Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se sa Whisperom, nit je potreban više a i ne mislim da će ga se Zenit olako rješit. Potpuno nepotreban transfer a i koliko mi se čini nije Hulk u nekoj divnoj formi.
Haha Cae jesam li ti prekjučer pisao na shutboxu da odključaš ovu temu, predvidio sam da će ga opet povezivat sa nama :D al nema od toga ništa
Ma kakav Hulk, Moses je za njega igracina. Eto koja je njegova klasa, pokazala se u Zenitu, i u Brasilu gde ga vise niko ne zove.
Ocigledno da se radilo za precjenetog igraca, i da je imao sezonu svog maksimum kad je bio precjenjen na neverovatnih 80m.
Ne zelim ga u Chelsea.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354719877' post='92993']
Vise nam nije potreban ;)
[/quote]

da je htio bi dosao ljetos,alli nije, pa se nek sad zmrzava i ganju loptu u rusiji!
A do prije 3-4 mjeseca niste mislili tako ?

Hulk je zvijer od igraca i svaki bi ga klub pozelio , ali nama jednostavno nije potreban i tacka (.)
Strašno sam želio da dođe, ali sada, iz principa, ne želim. Levatili su nas cijelo ljeto, i on prvi, i njegovi menadžeri, i ljudi iz Porta. Na kraju ode u Rusiju. Dobar si igrač moj Hule, al sad se smrzavaj na -20 u Zenitu.

Bajdvej, Moses je majka. To smo znali i prije, no on je sve bolji i bolji pto vrijeme odmiče.
[quote name='Blues_95' timestamp='1354747350' post='93206']
A do prije 3-4 mjeseca niste mislili tako ?

Hulk je zvijer od igraca i svaki bi ga klub pozelio , ali nama jednostavno nije potreban i tacka (.)
[/quote]
E tako je .. idite vi u Rusiju igrajte lopte pa muda bi vam se smrzla ..
[quote name='Chester' timestamp='1354747829' post='93213']
[/quote]

smrzla mu se čuna
[quote name='Chester' timestamp='1354747829' post='93213']
[/quote]

Igrao bih ja i u Tanzaniji da mi plate.
Ruska zima mu udarila u glavu pa bi kao sada kod nas...volio bih ga vidjeti na velikoj sceni u Premiershipu ali ne kod nas
To da Hule nije hteo u Chelsea nije u potpunosti tacno. Nije se samo on pitao.

Sto se tice njegovog kvaliteta, uklopio bi se on sa kvalitetnim sastavom Chelsea-ja. Ali ponasanje... Da njemu posle pola godine u klubu(nije ni blizu forme iz Porta) padne na pamet da na taj nacin uslovljava klub... Takvi igraci nemaju mesta pod plavom zastavom.
De zatvorite temu,bezveze nam odvlaci paznju,njegov mali hir i odma svi potrce pa poceli smo ko Hollywood (ne mi doslovno,nego supci ovi novinari prcaju narod a zna se da ne moze da predje u drugi klub do ljeta min),i poslije svega mislim da bi bilo glupo trositi veelike pare na njega,ne sporim mu kvalitet igrao bi on dobro u to ne sumnjam ali bespotrebno je vise trositi rijeci na ovu temu.Njegov moguci dozak u Chelsea je okoncan onog dana kad je potpisao za Zenit.Tacka.
Ljudi moji dovoljan je nama Moses vjerujte mi, puna kapa.

Hulk je zvijer od igraca to stoji, ali sigurno ne vrijedi za pare koje je prodat Zenitu. Uvjerice se i oni sami. Ponasanje - 0.
Kad nije htio doći na ljeto, ja ga sad nebi uzeo ni da on plati Chelseau 50 miliona eura za prijelaz... [-X
  • 2 mjeseca kasnije...
http://sportinfo.co.rs/fudbal/hulk-priznao-u-zenit-sam-presao-zbog-para/

Ko priznaje pola smu se prasta?
[quote name='grena' timestamp='1360760927' post='107292']
[url="http://sportinfo.co.rs/fudbal/hulk-priznao-u-zenit-sam-presao-zbog-para/"]http://sportinfo.co....ao-zbog-para/��[/url]

Ko priznaje pola smu se prasta?
[/quote]

Nek dreme sad u Rusiju i nek smrzne sa parama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.