Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ja zelim HULKA I VULVERINA U CELSI ,ajmo Mou Torresa posalji Marvel a uzmi ovu dvojicu :D 

Hulk dolazi da prevaspitava ovog Egipcanina :D Mozda je Roman odlucio da bude i on jednom dobar ,pa platio prevoz Hulku do Londona da potpise sa Arsenalom ili Totenhemom :D 

Upravo sam vidio sliku na netu. Hulk leti u London u Abramovicevom avionu a do njega sjedi Fereira. Daj Voze.
http://static.mozzartsport.com/img/news/9/e/a/13905718154442.jpg

Koji Fereira?? Napisao sam na shoutboxu
obajvio sam Hulk tu sliku na instagram i napisao "Partiu #porto com meu parceiro #Neto" i stavio lokaciju da su u Londonu. 
igrač sa slike lijevo... http://en.wikipedia.org/wiki/Lu%C3%ADs_Carlos_Novo_Neto

Jes ovaj lik lijevo lici na Pereiru koliko i moja baba :D 

Koji Fereira?? Napisao sam na shoutboxu
obajvio sam Hulk tu sliku na instagram i napisao "Partiu #porto com meu parceiro #Neto" i stavio lokaciju da su u Londonu. 
igrač sa slike lijevo... http://en.wikipedia.org/wiki/Lu%C3%ADs_Carlos_Novo_Neto

Sad tek vidim da ste upravu. Kad je slika mala sliči na Fereiru, kad se poveća sliči na grčkog Piquea. A tko zna, zna tko je on.

13905718154442.jpg

:D htio si eksluzivu da das pa si pozurio :D uzgred dobra ti ta slika :) ti si jedini prihvatio to da smo Zidovski klub :D 

:D htio si eksluzivu da das pa si pozurio :D uzgred dobra ti ta slika :) ti si jedini prihvatio to da smo Zidovski klub :D

Ja sam dao podršku reLi haha.

Ma stvarno sam mislio da će nam Hulk doći, ali eto jbg.

• 3 mjeseca kasnije...

Negdje sam pročitao da opet idemo po njega ali ne mogu tražiti link, pre spor mi je internet.

Uglavnom ovaj čovjek je moja želja od kad znam za njega, i mislim da bi se odlično adaptirao kod nas. Idealno desno krilo, puno kvalitetnije od Williana. 

Pogledajte samo, tema ima 70 stranica .. otkad idemo po njega :(

• 5 mjeseci kasnije...

Hulk opet aktuelan. Prica se da je Mou zagrizao za njega i odlucan u nameri da ga dovede posto nije zadovoljan pozicijom desnog krila. Pominje se cifra od 30 mil evra. 

Nek' vala dođe da napokon imamo igrača koji šutne loptu iz sve snage sa 25 metara, ovi naši svi nešto plasiraju loptu neke uglove gađaju, sve uz kurac

Bas sam se uzelio igraca koji moze opalit izvan 16-erca :D Mogao bi Hulk da dodje, i dalje ima magije u njemu,samo mora maci koje kilo da bi mogao igrat. 

kada je mogao doci nije hteo ili sta vec. Neka njega u Rusiji.. mada sa druge strane Mourinhovi transferi su uglavnom pogotci.. Costa, Fabregas, Luis pa i Remy je nekako zadovoljio naspram minutaze.. tako da nisam pametan :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.