Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Skontaj pod Ancelotijem: Prva sezona - dupla kruna (fa cup, premier liga)
Druga sezona - vicešampioni
i

OTKAZ !
  • Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon 2. gola nisam vise ni gledao, otisao igrat bilijara i bilo mi je lijepo :D nea sta, sramota, al po 4392. put bice bolje! ;)
Zasto AVB ? Zasto forsiras Torresa ? Zasto igra Bosingwa pored onakvog Cahilla ? Zasto imam osjecaj da Bertrand nebi usao da nije povrede Cole-a ? Zasto Lukaku ne krene od prve minute ? Zasto jebena 4-3-3 formacija ? :angry:

-Lose,veome lose. :(
dobro je neki napiso bolje bi odigrale rezerve danas i znali neko sta je sa colom jel ozbiljna povreda nek malo igra i bertnard
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328982631' post='25523']

upravu si...

i AVB je kriv za sve to..ja neznam šta oni na treningu rade
pa oni ne uvježbavaju nikakvu igru, akcije ni ništa
[/quote]

Otkud znaš da ne uvježbavaju?? Možda jednostavno ne žele igrači da prenesu na teren to što je trener zamislio. Mislim da nije ne moguće.
Za današnju utakmicu nemam komentara ! A što se tiče zaboravljanja utakmica, mislim da to nije tako jednostavno, koliko mi to mislili da je lako NIJE ! Sljedecu utrakmicu cemo docekat u strahu, kako šta uraditi ? Nije jednostavno u svemu tome tim ima najvecu ulogu, nema AvB imaju igrači kojim moral opada i na taj način narušavaju igru svog tima, te dolazi do ne slaganja !

P.S (izvinite na ovome al moram) - BOSINGWA JEBEM LI TI NAJMILIJE DA TI JEBEM, JEBEM LI TI SVE ŠTO SE DA JEBAT, ÄŒERAJ SE BRE U PIÄŒKU LEPU MATERINU, PUNOGLAVAC MRTVI ! MRŠ IZ SVETINJE !
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329000143' post='25615']

P.S (izvinite na ovome al moram) - BOSINGWA JEBEM LI TI NAJMILIJE DA TI JEBEM, JEBEM LI TI SVE ŠTO SE DA JEBAT, ÄŒERAJ SE BRE U PIÄŒKU LEPU MATERINU, PUNOGLAVAC MRTVI ! MRŠ IZ SVETINJE !
[/quote]
nekome se smijesi warn :lol: :lol: :lol:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329000579' post='25621']
Šuti bre, dok nisu skontali :D al na ovom forumu ima cinkera :D
[/quote]
nema :lol: :lol:
terry da se vrati, Ivanović na beka, Drogba i Kalou u ekipu.. pa će biti bolje valjda.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329000143' post='25615']

[/quote]

Nisam gledao utakmicu ali brate ako smo ga [b]POPUSILI[/b] sa [b]2[/b] gola onda psuj svima... Bosingwa vec standardno lose igra ali pobjedjivali smo kad je i on igrao. Nije on jedini problem. Psuj svima, jer nije samo on kriv za poraz...

[quote name='Zxenox' timestamp='1329000902' post='25626']
terry da se vrati, Ivanović na beka, Drogba i Kalou u ekipu.. pa će biti bolje valjda.
[/quote]

Ja samo ne mogu skontati zasto AVB insistira sa Ivanovicem na stopera kad ima Cahilla koji je bolji od njega na toj poziciji... Ostavljanjem Cahilla na klupu a stavljajuci Bosingwu na beka ( da ne govorim kako je sposoban ) a Baneta na stopera gdje se mnogo puta pokazao los... To nikako ne razumijem, jer AVB od najbolje moguce postave zadnje cetvorke napravi najgoru... Stvarno ne znam sta taj covjek ima u glavi...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329001444' post='25630']
Kad je warn nek je warn :D duvajte ga levati :P naravno žalim se, ali do kad podnijeti ovakvu igru ? ja vala necu jos dugo.
[/quote]
meni se dive sta sam miran i stalozen na chelsejevu igru - ima jedna tajna moje mirnoće
[quote name='how yes no' timestamp='1328996665' post='25601'] Otkud znaš da ne uvježbavaju?? Možda jednostavno ne žele igrači da prenesu na teren to što je trener zamislio. Mislim da nije ne moguće.[/quote]

ali zašto...što se igrači osvećuju AVBu za nešto?? nevjerujem ja u to, ja jednostavno mislim da AVB nije dorastao...
ma dorastao je AVB, pa covjek je sa 30 i nesto godina osvojio evropa ligu sa Portom, nije to mala stvar, ucio je od najboljeg, nesto nepase, nevjerujem da je do AVB.a
da analiziramo

AVB
1) loš odabir igrača, nakon x puta ove sezone, opet uradi istu grešku i stavi bosingwu na beka, a ivanovića na stopera, nije ništa naučio do sad
3)torres opet od prve, mene zanima čime je on to zaslužio biti u prvih 11? možda zbog jednog velikog NIŠTA što je pokazao u našem dresu? sry svi, al ja to nekužim, najgoreg napadača premierlige držat u prvom sastavu Chelsea, ja to jednostavno nerazumijem
2)nakon primljenog gola ništa ne radi kako bi promjenili rezultat u svoju korist
3)ubacivanje maloude koji je protiv manura(zapravo, većinu tekma koje je igrao ove sezone) pokazao svoje trenutne mogućnosti
4) prekasno ubacivanje Lukaku-a

i na sve to treba svakako dodati da su danas bili svi loši(izuzev Luiza), naša igra ne liči na ništa, nema ideje, očito da se na treninzima ne radi ništa, što bi se u jednom ozbiljnom klubu trebalo

kao što sam već rekao, lošu formu mogu priznat, ali cijelu lošu sezonu nemogu
netko mora snosit odgovornost za ovo, taj netko nije nitko drugi, nego AVB
ja se ne sjećam, ajde mi recite kad smo se zadnji put borili da završimo u top4? ja se sjećam zadnjih sezona da smo mi bez problema bili u top 4, najčešÄ‡e i više od toga

vi koji podržavate AVBa ili ste slijepi, ili želite biti slijepi na njegove bezbrojne greške i neznanje
pazite šta vam kažem, bit ćemo sretni ako sezonu završimo u top5

[quote name='Quaresma' timestamp='1329006111' post='25647']
ma dorastao je AVB, pa covjek je sa 30 i nesto godina osvojio evropa ligu sa Portom, nije to mala stvar, ucio je od najboljeg, nesto nepase, nevjerujem da je do AVB.a
[/quote]

neka, velik je to uspjeh, ali ovo što radi kod nas je daleko ispod svakog očekivanja
ma dajte molim vas, relano gledano Chelsea igra loše, i nije tu jedan krivac , tu su krivi i AVB i igrači i uprava i vlasnik , svi po redu.
A to što kažete da igrači sabotiraju AVB-a i da ne izvršavaju njegove naredbe i zamisli , onda je to dčeki puno ozbiljniji problem od loše forme , trenera koji nije dorastao zadatku i bačenih milijuna u vjetar.
@how yes no

U oba slučaja je rezultat isti - loša igra i neophodan odlazak trenera.

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329001559' post='25632'] meni se dive sta sam miran i stalozen na chelsejevu igru - ima jedna tajna moje mirnoće[/quote]

[img]http://officialpsds.com/images/thumbs/JOINT-psd40820.png[/img] [size=6]?[/size]

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329001663' post='25634']Drug reci mi je u pp :D moram ja to testirati. inace ja tucam orahe :lol: :lol: :lol:[/quote]

Vidim pali to tucanje oraha hahahah :D
nego, da li je još neko primetio hrvatsku zastavu na dnu kompa ÄŒelzijevih navijača? To neko otišao sa naših prostora?
[quote name='Zxenox' timestamp='1329007301' post='25658']nego, da li je još neko primetio hrvatsku zastavu na dnu kompa ÄŒelzijevih navijača? To neko otišao sa naših prostora?[/quote]

Primjetio sam ja, u prvom poluvremenu iza gola na kojem je stajao Čech, mislio sam da mi se učinilo :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329008667' post='25663']

Primjetio sam ja, u prvom poluvremenu iza gola na kojem je stajao Čech, mislio sam da mi se učinilo :D
[/quote]
Supre, znači ima navijača sa naših prostora :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.