Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Everton (A) 11.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Everton.jpg

LIVERPOOL EVERTON FC versus LONDON CHELSEA FC

Goodison Park, 11.02.2012. (subota)

16:00h

uvodničar: po dogovoru

Utakmica protiv Manchester Uniteda je iza nas. Šta je tu je, svi smo ogorčeni na suđenje, ali pomalo i razočarani zbog naivno primljena tri gola u jednom poluvremenu na domaćem travnjaku.

Vaša predviđanja za ovaj meč?

Moje predviđanje: REMI ! (čak ću s tim biti i zadovoljan možda)

• Odgovori 297
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

bice tesko everton igra u zadnje vrijeme dobro doveli su neka pojacanja ocekujem tvrdu utakmicu i malo golova pobjeda bi nam bila ko kuca
Realno gledajuci remijem bi bili zadovoljni aLiiiii mozda Torres zabije 3 gola pa nas iscupa iz sranja ovog.
Naravno salim se.Teska utakmica,pobjeda bi bila odlicna ali ne gine nam remi.
MA kakvi ste vi navijaci kada prognozirate remi ??? :o :o :o

Nadam se da ce uzeti 3 boda i samo sam s tim zadovoljan .
Nabrijano: Uzimamo 3 boda!

Realno: Bice velika patnja. Jer Everton mnogo pati velike ekipe... Nasi igraci su psihicki dotuceni nakon skandalozne utakmice sa Unitedom. Nezahvalno je bilo sta prognozirati. Bice pakleno u svakom slucaju. A najbolja stvar bi bila pobjeda nakon onako teske i nepravedne utakmice... Da se samopouzdanje vrati igracima.
Da, ono sto bih ja mnogo zelio vidjeti je da Mata bude ponovo u sredini. Daleko od toga da je los na krilu, ali u sredini iza napadaca i krila koja se otkrivaju po strani, Mata je ubitacan i dolazi do izrazaja njegov mozak i lucidnost.
Nadam se pobjedi, najbliže smo remiju. Uvjek smo imali problema sa Everton, tako da me neće iznenaditi opet nešto takvo.
znamo svi da je protiv Evertona uvijek gutavo ali imam neki osjecaj da cemo im jebat znanje :) ocekujem Lukakua od 1 minute :rolleyes:
Vec smo imali niz od tri uzastopna remija i to smo prekinuli porazom kod kuce(A.Villa 1-3).Nadam se da cemo sada prekinut' ovu losu seriju pobjedom.Da li ce Terry,Lamps i A.Cole bit' dostupni za ovu utakmicu ?
Nemoj majketi remi , sad mi kiksamo konkurenti nas prestignu i eto nas na 6.mjestu , mora se pobjeda upisati ..
po zelji da Malouda neigra ;) :D Treba nam pobjeda :P
[quote name='Wisey' timestamp='1328567496' post='24042']
Terry i Ramiz out, Mikel vjerovatno spreman, Lamps pod upitnikom. Cole se vraća poslije suspenzije.
[/quote]

I Bane out radi kartona ako se ne varam.

Sudi nam Mike Jones, koji nam je sudio dvaput ove sezone, protiv Norwicha u septembru i baš protiv Evertona u Premiershipu u prvom dijelu sezone, obe utakmice smo dobili 3-1, zašto prekidati tradiciju? :)
Nije Bane suspendovan, to se pravilo 5. kartona poništava poslije Nove godine i produžuje na 10 kartona. Tako da će biti u konkurenciji.
a nezahvalno je predviÄ‘at jer Everton je neugodna ekipa i može see svašta desti , al ččinjenica je nepobitna treba nam pojeda ovdj pod svaku cjenu št zbog ljestvice što zbog morala, al trea i pružit jednu perfektnu partiju jer pobjeda na guzove nije to.

po svaku cjenu****
[quote name='Vinko' timestamp='1328570802' post='24071']
a nezahvalno je predviÄ‘at jer Everton je neugodna ekipa i može see svašta desti , al ččinjenica je nepobitna treba nam pojeda ovdj pod svaku cjenu št zbog ljestvice što zbog morala, al trea i pružit jednu perfektnu partiju jer pobjeda na guzove nije to.

po svaku cjenu****
[/quote]
Izvini drugar ali jel ti bjezis nekuda i trcis sa laptopom i pises postove.
Aj probaj malo da to lici na nesto.To ti je prijateljski savijet.:)
Sto se tice tekme ubiti cemo brasno u njima.100% sam siguran da torres zabija.;)
[quote name='Marchelo' timestamp='1328574305' post='24082']
Izvini drugar ali jel ti bjezis nekuda i trcis sa laptopom i pises postove.
Aj probaj malo da to lici na nesto.To ti je prijateljski savijet. :)
Sto se tice tekme ubiti cemo brasno u njima.100% sam siguran da torres zabija. ;)
[/quote]

misliš na štamparske greške ???
il je komentar loš na intelektualnoj osnovi ???
Na štamparske a i mislim da malo nakon jedne ili 2 recenice prebacis u novi red,da ti bude malo preglednije.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.