti moju glavu.
A sta za Ramireza? On je najbolje pojacanje u zadnje dve godine, cak i bolji od Mate. Jeste da se nije uklopio u ekipu odmah, ali je zato sada kljucni igrac. Gubimo sredinu kad on ne igra, a napad je uvek sranje, igrao Mata na levu stranu, u centru ili neigrao uopste.

Moram da kazem, svi koji se ljute na AVB-a sto je izbacio Matu... a sta bi Mata tu vise doprineo? Lukakua je stavio da bacaju visoke lopte, u tom stilu igranja Mata nema sta da trazi.

I zadnje... koliko god bila utakmica govno jedno, i ma koliko su svi bili shit, ako ste gledali do kraja, mora da ste osetili barem malo nade kad su se spojili Lukaku, Studge i Bertrand za jedinu dobru akciju nasu (kad je Bertrandov centarsut Studge glavom dao Lukaku-u) tu sam se odusevio. Samo da Lampard manje igra i da Bosingwa nema vise tekmi, bice sve uredu.
[quote name='essien5' timestamp='1329041135' post='25674']
Mislin da je jedini logičan potez promjena trenera jer 10 igrača ne možemo zaminit jeli tako...........
[/quote]
Eh, upravo to. To je najveći problem. Otići će AVB, doći će neko drugi i onda će opet isti igrači dobiti još jednu šansu. Gledaćeš istog ovog Maloudu, Bosingwu, Ferreiru, Kaloua... naredne sezone.
[quote name='Wisey' timestamp='1329057383' post='25758']
Eh, upravo to. To je najveći problem. Otići će AVB, doći će neko drugi i onda će opet isti igrači dobiti još jednu šansu. Gledaćeš istog ovog Maloudu, Bosingwu, Ferreiru, [u][b]Kaloua[/b][/u]... naredne sezone.
[/quote]
Sto na svog ljubimca :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329058134' post='25761']
Sto na svog ljubimca :D
[/quote]
Možda moj jest, ali mnogim ljudima nije. :lol:
[quote name='Kalouda' timestamp='1329054480' post='25741']
Oćeš i muzičku ? Sreća pa takvi ne vode klub. De čekajte, strpite se malo... Nisam ni očekivao da AVB-u u prvoj sezoni sve bajno ide. Sam je rekao u novembru: Navijači će ubrzo tražiti moju glavu.
[/quote]
Cekaj o cemu ti pricas??? Ne govorim ja o tablici i tome da budemo bolji od manchestera ili tottenhama ali mi više ne možemo nikog dobit... Jesi ti ćorav??? I u doba granta i ostalih nismo igrali ovako katastrofalno...
[quote name='essien5' timestamp='1329062298' post='25779'] Cekaj o cemu ti pricas??? Ne govorim ja o tablici i tome da budemo bolji od manchestera ili tottenhama ali mi više ne možemo nikog dobit... Jesi ti ćorav??? I u doba granta i ostalih nismo igrali ovako katastrofalno...[/quote]

Pa u dobi Granta smo imali celu Murinjovu ekipu. Ako su poprilicno isti igraci dobili duplu krunu pre dve godine, kako mislis da su bili tek tada... molimte nemoj da uporedjujes Drogbu, Lamparda, Terrya i Cecha sa ovim monstrumima koji igraju za nas sada. Jedino moze Terry redovno da igra i da odrzi neki normalan nivo. Ovi ostali su skroz super ono ponekad. Ali bas ponekad...
[quote name='essien5' timestamp='1329062298' post='25779']
Cekaj o cemu ti pricas??? Ne govorim ja o tablici i tome da budemo bolji od manchestera ili tottenhama ali mi više ne možemo nikog dobit... Jesi ti ćorav??? I u doba granta i ostalih nismo igrali ovako katastrofalno...
[/quote]

pa u tome je i stvar...ja se ne sjećam da smo tako loše ikada igrali, otkad pratim Chelsea

glupo je pričati da su igrači loši, možda neki i jesu, ali opet zašto ih AVB koristi onda?
a ako i jesu loši, ako netko ima sredstava za kupiti dobre igrače, onda smo to mi, pa zašto se nije kupovalo u siječnju?

nikada nisam vidio ni takvo loše vođenje Chelsea od strane trenera, kao što to AVB radi - postava prvih 11, taktika i izmjene su katastrofa kroz 90 posto utakmica ove sezone, ako ne i više

to što sam sad rekao su činjenice, a to što vi simpatizirate AVB-a je nešto sasvim drugo

i što vam daje nadu da će sljedeće sezone biti bolje? prije da ćemo potpuni kolaps doživjeti
[quote name='lampard8' timestamp='1329066234' post='25805']
Katanac :D
[/quote]
[img]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.