Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Danas se raspravljam s prijateljem o Iscu i haj tante-vante dođemo mi do teme desni bek španjolske reprezentacije. Čovjek me uvjerava da je Barcelonin igrač Montoya veći talent, bolji igrač i perspektivnija budućnost umjesto našeg Azpilicuete za poziciju desnog beka ESP repke. Šta reći, nisam se mogao ni nasmijati na to, jer ta izjava je tužna.

Ja iskreno očekujem da Azpi zamjeni Arbelou u repki, kakav Montoya. Smješno.
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Dočekaj prijatelja i zatuci ga nečim.

Azpi je mašinerija, samo da malo uštima te centaršuteve i bit će to ko bombona, nema zime za njega.
  • 2 sedmice kasnije...
Morao je bolje reagirati i kod prvog i kod drugog gola Sotona. U prvoj situaciji nije nikako išao na loptu, ostao je na zemlji umjesto da bar pokuša glavom otkloniti opasnost, a u drugoj je pomalo neodgovorno otišao naprijed da bi ga kasnije mali Luke Shaw ( koji je, usput rečeno, pokazao zašto smo pokazivali toliki interes za njega ) ostavio par metara iza sebe i efikasno ubacio u naših 16.
Zameram mu sto nije pravio faul, kod drugog gola, ali daleko od toga da je najveci krivac za desavanja na terenu.
Kad ti se stoperi pogube u vremenu i prostoru, bekovi malo toga mogu da urade...
U drugom poluvremenu u obrani dosta propusan baš kao i na prošloj utakmic, a bome u napadu se nije iskaza isto bar u drugom poluvremenu, prvo nisam gleda.
Doduše cijeli je tim bio katastrofa u drugom poluvremenu.
ako se nevaram on je centrirao za prvi pogodak Mati,naprijed je bio solidan ali u odbrani slabo tu se mora popraviti.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1358696796' post='102964']
ako se nevaram on je centrirao za prvi pogodak Mati,naprijed je bio solidan ali u odbrani slabo tu se mora popraviti.
[/quote]
Varas se !
[quote name='VahaCFC' timestamp='1358696881' post='102966']
Varas se !
[/quote]pogledao sam snimak,varas se ti,on je asistirao.
Haha, ljudi, Azpi je asistirao Mati za pogodak. End of story. Hazard je bio nekih 10ak metara od njega dok je ovaj upućivao loptu Mati. I to kako mu ju je uputio! U oko ga pogodio, što bi se reklo.

Što se tiče ofenzive, tu mu se nema šta prigovoriti, bio je sjajan i rijetki su dueli koje je izgubio u napadu. U obrani je također bio dobar, al i dalje ne na razini na kojoj je trebao, može on, mora i, vjerujem, hoće, još bolje.
Moja greska,izvinjavam se. :D
Nisam dobro upratio na streamu a poslije kada sam isao provjeriti na [i]rezultati.com[/i] je pisalo da je asistent Hazard.To me je zbunilo.
No,kasnije sam pregledao ponovo. :D
Nadam se da će samo napredovati, jer ima njemu još puno prostora da iskoristi sav potencijal. Već je sada jako dobar bek, ali ne mogu se oteti dojmu da mu tek predstoji najbolje i da mora raditi na tome. Slično kao i s nekoliko naših igrača, tipa Hazard, Moses i Oscar. B-)
Future is blue. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1358782661' post='103208']
Nadam se da će samo napredovati, jer ima njemu još puno prostora da iskoristi sav potencijal. Već je sada jako dobar bek, ali ne mogu se oteti dojmu da mu tek predstoji najbolje i da mora raditi na tome. Slično kao i s nekoliko naših igrača, tipa Hazard, Moses i Oscar. B-)
Future is blue. :D
[/quote]
Naravno da moze napredovati , posebno u defanzivi . Ali meni je i dalje Ivanovic prvi pick sto se tice desnog beka .
Azpi mora jos puno pure pojesti da bude kao Bane .
Lijepih riječi od Edena, nadam se da će postati još bolju u nastavku sezone.

[img]http://24.media.tumblr.com/f6077a1bad210c91caec794480d1d3b0/tumblr_mh1qzmDL5z1rnj1gio1_400.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/e7622edbdeeae089666e9ca8b705c38c/tumblr_mh1qzmDL5z1rnj1gio2_400.gif[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/6033e90e01b879daa317fadb806d7c9a/tumblr_mh1qzmDL5z1rnj1gio3_400.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/8c2a5d00137d3cc042e185c816e217ef/tumblr_mh1qzmDL5z1rnj1gio4_400.gif[/img]
Za onaj pokušaj simuliranja mu netko treba odvalit jednu bečku. Drag mi je, al ono je nedopustivo. Nismo mi jebena Barcelona puna padavičara. Volim i ispušit utakmicu, nego ju dobit simulirajući. Nadam se da sam zadnji put ovo vidio s njegove strane.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.