Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='DROGBA750' timestamp='1328980733' post='25481']
Al najcrnje mi pogledati ovu anketu,hahahaha(od jada) nijedan glas da cemo izgubiti hhahaah ajoooooooooooj
[/quote]

Sad glasamo na to 'izgubit cemo'..
  • Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Skidam kapu samo Dubri koji je ranije puno ranije rekao da ce nas AVB ukopati i naravno nitko gori od njega nije bio.Dubro legenda si ;)
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328980527' post='25475']
Kakav novi lijevi bek ? Imamo Bertranda.
[/quote]
na to sam i mislio nisi me razumio
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328981093' post='25491']
Zar nisi vidio, cole se povrijedio.
[/quote]
Pa nisam, jesam vam reko da neću gledati više. :) Jel išta ozbiljnije ?
Necu nista o utakmici pricati jer se tu nema sta reci. Danas nam je igrao skoro najbolji moguci sastav i ocaj teski!

Ako ne zavrsimo na 4. mjestu Boas leti na kraju sezone sigurno. Koliko god mu Roman vjerovao, to mu nece oprostiti. Dajem ja'e da bi Lukaku u 3 tekme od pocetka do kraja, sigurno zabio. Ali naravno, ako stavis Torresa od 50m na klupu, onda ce te Roman pritisnuti da ga guras da igra, jer Roman sigurno ne moze preboljeti sto je pogrijesio sa njegovim dovodjenjem...

Ne znam ni sta vise ocekivati. Ali Boasu posao visi o tankoj niti!
@zemo, kad kazes novi neko, to se odmah misli na kupovinu nekoga, zato je tako odreagovao ;)

[quote name='Wisey' timestamp='1328981243' post='25495'] Pa nisam, jesam vam reko da neću gledati više. :) Jel išta ozbiljnije ?[/quote]
Clanak, mozda nije, mozda jeste ozbiljno, vidjecemo sta ce reci avb ;)
nisam gledao utakmicu imao sam posla ali sam cuo [font=times new roman,times,serif][b][size=8][color=#000080]DA SMO GA POPUŠILI[/color][/size][/b][/font][color=#000080].[/color]
[quote name='Adis988' timestamp='1328981969' post='25508']
nisam gledao utakmicu imao sam posla ali sam cuo [font=times new roman,times,serif][b][size=8][color=#000080]DA SMO GA POPUŠILI[/color][/size][/b][/font][color=#000080].[/color]
[/quote]
U posljednje vrijeme pusimo vise nego Pamela Andreson.
[quote name='exampLe' timestamp='1328982151' post='25513']
U posljednje vrijeme pusimo vise nego Pamela Andreson.
[/quote]

Ovo nam je prvi poraz ove godine !
[quote name='how yes no' timestamp='1328979698' post='25449']
Od današnjih 14 igrača, 2 su zaslužila prolaznu ocjenu. Što je najgore ta dvojica su svako kolo najbolji. Rijetko ko im se pridruži, naravno to su Luiz i Mata.

Današnja partija je po meni najlošija u posljenjih nekoliko godina. Toliko nemoći, nevjerovatno.

I nemojte molim vas, sad po pojedincima (Bosingwi, Meirelesu, Maloudi), kako ste navikli, već ako psujete il tako nešto, onda psujte svima.

Smeta vasm Bosingwa,a na drugoj strani je još gori bio Cole. Al niko ga ne spominje. Smeta Meireles, a puno bolji od Lamparda bio, ali ovaj drugi se en spominje itd...

Nerealni ste totalno..
[/quote]

upravu si...

i AVB je kriv za sve to..ja neznam šta oni na treningu rade
pa oni ne uvježbavaju nikakvu igru, akcije ni ništa
[quote name='Kalouda' timestamp='1328982401' post='25520']
Ovo nam je prvi poraz ove godine !
[/quote]
ha ha nevjerovatno al istinito

sad da ja kazem svoj komentar: od pocetkka se znalo da ce bit tesko,zabili su nam gol i tad je bilo jos teze.
igraci ocajni do ti jednog vidi se da bane ne zna igrat stopera da je essien jos nespreman kao i lampard vidi se da je cole umorran stvarno lose. torresa ne mos komentirat vise. on misli da igra u barci da kad padnes u 16ercu da dobijes penal nije mu ovo manu.
mata nije ima svoju poziciju kao protiv manu vec je izgleda kao da je vezan, nije mi ni on blista al je bia najbolji od od njih
jedino luiz koji se trudia. a sturridge isto se uklopia u sivilo treba ga stavit na spic pa cemo vidit
Tottenham nam pobjeze, Arsenal nas je prestigao....[size=6] pali smo na 5. poziciju[/size].... sjajno...
zadnjih 6 (nije 5) utakmica: 2 pobjede 3 nerjeseno i jedan poraz.. (forma koja je vrlo dobra za neku prosjecnu ekipu)

editovano.. :D :D
[quote name='Adis988' timestamp='1328982415' post='25521']
Kako vidim nije igrao Cahill. Zasto?
Zasto Mata opet nije igrao na istoj poziciji kao i protiv Manchestera?
[/quote]

Ne znam,brate. Bosingwa je bio na beku. Bolje bi bilo da je Bane bio na beku a Cahill štoper..ali - šta bi bilo kad bi bilo.
Samo znam da su danas svi podbacili. Kreniću od najgoreg prema 'najboljem' ako ga je bilo.
1.Torres - apsolutni promašaj. Zamislite najgore riječi koje postoje i znaćete šta sam htio reći.
2.A.Cole - puno grešaka danas. Žao mi što se povredio ali tako je nekako i bolje. Bertnard će dobiti prostora (nemojte misliti da sam zao)
3.Meireles - danas je bio ispod svakog pristojnog nivoa. Loša igra skroz.
4, Bosingwa - Loše, veoma loše. Ne shvatam kako AVB ne kapira da ovaj momak veze nema.
5. AVB - skroz loša taktika. Primili smo gol u 5. minuti i on ništa nije promijenio, uradio da bi preokrenuli u sledećih 85 minuta.
6. Lampard - danas nije bio na svom nivou. Možda jer se tek oporavio.
7. Mata - Ne zamjerim mu ništa. Samo je lošu utakmicu odigrao u pogrešno vrijeme.
8. Ivanović - nije bio na svojoj poziciji, ali je ipak bio na nekom pristojnom nivou.
9. Čech -Nije kriv za golove. Imao je pogrešnih ispucavanja, dodavanja. Možda, možda je mogao bolje reagovati kod 2. gola
10. Essien - Bezidejna igra, ali je ipak bolji od većine.
11. Sturridge - veoma dobar ali nije imao sa kim surađivati. Bolje da je igrao CF, kad već ne daju Lukakuu.
12. Luiz - Najbolji danas, ali kakvi su ostali bili, mislim da se ne treba hvaliti tom titulom.
_____________________________________________________________________________________________
13. Lukaku - Premalo vremena. Trebao ga je već na poluvremenu ubaciti.
14. Malouda - nije ništa specijalno pokazao. Mislim da njega AVB nije trebao ni ubacivati.
15. Bertnard - odradio dobro posao. Premalo je igrao.

To je neki moj zaključak. Prvi put ovo kažem: [b]Počinjem sumnjati u AVB-a.[/b]
[quote name='Adis988' timestamp='1328983048' post='25528']
Tottenham nam pobjeze, Arsenal nas je prestigao....[size=6] pali smo na 5. poziciju[/size].... sjajno...
[b]zadnjih 5 utakmica: 2 pobjede 3 nerjeseno i jedan poraz..[/b] (forma koja je vrlo dobra za neku prosjecnu ekipu)
[/quote]
5= 2+3
5 nije 2+3+1
evo sad sam procitao match report i ne mogu vjerovati da je AVB ponovo izostavio Cahilla i stavio Baneta na poziciji stopera. Pa i najgluplji covjek na svijetu bi do sada nesto naucio. Ne mogu da vjerujem kako je AVB glup i naivan, to me vec prije mjesec uvjerio ali mislio sam da ce nakon utakmice s Manchom staviti iste igrace na iste pozicije... Ne mogu da vjerujem kako je paglu... Bozeee

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328983484' post='25533']
5= 2+3
5 nije 2+3+1
[/quote]

jbg nisam obracao paznju, na brzinu napisao
ispravljeno je sad. :D
Nisam gledao tekmu, fala bogu što nisam, tako da se nisam raživciro.
  • Autor
Ma možete vi kriviti igrače za ovo, ali ne može da su svaku utakmicu igrači krivi i to većina igrača. Ne može biti svaku utakmicu da 9 od 11 igrača loše igra. Očito da nešto ne funkcionira u sistemu, sistemu kojeg vodi TRENER. Dajem glavu da bi s ovom današnjom postavom koliko god da je loša pod palicom Josea Mourinha izvukli minimalno bod, a najverojatnije pobjedu danas. Mene samo zanima šta naši rade na treningu, jer ovo ne liči ni na što. Nismo napada napravili danas kako treba. Išli na Mallorcu da poprave timski duh, formu a koliko ja vidim otkako su se vratili ništa se nije promjenilo, čak se pogoršalo. AVB nema više moju podršku kao navijača i to ima par tjedana i bila stvar. To je moj stav. Nije ovo klasični pad forme i nije ovo klasična kriza, imali smo klasične krize pod Ancelottijem prošle godine pa smo završili drugi na kraju (vicešampioni), igrali 10x bolje nego sada. Ovo je ljudi moji kolaps i pitanje je hoćemo li završiti među prva četiri.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.