Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

Eh ovako. U posljednja 3 dana stranicu nam je lajkovalo 135 ljudi, što je rekord. No, čudno je što su to sve sami Indonežani i Malezijci. Pa, ako neko ima ideju neka kaže: Otkud oni tu kad niko od nas nije reklamirao stranicu? Morala je biti neka dobra reklama da nahrle, a iskreno ne znam šta će nam kad ne mogu učestvovati u radu stranice tj. lajkovati i komentarisati...

Eh ovako. U posljednja 3 dana stranicu nam je lajkovalo 135 ljudi, što je rekord. No, čudno je što su to sve sami Indonežani i Malezijci. Pa, ako neko ima ideju neka kaže: Otkud oni tu kad niko od nas nije reklamirao stranicu? Morala je biti neka dobra reklama da nahrle, a iskreno ne znam šta će nam kad ne mogu učestvovati u radu stranice tj. lajkovati i komentarisati...

Ma ko će to znat, vjerojatno je jedan od njih tražio Chelseajeve stranice pa naišao na našu i jednostavno pozva ostale prijatelje da se pridruže. :D 
A i možda su vidili da smo službeni klub navijača pa potražili našu fb stranicu. ;) 

Ma ko će to znat, vjerojatno je jedan od njih tražio Chelseajeve stranice pa naišao na našu i jednostavno pozva ostale prijatelje da se pridruže. :D 
A i možda su vidili da smo službeni klub navijača pa potražili našu fb stranicu. ;)

Ma to je Cae tražio nove strane izvore vijesti pa je ostavio u komentaru negdje link na stranicu, lisac

• 4 sedmice kasnije...

Napisao sam na linku, a mogu napisati i ovdje da vide svi forumaši.

Radi se o ovoj objavi: https://www.facebook.com/BalkanChelsea/posts/559457224121889

Tko god da je objavio ovu vijest, ubuduće se potpiši jer tvoja mišljenja ne predstavljaju stavove "Balkan Chelsea Supporters Cluba" . Ja prvi se ne slažem s tim "da (dolazak Varanea umjesto Luiza) i ne bi bio tako loš", a nakon toga i s komentarima pod linkom poput onog da Luiz "ima problem u glavi" ili definicijom pravih navijača, onih koji bi podržavali Mourinha što god da napravi.

Ja jesam pravi navijač, i boli me neka stvar i da je Isus, a ne Mourinho na klupi, poludit ću ako proda Luiza ili bilo kojeg igrača koji čini kostur kluba.

Vrijeme je da se konačno profesionalizira pisanje po portalu i fb stranici. Ako imaš potrebu raspravljati, ulogiraj se na svoj profil pa raspravljaj s drugim navijačima, fanovima, simpatizerima, jer si ti isto što i mi, ništa iznad da se skrivaš iza fb stranice.

Naslovi vijesti su previše euforični i neozbiljni...naslov vijesti treba da bude u skladu sa realnom situacijom oko nekog igraca.A realna situacija oko Luiza je takva da on i dalje trenira sa timom i Mourinho u dva navrata je rekao da racuna na Luiza,ponuda koju je navodo Barcelona poslala nije prihvacena.Znaci Luiz je jos uvijek miljama daleko od odlaska i ne znam na osnovu cega naslov glasi "Mourinho vec nasao zamjenu za Luiza" i to je naslov koji nekome navijacu Chelsea koji mozda nije upucen u situaciju oko Luiza moze stvoriti laznu sliku i narušiti simpatije prema Luizu.

Stvarno poštujem sve one koji su odgovorni za postojanje i rad Chelsea balkan portala,foruma i facebook stranice.

Ali smatram da Chelsea balkan ne treba da se spusta na nivo nekih ostalih domacih stranica sa gomilom senzacionalistički naslova u kojima se ne moze procitati kvalitetna i povjerljiva informacija.

Koji je kurac sa luizom u glavi? Vjerovatno isttrcavanja naprijed? Nije on imao jos gazdu koji ce ga obuciti. Nisam vidio istrcavanja u brazilu.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

razumin da ovi zuti naslovi poticu na klikanje vijesti i vecu posjecenost al dajte im link foruma ili nesto tako ne smijete se pretvarat u index jbt 

slazen se sa filom i kingom

• Autor

Ova situacija je pokazala vaša lica tj. ko je sve uz mene a ko protiv mene i protiv diktature!

Klično, ti si se dokazao, postaješ admin!

Zezam se, prihvatam vaše kritike, neće se ponavljati.

P.S. Smatram da treba praviti naslove koji će privući ljude da kliknu na link, ali ne senzacionalističke nego tipa onaj o Essienu: Essien otkrio šta mu je Mourinho rekao u posljednjoj utakmici sa Realom.
Ta vijest je navukla pun kurac posjeta, i mislim da tako treba raditi kad god je moguće.

opet se potegla priča o ovome, i opet vjerujem da nažalost neće imati ispravni efekt :/

mene smeta više toga ali pukao sam neki dan kad sam o tome pisao i na shoutboxu, a radi se o objavi za pericu na temelju valjda 2,3 posta ovdje na forumu, koja sam realno i ja mogao napisati...lafo poznajem ga ovo ono itd...

da se razumijemo ne kažem da nije istina sve što je u tom postu, ali je zbilja kretenski na temelju toga ići raditi neku objavu da bi se oblatio igrač nama svima dragog kluba...lafo se fura neka profesionalnost i ozbiljnost oko ovog projekta chelseabalkan ali ja to ne vidim tako jer kako drugačije objasniti te silne objave, i isticanja vlastitog mišljenja prilikom tih objavljivanja (pa što npr. za cole-a niste napisali da je seljačina i pljuvali ga kad je mlatarao zračnicom u svlačioni svojevremeno)

a da ne govorim o nedavnom postavljanju novorođenčeta na mjesto urednika, a proveo je na forumu okruglo tri i pol minute...a nije da nema kandidata na toj temi gdje su prijave za navedenu poziciju...

ugl bzvz

P.S. Smatram da treba praviti naslove koji će privući ljude da kliknu na link, ali ne senzacionalističke nego tipa onaj o Essienu: Essien otkrio šta mu je Mourinho rekao u posljednjoj utakmici sa Realom.
Ta vijest je navukla pun kurac posjeta, i mislim da tako treba raditi kad god je moguće.

Slazem se da naslov treba da privuce ljude...ali samo treba da se obrati paznja na naslove vijesti kada su u pitanju "osjetljive teme" a moguci odlazak jednog od važnih igraca je svakako tema kod koje se mora paziti na naslov.

Jer ja kada sam procitao samo naslov mislio sam da cu kada otvorim vijest tamo procitati npr. da je Luiz napustio pripreme ili da je Chelsea prihvatio ponudu za Luiza jer je tako naslov zvucao.

Smatram da je ta vijest o Luizu apsolutno suvišna ali eto..

Ja sam kontao da smo prodali luoza i odmah osao na ss.ba da vidim jel su poceli sta katalonci,da mi seru na temu celzija :D

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ne, slušaj, sve stoji u vezi s naslovima što dečki govore, ali poanta mog posta se nije na to odnosila. 

Bombastični naslovi su takoreći "nužno zlo", ali pisanje svojih opaski uz objavu vijesti, ili raspravljanje s ljudima u komentarima s profilom službene stranice, to je jako neozbiljno. Sam si vidio, dosta se ljudi u stvari ne slaže s tobom, zato rađe zadrži ta mišljenja za forum, ili ih napiši u komentaru, ali da lijepo piše tko ih je napisao imenom i prezimenom kao i svakome od nas kad se hoće uključiti u raspravu.

Ako si shvatio i prvi put, isprike za ponavljanje.  b-(

Kontam da ne bi bilo lose da se promjeni fb cover,i da se ubaci neki svjeziji tipa uvod u novu sezonu,prva utakmica protiv Hulla ili tako nesto...mislim da je ovo sa Mouom sasvim dovoljno krasilo fb page...just a suggestion  :)>-

Hahaha, opet?!

Džabe govoriti više.

"Za Mikela je doktor nauka. Jeste li za njegov dolazak?" (Khedira)

Grijeh je sladak i mo'š ga jebat, jel tako reLo? :D

Ali nije lijepo od tebe, bez tog komentara ćeš preživjet a opet će doprinjet ozbiljnosti ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.