Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

• Popularna objava

Toliko se prica o ubacenim bekovima da mi pocinje lagano na ganglije ici. Ispade Mareska neki nevidjeni vizionar a u zivotu nije vodio prvoligaske utakmice. Moderni samoprozvani analiticari i twitter strucnjaci pokusavaju fudbal predstaviti kao da je sahovska partija. Bolje da nas je Kasparov preuzeo u pm.

Slazem se Wisey s tobom ali u tvom glasu osjetim hejt prema treneru a da nije ni poceo. Ne znam ni sto je uvijek tolika negativa prisutna kod pojedinaca, ok neko ce reci nisam hejter nego sam realan, ali polako jer nije covjek kako treba jos ni u zgradu usao.

Maresci podrska do neba u pocetku. Zna se da ide jebavanje matera ako krene po zlu, ali za pocetak max podrska.

5 hours ago, hamco said:

Slazem se Wisey s tobom ali u tvom glasu osjetim hejt prema treneru a da nije ni poceo. Ne znam ni sto je uvijek tolika negativa prisutna kod pojedinaca, ok neko ce reci nisam hejter nego sam realan, ali polako jer nije covjek kako treba jos ni u zgradu usao.

Maresci podrska do neba u pocetku. Zna se da ide jebavanje matera ako krene po zlu, ali za pocetak max podrska.

Pitaću te ja u novembru 😂

Nije to nikakav hejt trenera. Ne moze Mareska utjecati na pisanja novinara i "eksperata" po drustvenim mrezama. Jednostavno izrazavam gadjenje prema nacinu pracenja nogometa u moderno doba. Ovo s nasim novim trenerom je samo jedan od brojnih primjera.

Kao i svaki trener (osim debelog konobara) dobit ce sansu pa cemo ga ocjenjivati nakon 15ak, 20 sluzbenih utakmica. To je dovoljno da vidimo ima li kakvog napretka u igri kolektivno i individualno. Samo bez ovih filozofiranja, a lopta se ni zakotrljala nije.

@Adi

Ti pomocnici su posebna vrsta ljudi. Gori su ti klimoglavci i profesionalni lizaci guzice nego sam trener.

19 hours ago, hamco said:

Ma svima nam ide kurac pravljenje od bekova nekakve inverted kurce i od formacije da je nesto vizionarsko. Maresci neka je sretno, ali neka ne prdi mnogo, nego neka stavlja igrace kako zasluzuju, a ne zato sto mu se dize kita na nekoga.

• 2 sedmice kasnije...

Steta jebanih priprema sto se igraju u americi. Da su barem blize negdje. Inace volim ispratiti ove pripremne utakmice cisto radi nekih momaka koji nikad nece zaigrati za klub.

6 minutes ago, Spaha said:

Steta jebanih priprema sto se igraju u americi. Da su barem blize negdje. Inace volim ispratiti ove pripremne utakmice cisto radi nekih momaka koji nikad nece zaigrati za klub.

Šta bi, moraju barem te 2-3 sedmice prilagoditi njihovom tržištu. Sve je dobro dok službene utakmice ne igraju po svijetu. Zamisli boriš se za titulu sa Cityem, u prvom dijelu sezone se igralo na Etihadu, druga se ne igra na Bridgeu nego si domaćin na stadionu Rose Bowl u Pasadeni. Odlučujuća utakmica, u publici amerikanci pjevaju "defence", "defence", a na poluvremenu izlazi ona na monociklu i nabacuje zdjele na glavu.

4 hours ago, diablo_bih said:

Gledao sam duzi klip sa treninga, hvali Chilwella dosta Nadam se velikom povratku Chillya.

Samo da malo obnovimo gradivo :P

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Sad će hamconi da se izloži na pudlaća na max dok ovaj ne veže 3-4 tekme gdje će ga izvozati protivnici po terenu sve sa brnjicom ali dobro to je čar foruma, to tako mora

Pa sve dok ga vi prozivate ja cu ga hvaliti :D

Njegove dobre partije ne traju samo 2-3 utakmice, tu je sada vec pravo fina konstanta i velik broj utakmica u kojima je on bio izuzetno dobar.

Sjetite se samo Rudigera, kod Sarrija i Lamparda doslovno primadona i igrac bez mozga, kod Tuchela i evo kod Ancelotija covjek je u top 5 stopera svijeta. 

Cucurella je trenutno veoma dobar igrac i bolji od Chilwella. Naglasak je na trenutno i ako Chilwell bude dobar nek igra brate dragi. Problem je sto je Chilwell gotov igrac a to ce se ubrzo pokazati.

• Popularna objava

Jesenji hamco: puna podrška treneru, treba mu dati još par utakmica, wisey kako ga možeš pljuvati nakon 2 mjeseca rada

Čim otkuca ponoć 21. decembra: ja ne mogu shvatiti kako ga iko podržava, može li mi neko od vas dati argument zašto je on dobar trener, evo whisper objasni mi ti što ga podržavaš

35 minutes ago, Adi said:

Jesenji hamco: puna podrška treneru, treba mu dati još par utakmica, wisey kako ga možeš pljuvati nakon 2 mjeseca rada

Čim otkuca ponoć 21. decembra: ja ne mogu shvatiti kako ga iko podržava, može li mi neko od vas dati argument zašto je on dobar trener, evo whisper objasni mi ti što ga podržavaš

Ne vidim sta je tu cudno? Zar nije fer dati podrsku u pocetku? Kasnije po zaslugama, pa decembar je vec poodmakli period, do tad se vec sve moze vidjeti.

Evo i Maresci podrska na full max. Doci ce decembar pa cemo da sudimo :D

13 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Jesi mislio da će dobiti minut pred početak prvenstva pored Grimalda ? 

Iskreno ? 

Nisam ali ne zato sto je Cucurella los vec sto je Grimaldo imao sezonu iz snova u Leverkuzenu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.