3. juni 2024.2 god. comment_355773 Jao, Na oficijelnoj stranici napravili grafiku kao da smo doveli Fergusona za trenera, a 95% nas nije ni čulo za njega do pre dve nedelje. Veći grafikon sa pohvalama nego tekst za pročitati. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355777 10 miliona odstete i 5-godisnji ugovor treneru samo na osnovu price koju prodaje i cinjenice da je nekad bio Guardiolin potrcko - ovo izgleda kao samoubilacki potez. Ipak, dobrodosao Mareska i sretno. Nadam se da neces igrati bolesno dosadni fudbal kojeg ocekujem. Prijavi
3. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355778 2023 assistant Manager treble winner. Ovo isto ko sto je kepa osvojio CL sa chelseaem i realom Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355779 Ovaj klub je na niskim granama 🤣 Druze, potpisali ste ga i sad se pokrijte usima dok ne vidimo na cemu smo, kakve su ovo reklame i pravljenje pite od govana Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355780 5 godina ugovor mi je fakat debilno, pogotovo sto smo mi poznati po tome sto mijenjamo trenere ko čarapu. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355782 10m na 2 godine Pochu, ili 4m na 5 godina Enzu. Isti kurac. Samo sto ako ovo stvarno proradi, ne moramo razmisljat o produzavanju ugovora, ali cisto sumnjam. Conference league sa ovakvim igracima mora osvojit, a i top 4 u ligi, ako se mene pita. Prijavi
3. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355783 Sto bi danasnja omladina rekla 💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355785 gvardiola sa aliexpresa kakva mu je žena ? ima li kćerku ? da znam šta da mu psujem kad krene sezona Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355786 10 miliona za čovjeka koji nije postigao ništa, hajde da je ovo neki klub koji daje vremena ljudima, koji imaju strpljenja pa da kažeš, dajmo mu 2-3 sezone ali ne ovo je chelsea... I onda kad nas klepaju po ušima za igrače sa cijenama pitamo se što, pa koliko smo trenere isplatili samo u poslednjih nekoliko godina. Podrška Enzu nadam se da ćeš uspjeti Prijavi
4. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355790 Btw: covjek ima vlastiti twitter profil. Jebavanje majki moze biti direktno upuceno https://x.com/EnzoMaressca Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355791 Ovo Assistant Manager Treble Winner mi je kao kad su hrvatski mediji brojali Modriću neke predasistencije tj. asistencija za asistenciju😁 Mene najvise brine ovo sto kao on forsira neki silni posjed lopte, nismo mi za toga, nije nam to u DNK prosto, recimo ona pobjeda protiv Citya 1-3 iz 2016. godine, to mi je nekako Chelsea, borbeno i ubojito. To neko peglanje lopte mi se nikad nije sviđalo, kada forsiras posjed lopte tanka je linija između gledljive i negledljive igre. Moras imati igrace koji ce da tako kazem "ukrasiti" taj posjed svojim individualnim kvalitetom, igrace koji znaju podvalit loptu, igrace koji znaju napast prostor iza protivnicke odbrane, jer inace dobijas jedno veliko nista. Reprezentacija Spanije je u periodu svoje najvece dominacije forsirala igru na posjed ali su imali generacijske igrace koji su svojim kvalitetima sve to ukrasili, imali su tone i tone surovog kvaliteta, pa su onda poceli izmisljati igru bez klasicnog špica, izmisljali su jer su mogli, jer im je kvalitet to dozvoljavao. Kada je individualna moc igraca pocela da pada dobio si jednu dosadnu i ranjivu ekipu. Mislim da je u slucaju Maresce to forsiranje posjeda prosle sezone doslo bas kao u slucaju Spanije iz viška kvaliteta u odnosu na konkurenciju, jer je Leicester po imenima bio ubjedljivo najkvalitetnija ekipa u ligi i onda dobijes "jaci smo svejedno hajde sad da se kurcimo posjedom", mogao je se igrat Pepa Guardiole da tako kazem. Taj Maresca će sljedece sezone po automatizmu protiv 70% ekipa u ligi dobiti posjed htjeo on to ili ne jer ce mu posjed biti prepusten bez neke velike otimacine oko posjeda, eh onda dolazimo do toga sta ce on uraditi sa posjedom. Podrska naravno, ali opet ogromna kocka, mozda cak najveća posle Villasa Boasa, vidjet cemo.. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355792 Da li je Leicester zaista bio igracki najjaci? Otisli su im Madison, Tielemans, Barnes, Soyuncu, Evans, Castagne, Christiansen, Soumare... doveli su Winska, Mavdidia i Fatawu na posudbu h januaru. Meni je recimo Leeds igracki jaci od njih bio. Southampton je takodjer tu negdje. Nije da su sad bili za klasu od svih jaci. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355793 12 hours ago, Igi said: Sto bi danasnja omladina rekla 💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 HAHAHAHAHAHAHA svetenejeblo Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355794 Posjed ne smije sam sebi biti svrha, ne smije se dešavati kao kod Pottera da prelazimo centar 10 minuta. 26 minutes ago, hamco said: Da li je Leicester zaista bio igracki najjaci? Otisli su im Madison, Tielemans, Barnes, Soyuncu, Evans, Castagne, Christiansen, Soumare... doveli su Winska, Mavdidia i Fatawu na posudbu h januaru. Meni je recimo Leeds igracki jaci od njih bio. Southampton je takodjer tu negdje. Nije da su sad bili za klasu od svih jaci. Imali su ekipu da završe u top 6 u PL. Kad su svi ti otišli ostala je dovoljno dobra ekipa da bude najjača u Championshipu. Opet je tu ostao recimo Faes koji će biti starter u Belgiji, Vardy koji je i u ovim godinama klasa, Dewsbury-Hall koji je mali Maddison, pa onda ovi što su zadnjih godina malo posrnuli Ndidi, Pereira i sl. Imali su i Leeds i Southampton ogroman broj odlazaka. Recimo da je Leicester bio malo jači od ta dva tima i puno jači od ostalih. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355796 @Adi Meni je Leeds igracki jaci od njih bio. Lester ima dosta istrosenih igraca ali njihova prednost je jedino iskustvo. Vardy, Pereira, Vestergard su gotovi igraci, silazna putanja uveliko. Ali na sve to, ne umanjuje uspjesnost sezone kada je Maresca u pitanju, taman i da su najjaci. Covjek je opravdo ono zbog cega je doveden a to je da ih vrati u Premierligu i to je uradio sa prvog mjesta. Vidjet cemo ali evo meni Leeds je igracki kvalitetnija ekipa od Ipswitcha za klasu pa su ovi ispali a Ipswitch se plasirao. Ne znaci nuzno da bi svako sa Lesterom uspio se vratiti. Treba tu ekipu i dici ponovo psihicki nakon ispadanja, mnoge ekipe koje su ispale iz lige nisu se vratile godinama s bile su kvalitetom jace od ostalih u Championshipu. Tako da ne treba oduzimati Maresci nesto sto je svojim radom postigao. Jer eto... vodio je Lester koji je za klasu jaci od ostalih i svako bi ih uveo. Vidimo na primjeru Leedsa i mnogo drugih ekipa iz proslosti da nije bas uvijek tako. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355800 4 hours ago, hamco said: Btw: covjek ima vlastiti twitter profil. Jebavanje majki moze biti direktno upuceno https://x.com/EnzoMaressca e jebem ja njemu svastiku ako će provoditi vrijeme na tviteru da čita moje bogaranje umjesto da šamara crnce po svlačionici i uvodi red u tim Prijavi
4. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355802 Ma ne umanjujem ja njemu uspjeh sa Leicesterom, naprotiv mislim da je Championship puno komplikovanije osvojiti nego neke puno zvucnije lige. Ja samo hocu da kazem da ovo sto sam do sad pratio vezano za njega od kako je isplivao kao favorit za našu klupu vecina toga je bazirana na "forsira posjed lopte" i kao nasi vlasnici odusevljeni tom cinjenicom. Znaci glavni ta neka osobina ti je forsiranje posjeda a opet ponavljam posjed ces imat prepusten od 70% ekipa u ligi, znaci forsirao ne forsirao posjed imati ces ga, eh sad sta je taj neki faktor B, to jest nesto osim tog posjeda, na sta se jos baziramo. Druga stvar, prosjecni navijac Chelseaja je toliko napacen u proteklom periodu da posle 6 razmjenjenih dodavanja između dva stopera dobije novu boru na licu, tako da nadam se da cemo vidjeti nesto osim tog posjeda. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355805 8 hours ago, hamco said: Btw: covjek ima vlastiti twitter profil. Jebavanje majki moze biti direktno upuceno https://x.com/EnzoMaressca Parody account Prijavi
5. juni 2024.2 god. comment_355812 Fried eggs, ketchup and salt and pepper: The incredible food bans at Chelsea under Enzo Maresca's strict fitness coach - which led to Spurs players to sneaking out for McDonalds during his time there! | Daily Mail Online tekst o načinu ishrane.....ništa novo za nas, samo bih voleo više da se prekinu te povrede... Prijavi
5. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355818 hahah trenirao brat drugoligaše kojima se može ta priča prosuti, sad kad dođe kod ovih naših princeza i krene zavoditi red zamisli maduekea yo nigga yo ain't no pushin ya rulez here swag squash squash squirt 👋 reši marasku lord jesus ⛪⛪ Prijavi
1. juli 2024.2 god. comment_356437 Kad misli poceti s pripremama? Da ne bi opet bilo kao s Tuchelom kad igraci nisu mogli hodati prva 3 mjeseca jer su usli fizicki totalno nespremni u sezonu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.