Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Za 10 dana je utakmica EFL kupa protiv West Hama. Gurnuti njega i RLC-a odmah od prve minute na pozicije Matića i Kantea. A također valjda bude i protiv Uniteda minuta za njega da dodatno pojača sredinu pred kraj meča.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Definitivno najbolji igrač koji je došao iz naše akademije.Pokidao sinoć,imao je odličnih pasova,nekoliko finih finti sve u svemu odlična partija.

Zaslužuje mnogo veću minutažu,mislim da bi protiv slabijih ekipa s standardnim igračima mogao igrati bez imalo problema.
  • 1 mjesec kasnije...
Odličan prelazni rok trebamo mi navijači od Fife zatražiti da nam zabrane poslovanje do 2025. minimalno da ovi mladi konačno dobiju priliku.

Ljudi moji šta je Emanelu i ostalim malumnicima u glavi? 

Imaš 0 dobrih domaćih igrača, u reprezentaciji ti je samo Cahil iz nekog razloga ali neće ni on više igrati provereno. Već 10 godina nisu izbacili dobro igrača iz škole a toliko se priča o našoj akademiji kao da je najbolja na svetu. 

I onda imaš Čalobu koji je prošao sve mlađe selekcije, išao na pozajmice, igrao na kašiku kod nas, sve to prošao i ćutao, čovek je kapiten i glavni igrač mlade reprezentacije. Ako sve to nije dovoljno da momak dobije šansu da igra onda treba da ugasimo klub. 

Bitno da se dovodi Bakajoko za 40 miliona.  X(  X(  X(

Malo je 5 miliona da ga jebeš, al očigledno momak je navalio da ide pa Chelsea mora pristati i na manje ponude.

Hoce covjek da igra a ne da truhne na klupi.

I ptice na grani znaju da niko iz akademije nece dobiti pravu sansu.

Odlaskom Traore i Calobaha izgubili bi dva odlicna igraca i potencijalne legende kluba(da smo normalan klub i da damo priliku) ovi igraci bi za 2-3 sezone bili nosioci ekipe.
Gotovo, dogovorio 5-godišnji ugovor s Watfordom. Ne mogu da vjerujem da ostajemo bez njega, sjajan igrač. Ostalo mu je 12 mjeseci ugovora i ne vidim kako mu Conte nije mogao dati priliku, pa ako ne bude zadovoljan neka ode besplatno sljedećeg ljta. Ko da je neka razlika između 0 i 5 miliona.

Conte  je morao da mu da veću minutažu, ali svaka čast onome ko je uspeo da izvuče 5 miliona za momka koji je bolji fudbaler od Matića, a košta 7 puta više... Sačuvaj bože, prodaš trojicu mladih, potencijalno odličnih igrača iz akademije za 30 miliona i dovedeš za iste te pare prosečnog Nemca ili otpad iz Reala.

E jbga Igi, nisam ni ja neki veliki ljubitelj Matica, ali reci da je Chalobah bolji od njega nije na mjestu.

Jedno moramo shvatiti, dok god su nam treneri koji trebaju donjeti instant uspjeh i ciji je vijek trajanja u Chelsea-u 2-3 godine, oni nece ni pomisljati da regrutuju akademce u prvi tim. Zasto bi neki trener to radio kad od tog igraca nece imati koristi, jer dok se on razvije ovaj ce vec trenirati neki drugi klub.

Stavis se samo u poziciju tih trenera, i vjerovatno bi isto uradili. Da Conte planira biti ovdje nekih 10 godina, sigurno bi drugacije razmisljao, jer bi onda imao koristi od forsiranja tih mladih igraca. Ovako on nema potrebe za tim jer nece docekat njihov razvoj i prajm.

Ne razumijem Contea, prodao je trojicu mladih igraca koji su trebali nositi klub u buducnosti. Calobah je odlican igrac i dokazao je to kad god je dobio priliku. Sve je do nas, nama do skora je igro Mikel u prvoj postavi a ovaj se vucao po posudbama.
Ovom su nudili novi poboljsani ugovor, obecana mu je i bolja minutaza. Sve to je odbio i otisao u Watford, sta sad placete? Sretno mu, sam je odlucio i to je to.

Svi ovi mladi jedino u Chelseaju ne mogu da cekaju na sansu, nece da se trude, kontaju samo zato sto su talentovani dobit ce odmah zagarantovano mjesto u timu. Ne ide to tako.

Da je Chalobah u junjtedu ponikao, jos bi on ostao tamo, pa i ako je klupa, nabijem i njeg i sve te ostale. Svi oni su Lukaku, tj supci. Samo u Chelseaju ne mogu se boriti za mjesto u timu, picke jedne.

Takve ja ne zalim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.