Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

Gledao sam ga danas u polu-finalu Eura U 19...
Prosecna partija, nista posebno nije napravio, ali previse su ga drzali na desnoj strani, a to nije njegova pozicija...
Ipak, najmladji clan U19 repke, a jedan od najstandardnijih su podaci koji dovoljno govore.
Bice on veliki.
  • 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/2906386/title/chalobah-loaned-to-watford"]http://www.chelseafc.com/news-article/article/2906386/title/chalobah-loaned-to-watford[/url]

Nate na posudbi kod Zole u Watfordu. Nek mu je sretno, nadam se da će puno naučiti, što je više moguće igrati i vratiti se sretan bez ikakvih povreda. Posudba traje do januara mjeseca. B-)
Ide pod Gianfrancovu palicu u Watford, ne sumnjam da će skupiti zavidan broj nastupa i još više napredovati s njim.
  • 2 sedmice kasnije...
Njegov Watford danas izgubio protiv Boltona 2:1, a Nathaniel nije bio ni na klupi. Iskreno, ne znam zašto. Zna li netko jel ozljeda il nešto drugo?
I prvi seniorski start za Zolin Watford, odigrali su 2:2 nakon što su dvaput vodili protiv Bristola. Šteta za njih, ali dobar nastup našeg tinejdžera. Sa oficijalne stranice Hornetsa:

[size=4][color=#1B1B1B][font=Arial]Chalobah impressed with his composure in the centre of the park from the outset; just 17 years of age the Chelsea young pro.[/font][/color][/size]
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8111774/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/8111774/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/url]

Evo zašto je Franco veliki učitelj.
Izgleda ja jedini pratim ovog momka. Novi nastup u dresu Hornetsa, odigrao 80 minuta i onda zamijenjen protiv Huddersfielda. Na kraju su u strašnoj završnici slavili sa 2:3. Treba napomenuti da je ponovo izgledao impresivno u sredini terena. Jako koristan igrač i veliki talent.
[quote name='Wisey' timestamp='1348956535' post='81012']
Izgleda ja jedini pratim ovog momka. Novi nastup u dresu Hornetsa, odigrao 80 minuta i onda zamijenjen protiv Huddersfielda. Na kraju su u strašnoj završnici slavili sa 2:3. Treba napomenuti da je ponovo izgledao impresivno u sredini terena. Jako koristan igrač i veliki talent.
[/quote]

Čini ti se samo :P Još jedna odlično odabrana posudba. Zauzeo je svoje mjesto u veznom redu početne 11-orke i to je najvažnije.
Evo nekoliko zaista lijepih komentara na račun Natea:

[i][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]" I remember watching John Barnes for the first time and being blown away. I had the same feeling watching Chalobah when he came on against Brighton. Shame he's not ours. Let's hope we can extend his loan in January.”

"People moan about having players on loan , but when you get a chance to watch a player with such natural ability play in a Watford shirt , it is extremely exciting.”

" Can't believe he's only 17...and English. Unfortunately it's what's wrong with the Premiership, young players with great talent and destined to play in our English team, fade away into obscurity, unable to get in the first team. He plays in that typical Chelsea holding role, that the club seems to have had abundance of players playing over the years. I love a player who never looks at the ball when he recieves it. Quality player who I hope we get all season

" Was head and shoulders above the rest in the first half on Saturday. Such confidence and composure on the ball, giving orders to players a lot older than him. Natural talent and leader. Very bright future. Hopefully can stay for the whole season”

" he is so good why the **** did he move back to defence on Saturday. We totally lost our way after that ! Bad decision by Zola me thinks.”[/color][/color][/color][/i]

P.S - Čitao sam da ga mnogi porede sa Yayom Toureom. Ukoliko je tako (nisam odgledao nijednu utakmicu u dresu Watforda pa ne mogu suditi), to bi bilo fantastično za nas. :D
I još jednom u početnom sastavu, zamijenjen pred sam kraj utakmice (90. minuta). Velika pobjeda Zolinog tima nakon što su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje protiv Charltona na gostovanju.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Prvi gol u profesionalnoj karijeri danas. Bravo Nate !

Pobjeda 2:1 Watforda protiv Wolvesa u utakmici gdje je on zabio prvi gol za vodstvo. B-)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.