Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kod svakog trenera pocne na klupi,zatim cuti ceka priliku i onda postane nezamenljiv deo ove ekipe :D

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Murinjo vrati Eslija u prvu postavu jebote ovaj Cezar :D 

• 3 sedmice kasnije...

Koliki je profesionalac ovaj momak. Igra LIJEVOG BEKA i grize ko pitbulcina, ne zali se, ne prenemaze.

• 4 sedmice kasnije...

Dobar je Aspi,on i Cahill su potcenjeni jako,a pruzaju nenormalne partije. 

Azpija obozavam, ali dosta je bolji na desnom beku.

Ali tu stoji Bane,gde ces sa Banetom? Levo? 

Kad igras sa defanzivnim bekovima od kojih ne ocekujes da centriraju u trku nije bitno kojom nogom sutira, ovaj decko je pokazao da moze to da odradi i svaka mu cast.

Alaj mi je narasto u ocima, to nije normalno, ko bi ocekivo da ce tako dobro igrat lijevog beka, svaka cast..

Dobar je Aspi,on i Cahill su potcenjeni jako,a pruzaju nenormalne partije. 

Ali tu stoji Bane,gde ces sa Banetom? Levo? 

Nista ja ne kazem, ali sljedece sezone ce se rotirati, ipak nam bane stari lagano, neka igraju pola pola. A lijevo Shaw i Bertrand neka se rotiraju, ili Cole, ali ako je istina da Mou misli da Bertrand ima buducnost, mislim da ide Cole. Naravno Shaw 65-70 % utakmica da odigra.

Nista ja ne kazem, ali sljedece sezone ce se rotirati, ipak nam bane stari lagano, neka igraju pola pola. A lijevo Shaw i Bertrand neka se rotiraju, ili Cole, ali ako je istina da Mou misli da Bertrand ima buducnost, mislim da ide Cole. Naravno Shaw 65-70 % utakmica da odigra.

Alal ti rotacije kod Mou-a. Evo ti primjer Oscar-Mata il primjer Azpi-Cole. Tolku rotaciju provodi da stalno igraju il su igrali isti i to ne samo u ovom primjer nego u svih 11. To je ono što lagano zamjeram Mou-u. Imamo stalno 11 istih na terenu uz uskakanje dvojice trojice. A Mourinho prica o nekom guranju mladih itd., moš mislit!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.