Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathaniel Chalobah (2010-2017, 10 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 207
  • Pregledi 21,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
[img]http://24.media.tumblr.com/d98f65f77edd35b1c1609fff31267c4d/tumblr_mf6s5uyXpY1rqgnryo1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/8689c86b815c58b7752cb96134528100/tumblr_mf6s5uyXpY1rqgnryo2_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/d1a46e4ca018fc3fb8841d512f94a968/tumblr_mf6s5uyXpY1rqgnryo3_250.gif[/img]
  • 2 sedmice kasnije...
Nate i večeras maestralan protiv Poyetovog Brightona.

Zaista ovog momka obasipaju samo hvalospjevima i ne mogu se načuditi njegovim sposobnostima za te godine. Nekako ti svaki produkt akademije priraste srcu, ja ću uvijek navijati za njih ispred bilo kojeg stranog igrača.
Mislim da ce biti odlicna zamjena za Mikela..
[size=3]Zola told the Watford Observer: “We’re working on that. We think that things are going to be okay for us. You never know but it looks like Nathaniel should stay with us.”

He added: “I think it will be very good for him but also for us. Nathaniel has done very well for us and I think he is is getting better and better. I believe that it will be a very good thing for him if he can stay until the end [of the season] with us.”[/size]

Odlične vijesti =D>
Klubovi se dogovorili i Nathaniel ostaje u Watfordu do kraja tekuće sezone. Gianfranco Zola nije mogao skriti svoje oduševljenje:
[i]" Ovo su sjajne vijesti. Otkad je došao u klub, nametnuo se kao jedan od najvažnijih igrača. Njegove izvedbe na terenu su sve bolje i bolje stoga smo vrlo zadovoljni što je Chelsea pristao ostaviti ovog momka u našem klubu. Zadovoljstvo je obostrano - za Chelsea je sjajno da njihov igrač skuplja neprocjenjivo važno iskustvo na posudbi, a s druge strane Watford je uspio zadržati vrlo važnog igrača u svojim redovima koji će nam pomoći u daljnjem dijelu sezone. "[/i]

Nathaniel je, usput rečeno, za Watford nastupio do sada 18 puta i zabio dva gola.
http://www.englandfootballblog.com/2013/01/04/nathaniel-chalobah-watford-chelsea/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nathaniel-chalobah-watford-chelsea

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HNiE5IlBTdM
Glavni igrač Watforda na sredini terena. Fascinira njegova lakoća odigravanja, pregled igre, odlična igra defanzivno, discipliniranost... Ma ovaj momak ima sve da bude svjetska klasa.
Pa i smesno bi bilo vracati ga u prvi tim. Mozda bi i dobio neki minut, jer Mikel nece biti tu neko vreme, ali to i nije vredno pomena. Izuzetno je mlad, i treba ga ostaviti tamo gde mu odgovara, gde mu dobro ide.
Čitam po forumu Watfordovih navijača, svi se slažu da je Nathaniel igrao jako dobro protiv Citya i premda je njihova momčad pretrpjela uvjerljiv poraz od 3:0 vele da je uzrokovao dosta problema momčadi Citya te su ostali pomalo pozitivno iznenađeni kako dobro je igrao protiv aktualnih engleskih prvaka. Također, može se vidjeti da mi ne prosipamo šuplju priču ovdje po forumu kada kažemo da je Chalobah najvažniji igrač Watforda ove sezone - pročitao sam izjave par njihovih navijača koji tvrde upravo to.

Možete vidjeti djelić zadovoljstva njihovih navijača i iz ove izjave: [i]"Agree about Chalobah - 18 year old on loan from Chelsea - is absolute class and should have no problem at all in going to the top of the game. He looks like he could have been playing in your midfield instead of the likes of Barry at times today. Delighted we have him for the rest of the season now."[/i]

Čitam kako se nekada zna doslovno naljutiti na terenu; ponekada, naime, izgubi loptu i umjesto da izgine u želji da je vrati, naprosto digne ruke u zrak i protestuje, ni sam ne znavši protiv koga. ( Ja osobno pak to nikada nisam primjetio kad sam ga gledao ). Malo smiješno zvuči, ali eto, to mi je ostalo u sjećanju. Uz malo discipline, dok se riješi takvih mušica, uz ovakav Bogom dani talent i već strašne izvedbe na terenu Nathaniel je spreman za velike stvari, to odgovorno tvrdim.
[quote name='Brane' timestamp='1357429654' post='99600']
Čitam kako se nekada zna doslovno naljutiti na terenu; ponekada, naime, izgubi loptu i umjesto da izgine u želji da je vrati, naprosto digne ruke u zrak i protestuje, ni sam ne znavši protiv koga. ( Ja osobno pak to nikada nisam primjetio kad sam ga gledao ). Malo smiješno zvuči, ali eto, to mi je ostalo u sjećanju.
[/quote]
Haha, takav sam i ja kad igram. Sad mi je još draži.
[quote name='Wisey' timestamp='1357430041' post='99602']
Haha, takav sam i ja kad igram. Sad mi je još draži.
[/quote]

Haha, od sad neću da vidim da si pisao slova na forumu o tome kako nam pojedini igrači nisu dovoljno požrtvovni :D :P
[quote name='Brane' timestamp='1357430374' post='99607']
Haha, od sad neću da vidim da si pisao slova na forumu o tome kako nam pojedini igrači nisu dovoljno požrtvovni :D :P
[/quote]
Ma vjeruj mi, ja bih jeo onu travu da imam život ko oni.
80 minuta u pobijedi protiv Midlsbroa..
  • 3 sedmice kasnije...
Samo neka Nathaniel slusa Zolu. Od takvog majstora moze mnogo toga nauciti. A Watford tezi atraktivnom fudbalu sto je odlicno za Nathaniela da napreduje i da uziva sa loptom u nogama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.