Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ruska liga je vrlo jaka ali opet Hulk je odlaskom u Zenit sam sebi oduzeo šansu da ga se ikad bude smatralo jednim od najboljih na svijetu. Odsad će uvijek bit vrlo dobar, nikad najbolji.
[quote name='CFC1905' timestamp='1360920728' post='107533']
Ruska liga je vrlo jaka ali opet Hulk je odlaskom u Zenit sam sebi oduzeo šansu da ga se ikad bude smatralo jednim od najboljih na svijetu. Odsad će uvijek bit vrlo dobar, nikad najbolji.
[/quote]

pa di god da je otišao, ne bi ga se takvim smatralo...
Nije stvar u njegovoj kvaliteti nego u njegovim ambicijama.Samim odlaskom u Rusiju je pokazao svoje ambicije tj.nije imao sta pokazati.
Ocito da se je "bojao velike scene".
No,bilo bi ga dobro gledati u Engleskoj ili Njemackoj.
Mozda City potegne za njim.Ko zna.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Znaci ovo je jedini igrac kojeg zelim vidjet u nasem klubu, za sve ostale me boli .. !

Hulk - Mata - Hazard ... neopisivo 

Znaci ovo je jedini igrac kojeg zelim vidjet u nasem klubu, za sve ostale me boli .. !

Hulk - Mata - Hazard ... neopisivo 

Nisam siguran Chesteru. Ja baš nisam za. Ne volim igrače koji ne igraju za ekipu. Nisam ga baš puno gledao da se vraća i obavlja obrambene zadatke. To je po meni veoma važno bez obzira što si napadač. Bili živi pa vidili. 

Nisam siguran Chesteru. Ja baš nisam za. Ne volim igrače koji ne igraju za ekipu. Nisam ga baš puno gledao da se vraća i obavlja obrambene zadatke. To je po meni veoma važno bez obzira što si napadač. Bili živi pa vidili. 

Ma mogu ovi pisat sta hoce, ali Hulk se ubio za EPL ... građom, driblingom, šutom, svime .. malo bi ga jos Mou doveo u red i siguran sam da bi bio pun pogodak za desno krilo ! 

btw. http://www.24sport.rs/sport/Fudbal/Lige_petice/3536/%C4%8Celzi_ponudio_35.000.000_evra_za_Hulka.html

Koji to igrac nije igrao kod Mourinha i davao sve od sebe? :D

Kod pravog trenera svi igraju...

ono sto je pokazivao u Portu je bilo za svaku pohvalu i najbolje bi bilo da smo ga tad mogli dovesti,njegovim odlaskom u Zenit on je sam izgubio ono sto ga je krasilo kao igraca,pao je u formi,bio bih za njegov dolazak ali za neku normalnu cijenu.

Koji to igrac nije igrao kod Mourinha i davao sve od sebe? :D

Kod pravog trenera svi igraju...

A znam. Ja kada sam vidio Etoa u Interu kako igra bočnog srce mi ko guzovi Lise Ann. To je za mene žrtva za ekipu. 

Joj jebote hljeb, kako ce biti mocno igrati na PESU ako bi dosao !! xD Iako se protivim za njegov dolazak, kad nije prosle godine ne treba ni ove. Ali na PESU bi bili masina. + Cavani xD

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.