12. maj 2013.13 god. comment_122053 ne ne dida, otac i del su za milwal casandrin otac i rodney su za chelsea a pokojna mater za charlton Svaku seriju sam dvaput pogledao a neke i više i ja ne vjerujem da mi je ovo izmaklo aaaaaa sad sam tek lud Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122057 Svaku seriju sam dvaput pogledao a neke i više i ja ne vjerujem da mi je ovo izmaklo aaaaaa sad sam tek lud da to san se i ja sokira al kad sanbia uocia par detalja cak se i dixon spominje i del se salia u vezi chelsea itd itd Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122058 Kad su bili na večer kod Cassandre Delboy spominje kako je Rodney visok pa može na stajaća mjesta kad ide gledat Chelsea.... :D Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122063 sad san bas nasa http://www.shortlist.com/quizzes/the-only-fools-and-horses-quiz#content-1 prvo pitanje pa musko i kasnije mozete provjerit Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122066 Naravno, ne trebam ni spominjati da Caeova drogirana teorija nema veze s realnošću. Ja sam mu na trenutak 'ladno poverovao 8-} =)) Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125771 http://www.youtube.com/watch?v=QVcyxX988O0&feature=player_embedded French journalist said he would eat a rat if Azpi ever made the Spain squad, here's the vid of him having a mouth full of humble...rat? Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125772 http://www.youtube.com/watch?v=QVcyxX988O0&feature=player_embedded French journalist said he would eat a rat if Azpi ever made the Spain squad, here's the vid of him having a mouth full of humble...rat? Bilo je vec ovo. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125796 Ne znam da li je to slucajnost ove sezone , ali po meni on pravi previse penala . Jbg mora malo pripaziti na to . Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125996 nekako mi je los u situacija kad ide lopta u peterac, ili kasni ili se gubi pomalo, treba tu jos uciti od Ashley Colea Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126001 Naravno, postoje detalji na kojima mora da poradi, ali za prvu sezonu u PL, bio je dobar. Dostojno je menjao Baneta na desnoj strani. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126071 Svaka njemu čast ali sam pročitao na par mjesta na ovom forumu da je Azpi bolji od Baneta (valjda na toj poziciji desnog beka) i onda sam vidio da ga neki svrstavaju u prvu postavu iduće sezone. I kad sam sve to zbrojio, ta mišljenja i razmišljanja - naprosto sam se pogubio i nisam mogao doći sebi. Zar ima takvih mentalnih razmišljanja, da je jedan Azpi bolji od Banetaaa, eeeeej Baneta. Ne želim da vjerujem da su ti ljudi ozbiljni. Azpi solidan igrač, ali Bane izmislio za njega loptu, pa sviđalo se to nekome ili ne. Čak je i Azpi doveden kao back-up, a ne kao prvi izbor. Druga stvar što ga je Benitez gurao. Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126099 Meni je Bane i dalje bolji na desnom beku, ali kad Azpi igra tu ne osjeti se nikakva razlika. Čak je imao bolju sezonu od Baneta ove godine, i uspio ga izgurati iz prve postave u jednom trenutku. Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126109 Da, Azpi je bolji na desnom beku od Baneta. Ovog drugog treba koristit na stoperu i nekad na beku. A sad opletite... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126374 Da, Azpi je bolji na desnom beku od Baneta. Ovog drugog treba koristit na stoperu i nekad na beku. A sad opletite... Bas tako. Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131679 Evo kako je poteklo ono za Davea. Odmah na početku kad Trigger sretne Rodneya: http://www.youtube.com/watch?v=pT5yqBKwAmU Tako su Englezi napravili zajebanciju, a pošto im je teško za izgovoriti bilo onda su ga prozvali Dave. :D Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131812 Hahaha pazi Triggera i nabacivanje cijene,ovaj mu rece 9 on k'o iz puske 8 hahaha - Done . :D Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133071 ima samo jednu slabu tačku a to je igra glavom,i to primetio sam kad je pored njega igrao Ivanović,primili smo tako golove od junajteda i od sitija,i to jako bitne golove,i to od kepeca,čičarita i aguera i u jednoj i u drugoj situaciji azpi je kasnio a ivanović je ladio muda negde napred i ostavio ga samog Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133273 Azpi i mala (Balearic Islands) Love was in the air for Chelsea right-back Cesar Azpilicueta and his girlfriend on their holiday to the Balearic Islands, as the two were spotted enjoying themselves on the beach and had a kiss in the sea. Azpilicueta is another Premier League star who is enjoying a last few days of relaxation on his late holiday as his Chelsea team-mates get back to work under returning boss Jose Mourinho. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.