Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Ja mislim da Torres nece zabit ako neproradi ubrzo nek ide u 13 lijepih pm :P , A Drogbi treba produzit ugovor :P
Dosta je 0 2 protiv Evertona ;D
  • Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Marchelo' timestamp='1328574305' post='24082']
100% sam siguran da torres zabija. ;)
[/quote]

Aj molim vas nemojte više to pisati !
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328631353' post='24148']
Mislim da će se većina složit...

Čech :: Ivanović, Cahill, Luiz, Cole :: Essien, Meireles, Lampard, Mata :: Sturridge, Lukaku.
[/quote]
Da, to je ono sto ocekujem :) samo da Maloudu ne vidim od prve.
Mislim da je ovo tekma, za dizanje forme, proslu nas je sudac sjebo, sad idemo pokazat kako se igra..bar se nadam..
[quote name='Wisey' timestamp='1328632574' post='24153']Volio bih vidjeti opet Matu centralno, ne na krilu al to vuče za sobom vjerovatno Maloudu u prvom. <_<[/quote]

Kako god, Mata je pokazao sta znaci jedan onakav igrac u sredini terena. Imao je punu slobodu trcao je na sve strane razigravao i bio pravi vodja igre... Onako ni Lampard, ni Meireles ne bi mogli odigrati i mislim da bi najpametnije bilo staviti ga ponovo u sredinu jer tu dobijamu svu Matinu sposobnost i kvalitetu a na strani ga samo ogranicavamo.. Iako je i tu vrlo dobar, meni je u sredini idealan...
[quote name='Wisey' timestamp='1328632574' post='24153']Volio bih vidjeti opet Matu centralno, ne na krilu al to vuče za sobom vjerovatno Maloudu u prvom. <_<[/quote]

Ovo bi mogli ponovit, a da bude bez Maloude, kad se Kalou vrati. Iskreno ja se nebih bunio.

Zna naš Kalounho proći protivnika, te nije spor kao Malouda.
ma ja bi kalou a uvijek stavljo u prvu postavu kad se vrati nije los jest da nekad ima viska poteza ali nije sebican kao staridz
On je sebe ukopao onim potezom protiv Valencije, a i partijama na početku sezone. Teško će mu biti povratiti managerovo povjerenje.
[quote name='Wisey' timestamp='1328649073' post='24205']
On je sebe ukopao onim potezom protiv Valencije, a i partijama na početku sezone. Teško će mu biti povratiti managerovo povjerenje.
[/quote]
A kako je to isto povjerenje zasluzio Malouda , cime ?
[quote name='Wisey' timestamp='1328649073' post='24205']
[/quote]ako je on sebe ukopao sta je onda Maoluda uradio ukopo se i jos spomenik postavio....

Ipak po meni Kaolunho je ispred Malude ;)
Zabio protiv WBA za pobjedu, prvo kolo kad je Boasu vjerovatno vrlo važno bilo startati sa tri boda. Imao je i par solidnih partija pored toga, ali naravno ni blizu onog starog Maloude. A vi dobro znate koliko ja volim King Salomona tako da... :D
[quote name='Wisey' timestamp='1328649634' post='24215']
Zabio protiv WBA za pobjedu, prvo kolo kad je Boasu vjerovatno vrlo važno bilo startati sa tri boda. Imao je i par solidnih partija pored toga, ali naravno ni blizu onog starog Maloude. A vi dobro znate koliko ja volim King Salomona tako da... :D
[/quote]volio sam ga kad je bio u pravoj formi a onda kad je poceo da zabusava nesto mi je postao mrzak,ali si me onda ti opet navukao na njega :D
[quote name='Marchelo' timestamp='1328584390' post='24086']
Na štamparske a i mislim da malo nakon jedne ili 2 recenice prebacis u novi red,da ti bude malo preglednije.
[/quote]

a to ti je zbog živaca, al u svemu sam takav čeg god se primim želim što prije napravit , kažem ti živci , a normalan sam dečko nit pušim nit se drogiram, a možda baš u tom grmu leži zec , misliš da bi trebao počet ?? o.O

da iznesem i svoje mišljenje u vezi sastava za tekmu , ja sam dosta maštovit što se toga tiče i volim šarat tako da bi ja pokušao ovako
Cech
Bane Cahill Luiz Bertrand

Mikel Essien

Sturridge Mata Cole

Lukaku

Te bi kasnije uveo Lampsa ,Oriola i Torresa.
zavisi ko je u boljoj formi Lampard ili Obi, ali obojica su dobra u svakom slucaju. Da li ti je ovo formacija 4-5-1 ili si samo ovako napisao?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.