Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Za mene je on zvijer i ćuo sam da on nije htio u Zenit, ali nije se njega pitalo pa je morao, svakako njega prije Schurrlea

Dje su čuo??

Dje su čuo??

Kružilo je to i prošle godine - sada je opet izvučeno iz prašine jer je Falcao prešao u Monaco. Uglavnom da su agencije toliko love utukle u njega i Falca-a i jedini način za povrat investicije je bilo prisiliti ih da odu najvećem ponuđaču bez obzira bio klub centar svijeta ili iz najveće vukojebine

Evo ima i na skysports, ali ja se i dalje nadam da neće doći.. Dobar je igrač ali ne želim ga jednostavno gledati u Chelsea.

Ali da je igračina - jeste.

Joj jebote hljeb, kako ce biti mocno igrati na PESU ako bi dosao !! xD Iako se protivim za njegov dolazak, kad nije prosle godine ne treba ni ove. Ali na PESU bi bili masina. + Cavani xD

pa koji vrag stalno spominjete PES, sad mi se igra, i moram skinuti i igrati, sto ne spominjete bar FIFU da igram nesto sto valja

Hulk kada je potpisao za Zenit on je misli da ce klub nastaviti sa dovođenjem velikih imena i da ce Zenit biti ruski Galaktikosi.Ali od toga nema nista i mislim da su se i Hulk i Witsel bas onako razocarali sto su trcali za parama.Ja sam Hulka bas onako gotivio i kao igraca i kao covjeka ali sada ga poštujem samo kao igraca.Hulk u Chesea???Sto se mene tice moze doci a i nemora,ako Mourinho smatra da mu je potreban onda neka ga dovede ali meni je on pao u ocima i potpuno mi je svejedno.

Meni se ovaj Hulk čini k'o neka trutina od čovjeka, tup u glavu do daske. Inače volim beskompromisne ljude, mažda malo i sirovije al ovaj je i za mene previše. I fali mu mase :P

Meni se ovaj Hulk čini k'o neka trutina od čovjeka, tup u glavu do daske. Inače volim beskompromisne ljude, mažda malo i sirovije al ovaj je i za mene previše. I fali mu mase :P

Fali mu jos mase jedino ako je u pitanju pamet i mozak..

According to L’Equipe, Monaco is the latest club to express an interest in signing Hulkfor €45million. The 26-year-old Brazilian is currently at Zenit St-Petersburg and he stated last week Chelsea were interested in him.

Sto dalje od SB-a if you please.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.