Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[IMG]http://i.imgur.com/EQdZr.png[/IMG]
kritika na racun uokvirenog.
Cinizam, provokacija, neprofesionalnost.
Milion puta ste pricali da zelite da napravite ozbiljan portal, a molion i prvi put ponavljate slicne greske.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357922102' post='101073']
[img]http://i.imgur.com/EQdZr.png[/img]
Milion puta ste pricali da zelite da napravite ozbiljan portal, a molion i prvi put ponavljate slicne greske.
[/quote]

Davno sam ja ovdje napisa da facebook stranica nije mjesto di će admini iznit svoje osobno mišljenje, ako i imaju potrebu za postavljanjem pitanja nek to bude onako službenog tipa kao i svaki ostali komentar koji se piše od strane ljudi koji vode tu facebook stranicu.
To me odavno živcira i rijetko kad obratim pažnju a vijest baš zbog toga. Al hajd očito to tako mora bit, ta neprofesionalnost. :P
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357922102' post='101073']
[img]http://i.imgur.com/EQdZr.png[/img]
[/quote]

imš konjakkolu kad navratiš u zg B-)
i neću dodavati ništa jer sam pričao već o ovome (ne samo u vezi torresa već i u najavi utakmica i sl.), očito uzaludno :-@
  • Autor
Sajt je ozbiljan. Mogli uz ovaj komentar staviti i link sa drugog sajta, što znači da ovdje ne možemo govoriti o neozbiljnosti sajta već fb stranice. Jebiga, morate prihvatiti da mi nismo službena fb stranica kluba već smo skupina navijača koja jako emotivno proživljava situacije vezane za klub.. Sve je dobro dok ne psujemo.

btw. Cae je dotični post objavio.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='reLo' timestamp='1357928088' post='101096']
Sajt je ozbiljan. Mogli uz ovaj komentar staviti i link sa drugog sajta, što znači da ovdje ne možemo govoriti o neozbiljnosti sajta već fb stranice. Jebiga, morate prihvatiti da mi nismo službena fb stranica kluba već smo skupina navijača koja jako emotivno proživljava situacije vezane za klub.. Sve je dobro dok ne psujemo.

[/quote]

Nemoj sad da krivicu svaljujes na Cae-a. Svi znamo da si to ti stavio :P :D

[/quote]

Ako je tacno ono sto si rekao, da su Barcelonist i Busquets, koji blate skoro svaku vest na portalu Cae-tovo delo(citaj administratora istog), onda mi nemoj pricati o ozbiljnosti portala, fb stranice....
;)

[/quote]

Pa i mislio sam na facebook stranicu, ne na portal.
Ma nebitno ko je stavio. Ne škodi nekad mala digresija osobna, ali eto preko facebook stranice se redovno izražava mržnja prema Torresu, AVB-u, nije da Torres to nije zaslužio, ali...
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357929562' post='101104']

Ako je tacno ono sto si rekao, da su Barcelonist i Busquets, koji blate skoro svaku vest na portalu Cae-tovo delo(citaj administratora istog), onda mi nemoj pricati o ozbiljnosti portala, fb stranice....
;)[/quote]

Nije tačno, to je bila zajebancija.

Tko god da je provocirao s nickom "Busquets" ili "Barcelonist" sramotno je! Toliko od mene. Pa taman bio netko s foruma ili ne. Nije bilo lijepo od njega. Zato smo morali i ukinuti komentare. E sad vratimo se temi. Dolazi do preustroja na fb, da li ste za to?
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358182751' post='101726']Tko god da je provocirao s nickom "Busquets" ili "Barcelonist" sramotno je! Toliko od mene. Pa taman bio netko s foruma ili ne. Nije bilo lijepo od njega. Zato smo morali i ukinuti komentare. E sad vratimo se temi. Dolazi do preustroja na fb, da li ste za to?[/quote]

Kakvog preustroja?

Ovako, nisam bio siguran di da ovo stavim, pa sam odlucio ovdje.
Evo sad jedna stranica na fejsu reklamira ovu http://m.facebook.com/FC.Chelsea.Balkan?refid=7&ref=stream pa da vi to malo provjerite da ne kradu, jer se u slicnim vremenskim intervalima objavljuju njihove vijesti ko i nama pa sam mislio da i ovi kopiraju.
  • Autor
[quote name='Pifonis' timestamp='1358278565' post='101939']
Ovako, nisam bio siguran di da ovo stavim, pa sam odlucio ovdje.
Evo sad jedna stranica na fejsu reklamira ovu [url="http://m.facebook.com/FC.Chelsea.Balkan?refid=7&ref=stream"]http://m.facebook.co...id=7&ref=stream[/url] pa da vi to malo provjerite da ne kradu, jer se u slicnim vremenskim intervalima objavljuju njihove vijesti ko i nama pa sam mislio da i ovi kopiraju.
[/quote]

Jašta nego kradu, ali ne možemo im apsolutno ništa.
[quote name='AdY.' timestamp='1358939819' post='103573']
Da li se saznalo ko su Busquets,Barcelonista i Arsenalka?
[/quote]
Nije ali evo idemo trenutno od kuće do kuće pa ispitujemo ljude, razmišljamo da i FBI angažiramo. Pa kako pobogu misliš da bi mi to saznali?
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Imam jedan predlog, i mislim da je jako konstruktivan.

Da ugasite fb stranicu.

Zbog ove slike zadnje ?

Ako da, onda čisto da informišem širu javnost da sam ja popizdio na našoj internoj grupi radi toga i prozvao njezinog autora. Toliko.

Stranica se ipak neće ukidati.

Ma nije zbog slike. Ali to bi trebala da bude, citiram:

"Balkan Chelsea Supporters Club (naša službena fb stranica)"

A ne anti Rafa, Torres, Benayoun, Liverpool stranica...

Ako je vredjanje gore pomenutih sve sto imate da ponudite folow-ersima, onda je svrha postojanja iste suvisna.

Ma nije zbog slike. Ali to bi trebala da bude, citiram:

"Balkan Chelsea Supporters Club (naša službena fb stranica)"

A ne anti Rafa, Torres, Benayoun, Liverpool stranica...

Ako je vredjanje gore pomenutih sve sto imate da ponudite folow-ersima, onda je svrha postojanja iste suvisna.

Nije to stav nas iz administracije,nego je jedan naš član malo zalutao.

Nije to stav nas iz administracije,nego je jedan naš član malo zalutao.

Ajde da je danas zalutao, pa i da razumem, ali ovo traje vec duze vreme. 

Ako ne mozete objektivno da radite - nemojte. 

Imam jedan prijedlog,da Whisper napravi svoju stranicu,da odvaja svoje dragocjeno vrijeme na rad iste,pa nek pokaže kako se to radi,umjesto da stalno sere o nečem.
Sretan on,sretni mi.
Vidim svi se trude bit superpristojni,ja nemam takvih problema.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.