Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

Da vas nešto pitam, jel neko vjeruje u dolazak Pogbe do kraja prelaznog roka?

Ja iskreno ne vjerujem niti obraćam pažnju na spekulacije o Pogbi, nekako mi je to već 10 puta ispušena priča, mediji ga povežu sa nekim klubom, prvo nešto objave pa onda sami sebe demantuju 2 puta na dan, uglavnom sve prođe bez informacija koje imaju težinu i na kraju nikome ništa. Prije nas su to bili PSG, Real, Barcelona, City itd.

Jedino što mene trenutno zanima od transfera a da je realna opcija to je Stones, niko se više osim Pogbe i Stonesa i ne spominje.

• Odgovori 369
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ni ja  ne verujem,ali mnogi relevanti listovi pisu o tome,pitanje je l' sledece godine mogu dobiti taj novac za njega.Juventus moze biti ocajan ove sezone,pasce mu cena drasticno ipak je igrao je sa Pirlom i Vidalom u tandemu sad igra sa nekim panjevima sve to moze da se odrazi na njegovu igru..

Drago bi mi bilo da dođe, al sumnjam da će se u jednom prijelaznom roku Juventus riješit Vidala, Pirla i Teveza. Ne mogu reći da vjerujem u njegov dolazak, ali, eto, nadam se :D

Doći će veznjak sigurno, rekao je Mourinho, ako Pogba ne dođe vjerovatno će se krenuti po Witsela, a možda se na tome i radi iz zavjese, kako bi se mogao kompletirati transfer u roku 24 sata.

Kad je rekao?

Znači ide se po Stonesa i možda još jednog veznjaka, ja bi da to bude Sissoko ako bude neko dolazio.

Kad je rekao?

Znači ide se po Stonesa i možda još jednog veznjaka, ja bi da to bude Sissoko ako bude neko dolazio.

Rekao je nakon poraza od Cityja da se ide po defanzivca, veznog igrača i jednog 'napadača'... Došao Pedro, vjerovatno i Stones dolazi, tako da ostaje veznjak.

Pa kako to da mi uvijek polovnjake dobijemo, a Barca najbolje od najboljeg jebo ih ja. Koliko su jači od nas u svemu, od ugleda pa nadalje. I još će dati skoro 100 mil eura za njega, a vamo pričaju da smo mi plastični i da novcem kupujemo uspjeh. Koliko su samo spiskali za Suareza i Neymara, 200 mil.

Pa kako to da mi uvijek polovnjake dobijemo, a Barca najbolje od najboljeg jebo ih ja. Koliko su jači od nas u svemu, od ugleda pa nadalje. I još će dati skoro 100 mil eura za njega, a vamo pričaju da smo mi plastični i da novcem kupujemo uspjeh. Koliko su samo spiskali za Suareza i Neymara, 200 mil.

Kupili bi oni Pogbu ovog ljeta samo da je Laporta pobjedio na izborima..

Može im se, evo ovog ljeta su doveli Ardu Turana za ako se ne varam za 44 miliona eura a čovjek ne može igrati do januara.

Moutinho? Pogotovo sad kad se Monaco nije plasirao u LP-a. Po meni mozda bolje nego Wistel.

Sto se tice Pogba takodjer ne vjerujem da ce biti ista od toga.

Pogba je smesna pricao od njega nema nista,smradovi italijanski ce ako odigra dobru seoznu traziti za njega 120/130 miliona docice isfrustrirani Real posle jos jednog debakla u Primeri iskesirace novac za njega sledece sezone.tako ja vidim ovu pricu veznao  za Pogbu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.