4. januar 2012.14 god. comment_14657 [center][center] [/center][/center] [center][center][b][img]http://www.thefa.com/~/media/Images/TheFA/Website/People/Players/England%20Profiles/Men%20U17s/Large%20Profile%20Shots/ChalobahPortugal.ashx/ChalobahPortugal.jpg?as=1&w=620[/img][/b] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]RoÄ‘en: 12.12.1994. u Freetownu, u Sierri Leone.[/b] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]IgraÄ o kojemu svi već znamo podosta, wonderkid, izvrstan stoper, a zna igrati i poziciju zadnjeg veznog. Ofanzivno takoÄ‘er jako opasan po protivnike. Kapetan Engleske u17 reprezentacije, a to je postao Äim je napunio 16 godina što je nevjerojatan podatak.[/b] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]U Chelseaju je odrastao, tj poÄeo se baviti nogometom u Chelseajevoj akademiji. Preskakao je generacije radeći nevjerojatan napredak iz sezone u sezonu.[/b] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]Prvi put u sastavu prvog tima se našao prekjuÄer protiv Wolverhamptona, sa dobi od 17 godina i 3 tjedna.[/b] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b][media]http://www.youtube.com/watch?v=sWeRSScaIYM[/media][/b] [/center][/center] Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14672 Za jednog stopera i vishe nego zavidna tehnika, nije ni cudo sto u youth-u igra veznog Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14673 Kad su defanzivni igraci u pitanju mislim da nam je on najveci talenat Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14682 ima potencijal da postane u budućnosti kapiten Chelseaja Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14684 U kojoj god kategoriji da je igrao, bilo to u Chelsea ili reprezentaciji bio je kapiten, ne sumnjam da ce biti i kapiten Chelsea u buducnosti Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14705 Ove sezone sam ga dosta puta gledao i svaki put me zascinirao !!! Nasljednik Terry-a A da li ce biti kapiten to ne znam ima i Josh , Lalkovic , Lukaku ... ali ko god da bude bitno je da zivi za CHELSEA ! Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14723 Adam Phillip, George Saville i Nathaniel Chalobah, danas su potpisali svoje profesionalne ugovore sa Chelsejem. Chalobah, koji je bio na klupi protiv Wolvesa u ponedeljak, potpisao je ugovor na 2 i po godine, Äime se obavezao na vjernost Chelseju do 2014. godine. Saville je potpisao ugovor na 3 i po godine a Phillip je svoj produžio svoj ugovor od 6 mjeseci na još godinu dana. http://www.youtube.com/watch?v=oXP5B8XcC7U Zaista odliÄne vijesti ! Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14725 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1325774168' post='14723'] Adam Phillip, George Saville i Nathaniel Chalobah, danas su potpisali svoje profesionalne ugovore sa Chelsejem. Chalobah, koji je bio na klupi protiv Wolvesa u ponedeljak, potpisao je ugovor na 2 i po godine, Äime se obavezao na vjernost Chelseju do 2014. godine. Saville je potpisao ugovor na 3 i po godine a Phillip je svoj produžio svoj ugovor od 6 mjeseci na još godinu dana. [media]http://www.youtube.com/watch?v=oXP5B8XcC7U[/media] Zaista odliÄne vijesti ! [/quote] Slazem se.. pogotov mi je drago zbog Chalobaha Prijavi
5. januar 2012.14 god. Autor comment_14727 Šta će im Saville i Phillip, katastrofa su obojica.. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14745 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1325775667' post='14727'] Šta će im Saville i Phillip, katastrofa su obojica.. [/quote] Neka Phillipa, on zna prcati Goonere kraljevski. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14998 Gledao sam ga na SP-u U17 ili je ono U19 bio ne mogu se sada sjetiti. U svakom sluÄaju imao je, realno gledano, dosta kikseva i grešaka koje jedan igraÄ na onoj poziciji ne bi smio imati ni pod razno. Ja se optimistiÄno nadam da je to samo do neiskustva, a ne da se radi o još jednom u nizu precijenjenom engleskom reprezentativcu tipa Andy Caroll i tako ti koji se dižu u nebesa bez ikakvog pokrića :/ Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15031 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325870980' post='14998'] Gledao sam ga na SP-u U17 ili je ono U19 bio ne mogu se sada sjetiti. U svakom sluÄaju imao je, realno gledano, dosta kikseva i grešaka koje jedan igraÄ na onoj poziciji ne bi smio imati ni pod razno. Ja se optimistiÄno nadam da je to samo do neiskustva, a ne da se radi o još jednom u nizu precijenjenom engleskom reprezentativcu tipa Andy Caroll i tako ti koji se dižu u nebesa bez ikakvog pokrića :/ [/quote] Ja sto sam gledao do sade 4 njegove utakmice (jedna protiv Arsenala) , bio je [b]odlican ![/b] Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15130 Ako budu radili s njim bice igrac,al ako ga daju na posudbe nema nista od njeg.. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26361 U budućnosti će biti velika borba za to mjesto štopera, ali ne sumnjam da će Nathaniel igrati. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26524 Pa netreba on stopera, može on i defenzivnog veznog, ima odiliÄnu tehniku, a i brzinu Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51091 Nate kao kapiten Youth tima takoÄ‘er uživo svjedoÄio najvećem pothvatu CFC-a, imao priliku da uÄi od velikana ovog kluba i svi se zajedno nadamo da će upravo on biti jedan od budućih lidera. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52421 U Youth timu imamo naslednike za sve tri najvee legende Chelsea-ja(JT, FL, DD) Shalo, Piazon i Feruz su buducnost fudbala, svim srcem se nadam da ce im se dati prava sansa da to i pokazu. Shalo je buduci kapiten Chelsea-ja, u to sam uveren ! Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54947 [url="http://www.youtube.com/watch?v=gdv_Jf8Ug9c&feature=g-all-u"]http://www.youtube.com/watch?v=gdv_Jf8Ug9c&feature=g-all-u[/url] Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62104 odliÄan u prekidima, udarac glavom mu je jaÄa strana Å¡to je i dobro za stopera; iznenadilo me koliko je pogodaka zabio pa ipak je on stoper, tj. zadnji vezni XD Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.