Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Iako je postigao autogol, posljednja utakmica je jedna od tri najbolje što je odigrao otkako je došao u CFC i ako ga onaj barcelonoguzolizac Del Bosque ne počne više koristiti u repki, onda ne znam šta se treba desiti.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Iako je postigao autogol, posljednja utakmica je jedna od tri najbolje što je odigrao otkako je došao u CFC i ako ga onaj barcelonoguzolizac Del Bosque ne počne više koristiti u repki, onda ne znam šta se treba desiti.

Iako je Mata odličan kao središnji playmaker volio bi da opet igra na desnom krilu.

Realno Mata-Azpi kombinacija bi mogla biti jedna od onih rijetkih partnerstva koji mogu trgati protivnike i u klubu i u reprezentaciji. I naravno njihova suradnja i razumijevanje bi svakim danom bilo sve bolje i bolje

Sto se mene tice, kao da i nije postigao auto-gol.

Lopta bi usla u mrezu i da nije bio tu gde jeste. Potrudio se da je izbaci, nije uspeo... Sta je, tu je...

• 3 sedmice kasnije...

Zbog Aspilisuete bivši igrač Marseja pojeo pacova!

Nekadašnji defanzivac Marseja, a danas novinar na "Radio Monte Carlu", Erik Di Meko, paziće u buduće na svoje izjave. Penzionisani Di Meko koji je tokom svoje karijere sakupio 26 nastupa za francusku reprezentaciju, morao je, naime, zbog izgubljene opklade pojesti - pacova!

Kada je pre tri godine Marsej iz Osasune doveo tada 21-godišnjeg Cezara Aspilisuetu, tadašnji predsednik francuskog kluba Žan-Klod Dasier je rekao kako se radi o budućem desnom beku španske reprezentacije.

Nimalo impresionirani Di Meko je odgovorio da će, ako se to dogodi, pojesti pacova. Vreme je prolazilo, Aspilisueta je u međuvremenu otišao u Čelsi, a u februaru ove godine je debitovao za špansku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja.

Kako je Di Meko prihvatio vest, ne znamo, ali od svog obećanja nije odustao. Pokazao je da je čovek od reči i čovek od dela i pre nekoliko dana je u programu RMC-a, pred televizijskim kamerama uzeo u ruke viljušku i navalio na serviranog pacova! Tačnije, Di Meko se osladio nutrijom ili rečnim pacovom koji mu je bio poslužen s kriškama jabuke ...

http://www.youtube.com/watch?v=QVcyxX988O0&feature=player_embedded

E jos ako je u tanjiru stvarno bio pacov, nemam reci. hahahhaha

• 2 sedmice kasnije...

E jos ako je u tanjiru stvarno bio pacov, nemam reci. hahahhaha

Pacov, pacov sto posto! Ja prošli tjedan pravio sebi gulaš s mišijim mesom. To je specijalitet, ali ga treba znati spremiti. Mišje meso je odlično puno proteina. Samo ga treba dobro skuhati. Miš i zec spadaju u istu porodicu životinja, meso im je jako slično. Evo sve Plavce pozivam na moj mišiji gulaš. Bujrum!

Što se Cesara tiče, ma meni je danas zaista bio odličan.

on je meni slaba karika. koliko mi je puta tlak digao kad ga igrač jednostavno pretrči a on ni da ukliže ni da prekršaj napravi. mislim da bi bio rupa protiv ekipa kao barcelona, bayern, borussia, real. a to su nam konkurenti. i treba centaršut popraviti puno. samo to od mene za njega :D

Nije slaba karika ali vala nije ni World Class igrac .  
Malo mi stagnira . Mislio sam da ce do kraja sezone napredovati i to puno . 
Istina jeste napredovao ali ne koliko sam ja ocekivao .  

Mlad je , prva sezona u klubu , prva sezona u Premiershipu , sve u svemu i vise nego dobro pojacanje . Sljedece godine ce biti jos i bolji sigurno . 

Stani ba, sto je on DAVE?

Britanski protestantski ultranacionalisti iz redova Chelseajevih navijača su ga tako prozvali, jer im se ne sviđa romanizirano ime Cesar. Podsjeća ih na rimskog imperatora Cesara koji je u pohodima na britanska otočja porobio Anglo-Saksonce.

Stani ba, sto je on DAVE?

Englezi što idu na tekme ga prozvali Dave, pa meni ostalo to. Bilo teško izgovarat Azpilicueta, a kažu da im je ličio na prosječnog Engleza kojem su dali prosječno englesko ime - Dave. 

Naravno, ne trebam ni spominjati da Caeova drogirana teorija nema veze s realnošću.

946574_582711845096915_1401458454_n.jpg

Ovo se može i ovako prokomentirati:

"Cesar Azpilicueta postao je službeni ambasador i promotor odjela Giorgio Armani za područje Španjolske. Ugovor između njegovog agenta i predstavnika renomiranog proizvođača skupocjenih odjela potpisan je danas u Londonu u popodnevnim satima. Na osnovu ovoga Azpi će zarađivati dodatna 3 mil eura godišnje. Čestitamo."

Samo što to nije tako, ali eto.

Ovo se može i ovako prokomentirati:

"Cesar Azpilicueta postao je službeni ambasador i promotor odjela Giorgio Armani za područje Španjolske. Ugovor između njegovog agenta i predstavnika renomiranog proizvođača skupocjenih odjela potpisan je danas u Londonu u popodnevnim satima. Na osnovu ovoga Azpi će zarađivati dodatna 3 mil eura godišnje. Čestitamo."

Samo što to nije tako, ali eto.

Ne sumnjam da bi ti to i uradio, da možeš. :D

Englezi što idu na tekme ga prozvali Dave, pa meni ostalo to. Bilo teško izgovarat Azpilicueta, a kažu da im je ličio na prosječnog Engleza kojem su dali prosječno englesko ime - Dave. 

Naravno, ne trebam ni spominjati da Caeova drogirana teorija nema veze s realnošću.

wisey tvoja informacija je tocna, ali samo moran rec jednu informaciju znat cete ako ste gledali mućke

brzi je rodneya zvao dave(tu dolazi wiseova teorija) a rodney u seriji navija za chelsea..........

wisey tvoja informacija je tocna, ali samo moran rec jednu informaciju znat cete ako ste gledali mućke

brzi je rodneya zvao dave(tu dolazi wiseova teorija) a rodney u seriji navija za chelsea..........

Ja sam mislio da su oni svi za Millwall bili jer se stalno spominjao, tj. Del Boy ga je stalno spominjao

[media] http://www.youtube.com/watch?v=U3ZVEEDFWA4[/media]

Ja sam mislio da su oni svi za Millwall bili jer se stalno spominjao, tj. Del Boy ga je stalno spominjao

[media] http://www.youtube.com/watch?v=U3ZVEEDFWA4[/media]

ne ne dida, otac i del su za milwal

casandrin otac i rodney su za chelsea a pokojna mater za charlton

Plasirao sam vijest u Chelsea FC Balkan zatvorenoj grupi prije 5 minuta. Već je osam ljudi lajkalo.

cae ja ti više ništa ne vjerujem !!! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.