Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

ne ne dida, otac i del su za milwal

casandrin otac i rodney su za chelsea a pokojna mater za charlton

Svaku seriju sam dvaput pogledao a neke i više i ja ne vjerujem da mi je ovo izmaklo aaaaaa sad sam tek lud

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Svaku seriju sam dvaput pogledao a neke i više i ja ne vjerujem da mi je ovo izmaklo aaaaaa sad sam tek lud

da to san se i ja sokira al kad sanbia uocia par detalja cak se i dixon spominje i del se salia u vezi chelsea itd itd

Naravno, ne trebam ni spominjati da Caeova drogirana teorija nema veze s realnošću.

Ja sam mu na trenutak 'ladno poverovao 8-} =))

• 2 sedmice kasnije...

http://www.youtube.com/watch?v=QVcyxX988O0&feature=player_embedded

French journalist said he would eat a rat if Azpi ever made the Spain squad, here's the vid of him having a mouth full of humble...rat?

http://www.youtube.com/watch?v=QVcyxX988O0&feature=player_embedded

French journalist said he would eat a rat if Azpi ever made the Spain squad, here's the vid of him having a mouth full of humble...rat?

Bilo je vec ovo.

Svaka njemu čast ali sam pročitao na par mjesta na ovom forumu da je Azpi bolji od Baneta (valjda na toj poziciji desnog beka) i onda sam vidio da ga neki svrstavaju u prvu postavu iduće sezone. I kad sam sve to zbrojio, ta mišljenja i razmišljanja - naprosto sam se pogubio i nisam mogao doći sebi. Zar ima takvih mentalnih razmišljanja, da je jedan Azpi bolji od Banetaaa, eeeeej Baneta.

Ne želim da vjerujem da su ti ljudi ozbiljni. Azpi solidan igrač, ali Bane izmislio za njega loptu, pa sviđalo se to nekome ili ne. Čak je i Azpi doveden kao back-up, a ne kao prvi izbor. Druga stvar što ga je Benitez gurao.

Meni je Bane i dalje bolji na desnom beku, ali kad Azpi igra tu ne osjeti se nikakva razlika. Čak je imao bolju sezonu od Baneta ove godine, i uspio ga izgurati iz prve postave u jednom trenutku.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Evo kako je poteklo ono za Davea. Odmah na početku kad Trigger sretne Rodneya:

http://www.youtube.com/watch?v=pT5yqBKwAmU

Tako su Englezi napravili zajebanciju, a pošto im je teško za izgovoriti bilo onda su ga prozvali Dave. :D

• 2 sedmice kasnije...

ima samo jednu slabu tačku a to je igra glavom,i to primetio sam kad je pored njega igrao Ivanović,primili smo tako golove od junajteda i od sitija,i to jako bitne golove,i to od kepeca,čičarita i aguera i u jednoj i u drugoj situaciji azpi je kasnio a ivanović je ladio muda negde napred i ostavio ga samog

Azpi i mala (Balearic Islands)

Love was in the air for Chelsea right-back Cesar Azpilicueta and his girlfriend on their holiday to the Balearic Islands, as the two were spotted enjoying themselves on the beach and had a kiss in the sea.
Azpilicueta is another Premier League star who is enjoying a last few days of relaxation on his late holiday as his Chelsea team-mates get back to work under returning boss Jose Mourinho.

article-2358236-1AB6E21A000005DC-212_634

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.