Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Watford will always have a place in my heart. #WFC #watfordfc

Chalobah's tweets indicate that he won't be returning to Watford next season. I wonder if he had a chat with Jose at Wembley?

Mozda ce ovaj da se vrati ipak na ljeto,sad d ali ce na novu pozajmicu nezz

Vjerujem da ce se razocarati kad bude cuo da je Mourinho bio na tribinama, mislim, nije pruzio neku partiju za pohvalit se.

Ne vjerujem, sama činjenica da ga je manager došao gledati je veliki podstrek i podrška mladom igraču.

Ne vjerujem, sama činjenica da ga je manager došao gledati je veliki podstrek i podrška mladom igraču.

Naravno da mu dobro dodje to sto dodje jedan Mou ga pratiti ali mislim vezano za tekmu, nije odusevio, cak ga je i zamjenio u 70 minuti. Mislim meni bi bilo krivo da me gleda "glavni" a ja ne odigram na svom nivou. Bit ce valjda na pripremama da se pokaze u boljem svjetlu.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Chalobah, we are thinking will go on loan for one last season,' said the manager. 'That's our intention, he knows, we discussed that with him. He's a very, very good player and I like him very, very much. I am very impressed. For sure he is a Chelsea player [but] he has to play every weekend for the last year of his loan period. We think he is there. He could be in our squad already. But we think one more season and his last season on loan, because he's very good.

prvo nisam poverovao da je mou ovo izjavio,reko ma ovi su nešto prenapumpali priču,kad ono stvarno,sa službene stranice

Mislim da za njega treba naci tim sa prvoligaskim statusom, da ponovno vracanje u Champ ne bi nista novo donelo. Kalas je iz Vitessea dospeo u prvi tim Plavaca, mozda je to dobra opcija i za Nate-a.

• 3 sedmice kasnije...

Cini se da Arsenal vreba u zelji da pokusa da nam mazne malog,ali citam da bi novi ugovor trebalo da bude uskoro potpisan (ovaj istice 2014 godine) .

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

Posuđen Josevom prijatelju Aitoru Karanki u Boro, nadamo se većoj minutaži.

Zar u Forestu nije bi u udarnoj postavi. Šta je s ovim našim posuđenim igračima, svi se s klupom druže ccc.

• 2 sedmice kasnije...

evo spomenuse ga tamo u terryevoj temi, pa reko da nadjem njegovu temu

malog sam gledo prosle i nesto malo ove godine kada bi bio champioship na sportklubu, 

e sad vidim pise se o njemu kao o terryevom nalsijedniku, mislim volio bih i ja da kad terry ode on postane kapiten

ali on je zadnji vezni, u tom sam siguran, svaku tekmu njegovu kad sam gledo (Watford Nott forest) on je igro defanzivnog veznog igraca

mislim, da kad bi se Luiza vratilo na stopera, da bi se njemu otvorilo mjesto u timu (naravno na pocetku da grije klupu) u tom dijelu momcadi veznih MC-ova (Ramires, Matic, MIkel, Lampard + on), s tim kako lampard manje igra da on dobija vise prilike i za 3-4-5 godina mozda bude i starter ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.