Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

[center][center] [/center][/center]
[center][center][b][img]http://www.thefa.com/~/media/Images/TheFA/Website/People/Players/England%20Profiles/Men%20U17s/Large%20Profile%20Shots/ChalobahPortugal.ashx/ChalobahPortugal.jpg?as=1&w=620[/img][/b]
[/center][/center]

[center][center]
[/center][/center]

[center][center][b]Rođen: 12.12.1994. u Freetownu, u Sierri Leone.[/b]
[/center][/center]

[center][center]
[/center][/center]

[center][center][b]Igrač o kojemu svi već znamo podosta, wonderkid, izvrstan stoper, a zna igrati i poziciju zadnjeg veznog. Ofanzivno takoÄ‘er jako opasan po protivnike. Kapetan Engleske u17 reprezentacije, a to je postao čim je napunio 16 godina što je nevjerojatan podatak.[/b]
[/center][/center]

[center][center]
[/center][/center]

[center][center][b]U Chelseaju je odrastao, tj počeo se baviti nogometom u Chelseajevoj akademiji. Preskakao je generacije radeći nevjerojatan napredak iz sezone u sezonu.[/b]
[/center][/center]

[center][center]
[/center][/center]

[center][center][b]Prvi put u sastavu prvog tima se našao prekjučer protiv Wolverhamptona, sa dobi od 17 godina i 3 tjedna.[/b]
[/center][/center]

[center][center]
[/center][/center]

[center][center][b][media]http://www.youtube.com/watch?v=sWeRSScaIYM[/media][/b]
[/center][/center]
  • Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U kojoj god kategoriji da je igrao, bilo to u Chelsea ili reprezentaciji bio je kapiten, ne sumnjam da ce biti i kapiten Chelsea u buducnosti :)
Ove sezone sam ga dosta puta gledao i svaki put me zascinirao !!!

Nasljednik Terry-a ;)

A da li ce biti kapiten to ne znam ima i Josh , Lalkovic , Lukaku ... ali ko god da bude bitno je da zivi za CHELSEA !
Adam Phillip, George Saville i Nathaniel Chalobah, danas su potpisali svoje profesionalne ugovore sa Chelsejem. Chalobah, koji je bio na klupi protiv Wolvesa u ponedeljak, potpisao je ugovor na 2 i po godine, čime se obavezao na vjernost Chelseju do 2014. godine.
Saville je potpisao ugovor na 3 i po godine a Phillip je svoj produžio svoj ugovor od 6 mjeseci na još godinu dana.

http://www.youtube.com/watch?v=oXP5B8XcC7U

Zaista odlične vijesti ! ;)
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1325774168' post='14723']
Adam Phillip, George Saville i Nathaniel Chalobah, danas su potpisali svoje profesionalne ugovore sa Chelsejem. Chalobah, koji je bio na klupi protiv Wolvesa u ponedeljak, potpisao je ugovor na 2 i po godine, čime se obavezao na vjernost Chelseju do 2014. godine.
Saville je potpisao ugovor na 3 i po godine a Phillip je svoj produžio svoj ugovor od 6 mjeseci na još godinu dana.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=oXP5B8XcC7U[/media]

Zaista odlične vijesti ! ;)
[/quote]
Slazem se.. pogotov mi je drago zbog Chalobaha :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325775667' post='14727']
Šta će im Saville i Phillip, katastrofa su obojica..
[/quote]
Neka Phillipa, on zna prcati Goonere kraljevski. :D
Gledao sam ga na SP-u U17 ili je ono U19 bio ne mogu se sada sjetiti. U svakom slučaju imao je, realno gledano, dosta kikseva i grešaka koje jedan igrač na onoj poziciji ne bi smio imati ni pod razno. Ja se optimistično nadam da je to samo do neiskustva, a ne da se radi o još jednom u nizu precijenjenom engleskom reprezentativcu tipa Andy Caroll i tako ti koji se dižu u nebesa bez ikakvog pokrića :/
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325870980' post='14998']
Gledao sam ga na SP-u U17 ili je ono U19 bio ne mogu se sada sjetiti. U svakom slučaju imao je, realno gledano, dosta kikseva i grešaka koje jedan igrač na onoj poziciji ne bi smio imati ni pod razno. Ja se optimistično nadam da je to samo do neiskustva, a ne da se radi o još jednom u nizu precijenjenom engleskom reprezentativcu tipa Andy Caroll i tako ti koji se dižu u nebesa bez ikakvog pokrića :/
[/quote]
Ja sto sam gledao do sade 4 njegove utakmice (jedna protiv Arsenala) , bio je [b]odlican ![/b]
Ako budu radili s njim bice igrac,al ako ga daju na posudbe nema nista od njeg..
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Pa netreba on stopera, može on i defenzivnog veznog, ima odiličnu tehniku, a i brzinu :D
  • 3 mjeseca kasnije...
Nate kao kapiten Youth tima također uživo svjedočio najvećem pothvatu CFC-a, imao priliku da uči od velikana ovog kluba i svi se zajedno nadamo da će upravo on biti jedan od budućih lidera.
U Youth timu imamo naslednike za sve tri najvee legende Chelsea-ja(JT, FL, DD)
Shalo, Piazon i Feruz su buducnost fudbala, svim srcem se nadam da ce im se dati prava sansa da to i pokazu.
Shalo je buduci kapiten Chelsea-ja, u to sam uveren !
  • 4 sedmice kasnije...
odličan u prekidima, udarac glavom mu je jača strana što je i dobro za stopera; iznenadilo me koliko je pogodaka zabio pa ipak je on stoper, tj. zadnji vezni XD

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.