8. mart 2013.13 god. comment_110879 Imam jedan prijedlog,da Whisper napravi svoju stranicu,da odvaja svoje dragocjeno vrijeme na rad iste,pa nek pokaže kako se to radi,umjesto da stalno sere o nečem. Sretan on,sretni mi. Vidim svi se trude bit superpristojni,ja nemam takvih problema. Vidim da ti nemas pojma o cemu pricam. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110897 Uštedit ćeš živce i sebi i nama,a usput ćeš vidjet koliko truda treba za sve to. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_110958 Radite svoj posao kako znate,i pustite druge šta pričaju!!! Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111056 Whisper, ja sam to napisao. Kritican si previse. Posto se vise ne bavim s tim, izvoli se obratiti reLi da tebe postavi na to mjesto. Bio si dio administracije, otisao si samovoljno. Nikad ti nije kasno da se vratis. Jer za svaki rad treba trud, pa eto potrudi se malo raditi. Stp se tice mog stava o navodnom "pljuvanju" igraca, stojim iza svake svoje rijeci. Mozda spadam u onim 5% koji tako razmisljaju, ali ne mislim se promjeniti. Meni je Chelsea iznad svakog igraca i ne mislim to misljenje promjeniti. Ako neki igrac nosi dres Chelseaja, ne znaci da je dio Chelseaja. I ne znaci da nije podlozan kritici. To je moje misljenje bilo i bit ce. Ako lose odigra bit ce popljuvan, a ako odigra dobro bit ce presucen, jer je isplacen. To se zove club belonging policy. Do toga se drzalo dok je Steve Hickmott zario i palio tribinama Bridgea. Vise ne, nazalost. I zbog toga se i desavaju stvari koje se desavaju u Chelseaju. Ne zbog nekog Abramovica tamo, nego zbog toga sto su navijaci Chelseaja postali goli k*****. Pogledajte samo one stidljive parole protiv Beniteza na kartonskim kutijama. Uzas. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111118 Ma nije mogo da mu se digne kad je htio bacat, pa sad frustracije na adminima ispoljava.. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111161 Odkad tebe Semire nisam vidio :) Bio banovan mjesec dana od usranog administratora, debil.. al vratio sam se da ga jebem u mozak ;) Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111178 Bio banovan mjesec dana od usranog administratora, debil.. al vratio sam se da ga jebem u mozak ;) E, a ja bas skino taj avatar. JBG nisam mogo sam :D Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111189 Dugo ćeš trajat ak tak nastaviš. Boli tebe nesto, a i ko te sta pito?? Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111218 Slobodna država,slobodan forum. ako ti se ne sviđa,odlepršaj! Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111233 Slobodna država,slobodan forum. ako ti se ne sviđa,odlepršaj! Jos uvijek si mlada nada..ššššš Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111248 Ja pišem samo kad imam šta pametno,za razliku od tebe. Umjesto da toliko pišeš,trebao bi otić na kurs lijepog ponašanja,pametnije bi ti bilo. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111253 Ja pišem samo kad imam šta pametno,za razliku od tebe. Umjesto da toliko pišeš,trebao bi otić na kurs lijepog ponašanja,pametnije bi ti bilo. Nabijem ja tebe.. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111256 Sposoban si. Tebi je maksimalni domet srat okolo po internetu. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111261 Sposoban si. Tebi je maksimalni domet srat okolo po internetu. A tebi je IQ visina sobne temperature u celziju.. Prijavi
10. mart 2013.13 god. Autor comment_111353 Ma nije mogo da mu se digne kad je htio bacat, pa sad frustracije na adminima ispoljava.. 15 dana provedenih na forumu si upravo bacio u vodu. Prijavi
11. mart 2013.13 god. Autor comment_111531 aa daj vidite da se zajebava, skini mu ban Nije ovo ban, on više ne postoji na forumu. Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114766 Hahahah kakva je ono sprdnja na fb .....de ne obracajte paznju na ove sto bi samo da provociraju,sada kad god se spomene dobro poznato ime mogu se desiti dve stvari:mozda vas napadnu i sigurno vas napadnu,pa ti izvoli.......jeste da nam je on uvijek glavni krivac,no.1 ali glupo je stalno pominjati jednu te istu pricu,samo iskulirajte(naravno u ovom slucaju nema niceg loseg ali vidite i kad se u bilo kojem kontekstu spomene izazove se lavina suvisnih i nepotrebnih komentara) !!! :)>- Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118714 Ovo je vec previse... Prvo se izvinjavaju zbog cirkusa koji su sami izazvali, i onda pocnu iz pocetka. "Necemo omalovazavati nase igrace" Prijavi
26. april 2013.13 god. Autor comment_118717 Ovo je vec previse... Prvo se izvinjavaju zbog cirkusa koji su sami izazvali, i onda pocnu iz pocetka. "Necemo omalovazavati nase igrace" Napuši se ti meni kurčine, a usput ti i Drogba svoju nudi. Nemoj me bolan jebavat! Konstantno me podjebaješ i to ono hinjski. Za naredni put neće biti upozorenja, samo ti obrišem i profil i sve postove. Ko te jebe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.