25. januar 2014.12 god. comment_160117 evo spomenuse ga tamo u terryevoj temi, pa reko da nadjem njegovu temu malog sam gledo prosle i nesto malo ove godine kada bi bio champioship na sportklubu, e sad vidim pise se o njemu kao o terryevom nalsijedniku, mislim volio bih i ja da kad terry ode on postane kapiten ali on je zadnji vezni, u tom sam siguran, svaku tekmu njegovu kad sam gledo (Watford Nott forest) on je igro defanzivnog veznog igraca mislim, da kad bi se Luiza vratilo na stopera, da bi se njemu otvorilo mjesto u timu (naravno na pocetku da grije klupu) u tom dijelu momcadi veznih MC-ova (Ramires, Matic, MIkel, Lampard + on), s tim kako lampard manje igra da on dobija vise prilike i za 3-4-5 godina mozda bude i starter ;) Pa evo baš sam ti o tome pričao na temi o Terryju. Mislim da za njega neće biti mjesta na poziciji DMF-a. I zato smatram da će ići na poziciji stopera kad se vrati i da će Terryja zamjeniti. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160120 Pa evo baš sam ti o tome pričao na temi o Terryju. Mislim da za njega neće biti mjesta na poziciji DMF-a. I zato smatram da će ići na poziciji stopera kad se vrati i da će Terryja zamjeniti. Neko prosto mora zameniti Terrya i mora biti home grown igrac,tako da mislim da on ima najvise sansi.Mada tu su i Ake,Lewis,Kalas... Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160154 Neko prosto mora zameniti Terrya i mora biti home grown igrac,tako da mislim da on ima najvise sansi.Mada tu su i Ake,Lewis,Kalas... Ake,Chalo su nešto kao DL mogu igrati i u sredini a Kalas je klasični stoper... Jebo mater gledaj kakva tri momka imamo i mi bi kupovali eto jada... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180299 Lijepo je vidjeti da se naši mladi igrači druže i van terena Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185949 http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/burnley-loan-for-chalobah.html Odlazi na posudbu u Burnley. Dobar potez, da ga vidimo i na premierligaškoj sceni. Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185960 Odličan potez, Premier liga, solidna ekipa u kojoj će vjerojatno igrati prvu postavu, tako da je dobro za sve tri strane, igrača, Burnley, Chelsea Prijavi
19. novembar 2014.11 god. comment_193072 Disappointing result against France, but we lose as a team and win as a team. Unhappy with the injury, praying for a quick recovery. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247290 Našem pomalo zaboravljenom Chalobahu koji je u Napoliju je danas preminula majka te stoga nije bio u sastavu danas.. Drži se! Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247315 Našem pomalo zaboravljenom Chalobahu koji je u Napoliju je danas preminula majka te stoga nije bio u sastavu danas.. Drži se! Ne bi on bio ni da su mu svi zivi i zdravi u sastavu. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247317 Mislio sam u rosteru za utakmicu, ne u prvih 11, ali na klupi bi bio Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247323 Mislio sam u rosteru za utakmicu, ne u prvih 11, ali na klupi bi bio jest tesko biti na klupi u italiji, mogu 20 igraca drzati na klupi :D Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261027 Mene ovaj momak svaki put odusevi svojom igrom. Za razliku od Loftus Cheeka kojem je zivot mrzak, ovak momak igra prije svega glavom, svaki pas mu je odmjeren, nema gresaka, ne upusta se nepotrebno u driblinge, ne gubi lopte, gleda uvijek da lopta ide naprijed a ne samo ziheraski nazad. Sve u svemu dobar je utisak ostavio na mene. Prijavi
7. oktobar 2016.9 god. comment_261647 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-duo-ruben-loftuscheek-and-nathaniel-chalobah-are-heading-in-opposite-directions-under-a3363361.html Evo jedan fin tekst nakon o Chalobahu i RLC-u nakon jučerašnjeg meča mlade repke Engleske protiv Kazahstana. Šta mislite koji će od ova dva momka dobijati više šansi kod Contea ? Prijavi
7. oktobar 2016.9 god. comment_261656 Naravno Chalobah, kada Rubena Conte ne zna iskoristiti. Da ga stavi u sredinu umjesto nekih desetki i napadaca, lik bi igrao vrhunski. Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261797 Ma samo mu davati sansu za igru i bice jos bolji, nece biti losiji od Mikela. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.