Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Šta nije, pola gola prazno bilo a on direkt po sredini plasira.. Da je Ramiz promašio onako srao bi tu 3 dana.

A sad se kao neće srati tri dana...

Čovjek naletio na povratnu loptu, šutirao iz koraka, uputio loptu u okvir gola, znači uradio sve što je do njega bilo, onaj njihov bek uletio i izblokirao, ne vidim šta je problem..

Pa jbt cista sreca da se lik nasao bas tu i izblokirao, Willian je uradio ono sto bi i svako drugi na njegovom mjestu.

Promasio cist gol igrac mu stoji na sredini gol i bas njega pogadja, mogao je ovo i Hazard zavrsiti prije bi bio gol.

Bas mi ide na onu stvar,ajd mogu neke stvari da iskuliram .Cini mi se da mu vise lezi da igra u sredini nego po stranu itd,ono sto zavisi od trenera

Al posle on u praksi pravi takve gluposti ponekad da je to neverovatno,prosto imam osecaj kad da nam klinac iz akademije igra a ne neko ko ima toliko godina iskustva iza sebe

Neke osnovne stvari ne zna a vazi za kreativca,kolko puta gresi prilikom predaje,dodavanja lopte,nije da ima 22,21,mator konj trebao bi da ima kakav takav kontinuitet

Jest spasio nas je protiv evertona al zato je usrao milion puta u napadu nego sva sreca pa smo pobedjivali

Jedino sto fino igra odbranu inace,glavni potrcko u timu u nista vise a nije da nema prilike u napadu,ne ide sve preko azara pa da je on iskljucen,bas suprotnom,zbog njegove nesposobnosti smo kolko puta limitirani u napadu

Jedino sto fino igra odbranu inace,glavni potrcko u timu u nista vise a nije da nema prilike u napadu,ne ide sve preko azara pa da je on iskljucen,bas suprotnom,zbog njegove nesposobnosti smo kolko puta limitirani u napadu

Upravo to chiba. Sinoć se vidjelo kad imaš po toj desnoj strani igrača koji zna šta mu je raditi, eto Ramiz nije morao ni biti vrhunska klasa desnog krila pa je opet pokazao Willianu kako se odvlače igrači, kako se otvara i trči u prostor, kako se igraju kontranapadi... Čim je Čupo ušao počelo je drkanje s loptom, ulaženje u sredinu, gušenje naših napada.

Nadam se da je Cuadrado taj igrač koji nam fali, samo dok se malo adaptira.

Joj koliko smarate sa tim mudima, pa ako ste već tolike mudonje pošaljite i Willianu malo, čisto da osjeti tu vašu hrabrost..

Kinže zar je moguce da ti toliko ne podnosis kritiku upuceno Willianu?Pa jel navijas za Chelsea ili za Williana?Meni je ove sezone stvarno lik odigrao nekoliko dobrih utakmica.I to je njegov vrh.Zamisli sad da igra svaku utakmicu dobro kao recimo protiv Evertona?Zamisli koliko bi tad bili kao ekipa ubojita?Ili da ti je na desnoj strani Robben ili Alexis pa da imas 2 krila gdje ne znas ko je veca opasnost,on ili Hazard?Spusti malo loptu kad je Willian u pitanju.OK je nekad reci i da nije dobro odigrao,nije niko bezgresan.Jer 40 miliona nije malo.Ocekivanja su bila velika.Nije da je flop ali nije ni opravdao taj ulozeni novac.Jer njegova pozicija zahtjeva vise asistencija i vise golova i tu nema price.Ako malo bolje pogledas sva World Class krila vidjet ces da ljudi zabijaju vrlo cesto.I desnom i lijevom nogom,glavom i jos dodaju najmanje 10 asistencija na svoj konto.Ja stvarno cijenim njegov trud i zalaganje ali nekad to nije dovoljno.Mora se tu dodati i neke statistike.Jer sve ovo ostalo pada u vodu.

No hard feelings.

Kinže zar je moguce da ti toliko ne podnosis kritiku upuceno Willianu?Pa jel navijas za Chelsea ili za Williana?Meni je ove sezone stvarno lik odigrao nekoliko dobrih utakmica.I to je njegov vrh.Zamisli sad da igra svaku utakmicu dobro kao recimo protiv Evertona?Zamisli koliko bi tad bili kao ekipa ubojita?Ili da ti je na desnoj strani Robben ili Alexis pa da imas 2 krila gdje ne znas ko je veca opasnost,on ili Hazard?Spusti malo loptu kad je Willian u pitanju.OK je nekad reci i da nije dobro odigrao,nije niko bezgresan.Jer 40 miliona nije malo.Ocekivanja su bila velika.Nije da je flop ali nije ni opravdao taj ulozeni novac.Jer njegova pozicija zahtjeva vise asistencija i vise golova i tu nema price.Ako malo bolje pogledas sva World Class krila vidjet ces da ljudi zabijaju vrlo cesto.I desnom i lijevom nogom,glavom i jos dodaju najmanje 10 asistencija na svoj konto.Ja stvarno cijenim njegov trud i zalaganje ali nekad to nije dovoljno.Mora se tu dodati i neke statistike.Jer sve ovo ostalo pada u vodu.

No hard feelings.

Kao ja ne podnosim kritiku na račun Williana, pa što se mene tiče Willian može sutra napustiti Chelsea ako će igrati neko bolji od njega, ovo pitanje da li navijam za Chelsea ili Williana neću ni komentarisat. Čuj ja sa spustim loptu kada je Willian u pitanju, pa šta misliš da li recimo Cae i još par njih treba spustiti loptu, Cae nakon svake utakmice poziva na neku eksterminaciju Brazilaca bez ideje da realno sagleda utakmicu, kači neke kofere po temama, i sad kao potrebno je da ja spustim loptu, ne shvatam na osnovu čega. Jbt zapeli ste sa nekim mudima ko da svoja muda vučete po podu, ako kažeš da je njegov vrh par dobrih utakmica, onda zašto bilo šta očekuješ od njega. Kad nam u klub dođe Alexis, Robben i ostala družina za kojom treba slinit, eh onda možemo raspravljati o spuštanju lopte. Willian mi nikada nije bio igrač kojeg doživljavam nešto specijalno u odnosu na ostale, niti je moj "omiljeni" igrač Chelseaja, samo ne mogu shvatiti da on uvijek može biti kriv i uvijek je on podbacio, nazivate ga flopom i debilom a očekujete nešto od njega, mislim nema smisla, da je Willian i naš treći problem mi bi bili u četvrtfinalu LP..

#VratitenamMalouduiKaloua 

Kao ja ne podnosim kritiku na račun Williana, pa što se mene tiče Willian može sutra napustiti Chelsea ako će igrati neko bolji od njega, ovo pitanje da li navijam za Chelsea ili Williana neću ni komentarisat. Čuj ja sa spustim loptu kada je Willian u pitanju, pa šta misliš da li recimo Cae i još par njih treba spustiti loptu, Cae nakon svake utakmice poziva na neku eksterminaciju Brazilaca bez ideje da realno sagleda utakmicu, kači neke kofere po temama, i sad kao potrebno je da ja spustim loptu, ne shvatam na osnovu čega. Jbt zapeli ste sa nekim mudima ko da svoja muda vučete po podu, ako kažeš da je njegov vrh par dobrih utakmica, onda zašto bilo šta očekuješ od njega. Kad nam u klub dođe Alexis, Robben i ostala družina za kojom treba slinit, eh onda možemo raspravljati o spuštanju lopte. Willian mi nikada nije bio igrač kojeg doživljavam nešto specijalno u odnosu na ostale, niti je moj "omiljeni" igrač Chelseaja, samo ne mogu shvatiti da on uvijek može biti kriv i uvijek je on podbacio, nazivate ga flopom i debilom a očekujete nešto od njega, mislim nema smisla, da je Willian i naš treći problem mi bi bili u četvrtfinal

Ma nisam ja rekao da drugi imaju pravo sto stalno forsiraju istu pricu o nekim igracima.Ja sam primjetio da ti bezuslovno branis Williana.Covjek bi pomislio da ti je rod.Nisam ni jednom vidio da branis Ramiresa ili Mikela pa ni 10% kao njega.Da se razumijemo,i mene nervira kada je neki igrac dezurni krivac kako god da odigra,pa bio to Willian ili Ramires,svejedno.Ali treba nekad uputit i kritiku a ne samo mazat oci kao da je sve med i mlijeko kad nije.A nisam jos ni jednom vidio da si 'naruzio' Williana zbog neke blijede partije.A bilo ih je ove sezone a posebno prosle.Ponekad djeluje kao da cekas ko zapeta puška da odreagujes ako se uputi los komentar o Willianu.S toga je ovo pitanje bilo upuceno najvjernijem navijacu Willian-u Borges da Silvi.  :)>- 

Ma nisam ja rekao da drugi imaju pravo sto stalno forsiraju istu pricu o nekim igracima.Ja sam primjetio da ti bezuslovno branis Williana.Covjek bi pomislio da ti je rod.Nisam ni jednom vidio da branis Ramiresa ili Mikela pa ni 10% kao njega.Da se razumijemo,i mene nervira kada je neki igrac dezurni krivac kako god da odigra,pa bio to Willian ili Ramires,svejedno.Ali treba nekad uputit i kritiku a ne samo mazat oci kao da je sve med i mlijeko kad nije.A nisam jos ni jednom vidio da si 'naruzio' Williana zbog neke blijede partije.A bilo ih je ove sezone a posebno prosle.Ponekad djeluje kao da cekas ko zapeta puška da odreagujes ako se uputi los komentar o Willianu.S toga je ovo pitanje bilo upuceno najvjernijem navijacu Willian-u Borges da Silvi.  :)>- 

I Mikel i Ramires imaju svoje branitelje ovde na forumu..

Nije tačno da ja nikada nisam kritikovao Williana, prolistaj malo temu pa ćeš vidjet, da sam pisao i komentare u kojima ga kritikujem i komentare u kojima sam pisao šta mi smeta kod njega nisam siguran da li je to u njegovoj temi ali znam da nisam uvijek njega branio, ali sam uvjeren da Willian ni jednu utakmicu ove sezone nije bio u top 2 najlošija naša igrača.

Što se tiče zapete puške to nije moja volja, to je posljedica ostale zapete artiljerije koja čeka da ga kritikuje, čisto da bude neke ravnoteže.

Pa pogledaj samo temu Coste, čovjek je kao naš najbolji strijelac izbaćen iz kluba i onda mi kao govorimo o nekom spuštanju lopte.

Ova tema je već postala smor teški, jer je 12 puta prožvakana, nisam ja glup pa da ne znam da nam treba više golova sa pozicije desnog krila, ali treba biti realan i reći da je Willian trenutno naše najbolje rješenje na mjestu desnog krila, doveden je Cuadrado najavljen kao bog otac i neko ko će izbaciti Williana iz prve postave pa se za gotovo mjesec i po nije sastavio sa loptom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.