Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

evo spomenuse ga tamo u terryevoj temi, pa reko da nadjem njegovu temu

malog sam gledo prosle i nesto malo ove godine kada bi bio champioship na sportklubu, 

e sad vidim pise se o njemu kao o terryevom nalsijedniku, mislim volio bih i ja da kad terry ode on postane kapiten

ali on je zadnji vezni, u tom sam siguran, svaku tekmu njegovu kad sam gledo (Watford Nott forest) on je igro defanzivnog veznog igraca

mislim, da kad bi se Luiza vratilo na stopera, da bi se njemu otvorilo mjesto u timu (naravno na pocetku da grije klupu) u tom dijelu momcadi veznih MC-ova (Ramires, Matic, MIkel, Lampard + on), s tim kako lampard manje igra da on dobija vise prilike i za 3-4-5 godina mozda bude i starter ;)

Pa evo baš sam ti o tome pričao na temi o Terryju. Mislim da za njega neće biti mjesta na poziciji DMF-a. I zato smatram da će ići na poziciji stopera kad se vrati i da će Terryja zamjeniti.

• Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa evo baš sam ti o tome pričao na temi o Terryju. Mislim da za njega neće biti mjesta na poziciji DMF-a. I zato smatram da će ići na poziciji stopera kad se vrati i da će Terryja zamjeniti.

Neko prosto mora zameniti Terrya i mora biti home grown igrac,tako da mislim da on ima najvise sansi.Mada tu su i Ake,Lewis,Kalas...

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

10426525_317800478419958_824354060428407

Disappointing result against France, but we lose as a team and win as a team. Unhappy with the injury, praying for a quick recovery.

• 2 mjeseca kasnije...

Bravo. Da se proda bar za 5 miliona

• 11 mjesec kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...

Mene ovaj momak svaki put odusevi svojom igrom. Za razliku od Loftus Cheeka kojem je zivot mrzak, ovak momak igra prije svega glavom, svaki pas mu je odmjeren, nema gresaka, ne upusta se nepotrebno u driblinge, ne gubi lopte, gleda uvijek da lopta ide naprijed a ne samo ziheraski nazad. 

Sve u svemu dobar je utisak ostavio na mene.

• 2 sedmice kasnije...

http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-duo-ruben-loftuscheek-and-nathaniel-chalobah-are-heading-in-opposite-directions-under-a3363361.html

Evo jedan fin tekst nakon o Chalobahu i RLC-u nakon jučerašnjeg meča mlade repke Engleske protiv Kazahstana. Šta mislite koji će od ova dva momka dobijati više šansi kod Contea ? 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.