22. mart 2014.12 god. comment_168391 Neprelazan je momak, kako igra, kako se bori, kako radi.. Kapa dolje. Da mu je pajdo iz Španije Mata imo makar upola takav stav, sada bi se sa svojim Chelseajem borio za titule. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168464 Bit ce velika borba na desnom beku sljedece sezone izmedju njega i Baneta. Naravno ukoliko dodje dostojno pojacanje na lijevoj strani. Inace ove sezone konstantan. Uvijek dobre partije. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168465 kako vreme prolazi sve više sumnjam da nam treba pojačanje na levoj strani :D HVALA onom ko je ovog igrača izabrao i doveo,pun pogodak Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168468 Njega treba ostaviti tu gde je, na desnom beku. Bane ima bar jos jednu sezonu na ovom nivou u nogama, a kako ova protice za obojicu, ko god ostane na klupi, velika je greska. Mou je jako srecan jer ne mora da bira izmedju njih dvojice. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168483 Njega treba ostaviti tu gde je, na desnom beku. Bane ima bar jos jednu sezonu na ovom nivou u nogama, a kako ova protice za obojicu, ko god ostane na klupi, velika je greska. Mou je jako srecan jer ne mora da bira izmedju njih dvojice. Ima Bane još puno više od jedne sezone. Takva klasa ne nestane samo tako. Isto ko i priča sa Cech-om. Obojica trebaju ostat do kraja u klubu i dok god pružaju zadovoljavajuće partije bit u prvih 11. Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168628 Svaka cast ovom momku na njegovoj konstati cijelu sezonu. Cak i mene koji budem lud na to kad lijevi bek ne moze ubaciti lijevom, naravno nije to do Cesara prirodno je desnjak cijelu karijeru igra ne desnom boku, ali momak iz tekme u tekmu impresionira. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169497 Čestitke cezaru,postao je Otac 'It is a daughter called Martina,' Azpilicueta then reported. 'Yesterday was a beautiful day for me but now I know they are okay I come here with my head clear to train today and play tomorrow, and to go back with a good result and everyone will be happy.' neverovatan igrač,jedan od najboljih ove sezone Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169632 Prva stvar koja se desila na večerašnjoj press konferenciji je čestitka Moua, koji je čestitao Azpilicueti na tome što je postao otac. Žensko je u pitanju, a bebu je nazvao Martina. ‪#‎ČESTITKE‬Azpi: "Znam da su moje dvije cure ok, pa sam došao ovdje čiste glave i samo želim pozitivan rezultat. PSG je jako dobar tim, ali mi ćemo pokušati sebe napraviti najboljim sutra. Svi znamo da je Zlatan jedan od najboljih na svijetu, ali učiniti ćemo sve da ga zaustavimo!" Neka je sa srecom Tata,a sada da leti po terenu dok te cure gledaju kuci ;) Momak koji je osvojio mnoga srca igrom i zalaganjem i srusio tvrdnje da Mourinho ne voli spance. :D Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169671 Ovom borcu skidam kapu... Ovako treba da se igra i da se bori. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169821 Samo jedna greska tokom celog meca,a to je lose uklizavanje Pastoreu i svi znamo kako se to zavrsilo. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170522 Meni se ovaj momak ove sezone uvukao pod kožu, prava igračina i naša budućnost na desnom beku. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170751 Ovaj ratnik malo pada u drugi plan zbog Dembinja i pobjede, ali za mene Azpi igrač utakmice uz Cahilla i DL4, maestralan, nije lako zaustavit Lucasa Mouru, nikako nije lako, ti si to odradio svjetski i pored toga još napravio punoo i naprijed! Bravo majstore! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170758 Pa đe onaj Moura pičkurina, pojeo ga Azpi ko ja kebab danas za ručak, nije se vidio pičić mali brazilski. Plači sad kući plaćeniče. Bravo Dave idolu moj! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170782 Jedva čekam da vidim ovu mašinu na prirodnoj poziciji žao mi što bane propušta slijedeću zbog žutog, ali hoću vidjeti azpija kako trga protivnike na komade Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170790 Pa đe onaj Moura pičkurina, pojeo ga Azpi ko ja kebab danas za ručak, nije se vidio pičić mali brazilski. Plači sad kući plaćeniče. Bravo Dave idolu moj! Moura, bolji od svakog krila sto imamo. - Cae Lik nula, kud je sebican. Kud je tuzan. Kad mu vidis facu dao bi mu 2 evra da pojede nesto. Nije ni cudo sto Cavani igra krilo kad ovaj ne moze meda. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171075 Proglasen igracem godine od strane forumasa @talkchelsea.net Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171485 Igracina, cak 102 kontakta sa loptom, vazdusni dueli 100%, i 82% preciznih dodavanja. Jos jednom IGRACINA, a moze da postane i jedna od Legendi kluba sa SB-a. Obozavam ga!! Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172055 Sta reci, Azpi je legenda, buduci kapiten! Sve mi je drazi i drazi! Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172064 Sta reci, Azpi je legenda, buduci kapiten! Sve mi je drazi i drazi! Terry mu govori ''Nisam ti bola' ja jeb'o ženu, pusti me mater' ti''. Ulijeće Azpi zvani Dave: ''Imaš problema? Imaš problema?'' Eh to su bili dani ponosa i slave. Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172188 Pogresio je kod drugog gola, nazalost u najgoroj mogucoj utakmici, ali nije zasluzio kritike. Cele sezone je maestralan, desava se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.