Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ne znam šta da kažem, sramotno. Samo da Chelsea ne da gol u ovom kolu, da odigra jednu od najgorih utakmica sezone. Jebeš život u pičku.
mame im se najebem nakon ove utakmice , sve u PM nikad nisu bili losiji sram i stid da ih bude , AVD seljak mrtvi jebemu mater , jebem ga mrtva izgleda isto Mr.Bean jebem im mater svima torres maneken
po mom misljenju ne može se očekivati od mladog igrača koji rijetko dobiva priliku za ulazak da pokaže nešto spec. za 14-15 min,plus gubiš 2:0 !
Mata, koji se jedini trudio i jedini nešto konkretno radio, izlazi a ulazi Lukaku. Nije da je Lukaku slab igrač, nego ovim hoću pokazati maestralnost AVB-ovih izmjena ;)
Hvala upravo, hvala Boas, hvala Bosingwa,Hvala Meirelesu, hvala Torresu, hvala Mata, hvala Lampard, hvala Coleu hvala Ivanovicu, Hvala Essienu, HVala sturridgeu, Hvala Cechu, jebem li vam sve sto imate, i daBoga vec sutra pola vas otislo sa SB, jedini koji valja je Luiz..
Ovako,jebem mater AVB pa njegovom caletu koji je napravio najveceg idiota na planeti,zatim Torresu,Bosingwi itd.
[quote name='Wisey' timestamp='1328979354' post='25439']
Bože, pomozi !
[/quote]
[img]http://www.sutra.ba/slike/sport/fudbal_2/Jose-Mourinho4.jpg[/img]

Jose pomozi!
Od današnjih 14 igrača, 2 su zaslužila prolaznu ocjenu. Što je najgore ta dvojica su svako kolo najbolji. Rijetko ko im se pridruži, naravno to su Luiz i Mata.

Današnja partija je po meni najlošija u posljenjih nekoliko godina. Toliko nemoći, nevjerovatno.

I nemojte molim vas, sad po pojedincima (Bosingwi, Meirelesu, Maloudi), kako ste navikli, već ako psujete il tako nešto, onda psujte svima.

Smeta vasm Bosingwa,a na drugoj strani je još gori bio Cole. Al niko ga ne spominje. Smeta Meireles, a puno bolji od Lamparda bio, ali ovaj drugi se en spominje itd...

Nerealni ste totalno..
ja neznam vjezbajuli ovi nasi ista na jebenom treningu nigdje nikakve akcije niti ista samo trci nabijajaj i to je to ...e moj boas veze ti meni nemas a ja vjerovao u ttebe :(((
[quote name='petar elnino' timestamp='1328979657' post='25446']
smijem se a place mi se :(
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=-hTC6a7GObo
to i slusam

da je sad kako Capella ulovit, al prvo AVB treba otkaz dobiti, i par pojedinaca otici iz kluba
Meireles je meni dobro odigrao.. Ima i on iskustva..

Jedino sto mi je danas valjalo na utakmici sto je Bertrand dobio priliku..

Torres nije da postaje ko picka vec je pickurina.
AVB izvodi Matu ? Halo Baaaaa
Bosingwa obradovao navijace.. Svaki drugi navijac dobio loptu za uspomenu.
Dalje da ne pricam
ja ba drug to je hitt pjesma odma mi je pala na pamet gledam utakmicu i smijem se jbt...koliko sramotno igrajuuu bolje bi rezervni tim odigraooo
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1328980247' post='25465']kol je crko na lijevom boku podhitno treba lijevi bek[/quote]

Da Bog da, ne zaigrao do sljedeće sezone. A i sljedeće sezone, ušao kao rezerva Bertrandu.

Katastrofalan je.
majko moja , pa ova utakmica je bila tolko dosadna i jednolična da sam zabio facu u kauč pjevao severinu i pucketao prtima. Jad i bjeda, jednostavno demotivirani , nikakvi. Pa idemo u detalje:
Cech-dobar kao i uvjek kod golova ništa on nije kriv.
Bosingwa-standardno loš
Bane-u 5. minuti pokazao da već duže vrijeme nije igrao stopera i zašto.
Luiz-soidan u sivilu ekipe
Cole-neprimjetan do ozljede
Bertran-dobar, no što je igrao nije se mogao nešto pokazat al dobar , i sviđa mi se jako centaršut.
Essien-vrlo dobar.
Meireles-nemogu ga gledat više, osim onog u zadnjih par minuta ona obrambena intervencija ništa više.
Lamps-solidan šut levom za jednog dešnjaka i dobar onaj jedan prodor ostalo loše, al dobro on se tek vratio od ozljede.
Malouda-Dobar nepogrešan danas ima želju al nije njemu centralni vezni prirodna pozicija on je krilo pobogu.
Mata-dobar pogotovo one 2 povratne usput budi rečeno jedino dobro što je ekipa napravila.
Sttu- neprimjetan osim oog šuta sa 17 metara ja ga ostatak utakmice nisam vidio dapače zaboravio da igra
i za kraj moj omiljeni Torke- danas ne tolko loš al da se u onim situacijama u kojima je pucao glavom našao Lukaku bilo bi to puno bolje pošto je veći i jači.
i skoro samog Lukakua zaboravi on je kao što diablo reče izgubio dosta lopti al nebi ja to njemu našio jer ipak neigra nikako i onda dobije priliku u porazu 2-0 svoje ekipe koja je objektivno puno bolja i koja se nije trebala nač u toj situaciji, zadnjih par minuta.

Everton odigrao za pohvalit i održao lekciju iz engleskog nogometa , odlična obrana i kontre za pohvalit je ona podvaljen lopta Donovana prema strakvalursiju il kako se već zove i onda dribling Pienaara nad Bosigwom koji se totalno pogubio bio , ispao ko iz aviona.
Čestitke Evertonu na zasluženoj pobjedi i AVB-u na konjskim živcima žvače onu žvaku i puca mu kurac za sve...
Mata, Luiz - Respect Lukaku, Bertrand - lijepo što su ušli ali su imali premalo vremena da išta konkretnije naprave.

Svi ostali krenuvši od AVB-a - slabo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.